دوستان خوشم مید سونی اریکسون پرفروش ترین بوده...دیگه نوکیا در مقابلش حرفی برای گفتن نداره...
دوستان خوشم مید سونی اریکسون پرفروش ترین بوده...دیگه نوکیا در مقابلش حرفی برای گفتن نداره...
به قول یکی از دوستامون چی به سر این سامسونگ اومد؟
متاسفانه در ایران، بله، همینطوره.![]()
همون دیگه. باید به اون تاپیک مراجعه کرد.![]()
یه زمان سامسونگ در ایران پرفروش ترین بود. یادش به خیر.![]()
من بیشتر تقصیر رو از پارس قائم می دونم. گوشی های خوب سامسونگ رو که می تونن بازار رو به دست بگیرن، وارد نمی کنه. گوشی های سیمبیان و ویندوز موبایل وارد نمی کنه. یا خیلی کم وارد می کنه یا گروناشو وارد می کنه.
شما از روی یه آماری که جمعیت آماریش زیر 500 نفر هستش میخوای نتیجه گیری کنینه نمیتونه معتبر باشه
![]()
هرچند سونی اریکسون چون گوشیاش ارزونتره به نظر منم این چند وقت اخیر بهتر فروش داشته ولی نمیشه از روی این نظرسنجی قضاوت کرد
Last edited by fery joon; 30-03-2007 at 19:57.
نه اتفاقا فری جان میشه این امار رم به صورت کلی تعمیم داد
من که تو این 6 ماه اخیر از هر 10 نفر که دیدم 7 تاشون سونی اریکسون گر فته فکر کنم دلایلشو خودت دیگه بهتر می دونی
موفق باشی
امار فروش در ایران مهم نیست
از دید علمی فعلآ بزرگترین تولید کننده های گوشی در دنیا (به ترتیب چپ به راست)Nokia ,Samsung,Motorola ,Sony Ercisson,LG هستند جالب اینه که بدوندید سونی اریکسون امسال یک پله در فروش جهانیش افت داشته و متحمل ضرر شده .
اینجاست که میگن تو ایران همه چیز فرق داره![]()
به عقید من Nokia و Sony Ericsson هیچ طراهی خاصی از خودشون ندارند
نوکیاجدیدا روی به کپی برداری هم برده یه نگاهی به این عکس ها بندازید
این گوشی Philips 968 تولید شده در 2005, July
اینم جادوی طراحی نوکیا N93 تولید 2006, April
اگر خواستید باز هم نمونه دارم...
Last edited by Apachi; 03-04-2007 at 00:09.
قابل توجه دوست خوبمون Apachi که در مورد آمار فروش سونی اریکسون اظهار نظر کردن:
دوست عزیز، اینها تصاویر آمار فروش و سود جهانی سونی اریکسون رو در سالهای گذشته و مقایسه با سال 2006 نشون میده که در نمایشگاه جهانی GSM در بارسلونا در فوریه امسال توسط سونی اریکسون ارائه شده. فکر کنم تصاویر کاملا گویا و در عین حال خلاف گفته های شماست.
اگه میخواین یه برند رو نفی کنید، به اطلاعات و آمار معتبر و البته دلایل منطقی استناد کنید.
قصد من از این پست صرفا گمراه نشدن دوستانی هست که احتمالا به نظر شما استناد میکنن.
![]()
دوست خوبم همین چارتی که نشان دادید نشانه شکست Sonny Ericsson هستش ببینید هر شرکتی دارای یک Roadmap هستش که باید تا به آن برسد جایگاه Sony Ericsson را در همین سایت Gsmarena مشاهد کنید بله جایگاه چهارم که قرار بود به دوم برسد در حالی که تا سال 2005 سوم بود اسم این شکست هستش.... چون Sony Ericsson هنوز تولید کننده چهارم مبایل در جهان هستش و بعد از اون LG هستش هم رده بودن با lG یعنی شسکت...
شکست یعنی اینکه هنور در فروش جهانی از Nokia, Samsung, Motorolaبسیار پایین تر هستش . پیشرفت فروش سونی نسبت به بقیه بسیار پایین بوده و گرنه جایگاهش فرق می کرد و بالا میرفت.ولی هنوز چهارم هستش.یعنی سه جایگا با نوکیا اختلاف داره ...
Last edited by Apachi; 03-04-2007 at 11:40.
کی همچین قراری بوده؟! شما لطفا یه خبر رسمی از یک منبع معتبر ذکر کنید که تو اون اعلام شده قرار بوده سال 2006 سونی اریکسون دوم باشه. وقتی درآمد شرکت در عرض یک سال سه برابر میشه، این یعنی شکست؟ وقتی از ده گوشی پرفروش دنیا 5 تاش و اولیش مال سونی اریکسونه، وقتی اولین و شش میوزیک فون پرفروش دنیا متعلق به سونی اریکسونه، وقتی در عرض 5 سال تونسته به همچین موفقیتی برسه، درحالی که نوکیا و سایرین نزدیک به دو دهه است که تو این بازار حضور دارن، اینها یعنی شکست؟ موتورولا به این دلیل دومه که بازار آمریکا که مصرفی ترین بازار دنیاست رو در اختیار داره. جالبه بدونید که فروش موتورولا 2 برابر سونی اریکسون بوده ولی سودشون با هم برابر بوده. اتفاقا رشدی که سونی اریکسون داشته چه در فروش و چه در سود نسبت به سایرین بیشتر بوده. همه اینها در عرض 5 سال یعنی شکست؟ اگه شما یه کم مقالات اقتصادی رو مطالعه کنید، متوجه میشید که سونی اریکسون به عنوان نمونه موفقیت در مدیریت و تولید ازش تقدیر شده و همچین پیشرفتی رو عجیب دونستن.
بذارید بقیه دوستان هم قضاوت کنند. آمار و ارقام و شواهد کاملا گویا هستند. شما هم لطف کنید و هر صحبتی که میکنید از این به بعد، به منابع معتبر استناد کنید. من سایر برندها رو نفی نمیکنم ولی نمیشه موفقیت های سونی اریکسون رو نادیده گرفت.
من واقعا لذت میبرم دوستان پر فروش بودن رو دارن با بزرگ ترین شرکت و بهترین قاطی میکنن
(البته سوء تفاهم نشه منظورم از بهترین و پرفروش ترین برند خاصی نبود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)