بیراهه رفته بودم
آن شب!
دستم را گرفته بود و میکشید
زین پس
همهی عمر را
بیراهه خواهم رفت!
بیراهه رفته بودم
آن شب!
دستم را گرفته بود و میکشید
زین پس
همهی عمر را
بیراهه خواهم رفت!
سلام.البته من هنوز وقت پيدا نكردم تا تاپيك رو كامل بخونم.فقط با اجازه ي كارين عزيز اضافه كنم كه حسين پناهي علاوه بر كتاب هايي كه ايشون ذكر كردند كتاب هاي سالهاست كه مرده ام نمي دانم ها سلام خداحافظ به وقت گرينويچ نامه هايي به انا افلاطون كنار بخاري كابوس هاي روسي بي بي يون خروس ها و ساعت ها و چند كتاب ديگه رو هم داره كه البته الان نميتونم اسمشون رو به يادم بيارم.اگه اشتباه نكنم 10 يا 11 كتاب حسين پناهي توسط انتشارات دارينوش در حال حاضر چاپ ميشه.
سلام خداحافظ ص 77
مكان استوديوي دارينوش شبي از شب ها
حسين:خسرو جان مي خواهم سرگذشت خودمو بنويسم براي چاپ
خسرو: خيلي خوبه
حسين:خوب تر از اون اينه كه سرگذشت و سرنوشت تو را هم مي خواهم بنويسم.موافقي؟
خسرو: چرا كه نه , با هم تماس مي گيريم.
زمستان گذشت و بهار نيز ... شهريور امد , حسين رفت
اضافه ي خودم : و اكنون خسرو نيز
رسالت من اين خواهد بود
تا دو استكان چاي داغ را
از ميان دويست جنگ خونين
به سلامت بگذرانم
تا در شبي باراني
آن ها را
با خداي خويش
چشم در چشم هم نوش كنيم
"حسین پناهی"
دوستان يك سوال داشتم.من دنبال فيلم ها و سريال هايي هستم كه حسين پناهي توشون بازي كرده.ميخواستم بپرسم از كجا ميتونم اون ها رو تهيه كنم؟
سلام.
لینک هایی که در صفحه دو برای دانلود "سلام، خداحافظ" گذاشتین قدیمیه. کار نمی کنه.
کسی لینکش رو نداره دانلود کنیم؟ چند روزه cdشو گم کردم و توی خماریشم!
سلام.
تاپیک مرتبط در انجمن موسیقی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران ...
سلام....با اجازه ی مهران خان......دوباره این تاپیک رو راه بندازیم......بزارید از اولش تعریف کنم......یکی از دوستان من..... بهم تاپیک مرحوم حسین پناهی رو معرفی کرد...تاپیکی که مهران خان زحمت کشیدن ....و اشعار مرحوم رو گذاشتن....لینکشم پست بالا هست...راستش وقتی تاپیک رو دیدم....با یکی ازشعر هارو گوش دادم.....دیدم میتونه جای بحث بیشتری داشته باشه.....اگر هرکسی که شعرهارو گوش داد بیا برداشتشو بگه...البته اگر دوست داشت.......اون وقت میتونیم باهم به یک نتیجه ی کلی برسیم..............فکر کنم شروع کنیم منظورم رو بفهمیدید......
یک شعر رو انتخاب میکنیم..تا 1 هفته یا بیشتر یا کمتر..درباره اش بحث میکنیم..........اون تاپیک بیننده کم نداشته......خیلی ها هم دانلود کردن....ولی حجمی هم نداره.....میتونید دانلود کنید........
چون من خودم فعلا وهم رو گوش دادم.....تمایل دارم با همین شروع کنیم........اینم لینکش.........................خوب بفرمایید....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودمم اولین نفر برداشتمو میگم.....که شماها هم روتون بشه...... برداشت ها هم که آزاده و درست و غلط هم نداره.......
خوب قرار شد خودم شروع کنم.............من خودم تو قسمت آخرش خیلی برام سوال پیش اومده....که منظور شاعر چی هست..
من یه تفسیر الکی کردم........میدونم غلطه.......ولی حالا میگم...ولی میدونم اصلا ربطی نداره....من گفتم شاید به حضرت آدم ربط داشته باشه.....ولی اون درختش سیب بود...نه انجیر.......من گفتم مثلا حضرت آدم رفت سیب و بچینه.....افسوس میخوره که ای کاش هیچ وقت پامو زمین نمیزاشتم...یا از درخت پایین نمی یومدم.........دیدی گفتم ربطی نداره...
ممنون میشم بقیه هم بیان...با نظرات همدیگه بیشتر آشنا بشیم......
===
فقط من یادم رفت تشکر کنم.....یکی از دوستان که اون تاپیک رو معرفی کرد...ایشون.....sepid12ir....بودن.....من یادم رفت ازشون تشکر کنم...هم از ایشون....هم از مهران خان تشکر میکنم...........
تشکر نیازی نبود... قابل شما را هم نداشت...فقط من یادم رفت تشکر کنم.....یکی از دوستان که اون تاپیک رو معرفی کرد...ایشون.....sepid12ir....بودن.....من یادم رفت ازشون تشکر کنم...
و آنچه که من اولین بار برداشت کردم ، وقتی گوش کردم... یک آدم پریشون احوالی که پشیمان هست از اینکه دعوت نامه ی امدن به این دنیا را قبول کرد ... یه جورایی اوج نا امیدی را برام تداعی میکنه...
من خودمم نمیدونم درخت انجیر منظورش چیه؟! ولی به الون بوی گفتم، این من را یاد فیلم مریم و میتیل انداخت که دختر کوچولو وقتی میخواست از سرسره پایین بیاد، ناراحت بود و از فرشته ی مهربان درخواست کرد که پیشش بمونه... (البته چندان ربطی به شعر نداره، فقط میگم من را یاد آن تکه ی اول فیلم که نمایش هم بود انداخت )
خیلی دوست دارم نظر بقیه دوستان را هم بدونم...
شکسته نفسی نکن بابا... در شعر و ادبیات برداشت آزاد استمن یه تفسیر الکی کردم........میدونم غلطه.......ولی حالا میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)