تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 96

نام تاپيک: درخواست : ساخت اتوران فوق حرفه اي وزيبا با فلش

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مرسي دوستان مخصوصا flashman جان تست مي كنم نتيجه رو ميگم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

متين جان من به طور كامل متوجه منظورتان نشدم سئوال هاي خودم را مطرح مي كنم وشما ويا ديگر دوستان مرحمت فرموده پاسخ دهيد:
    1- فرموده ايد راحت ترین کار اینکه فایلتون رو داخل یه mc خالی لود کنید منظورتان چيست؟
    آيا منظورتان از mc همان movie clip است؟ اما چطور مي توان يك movie clip خالي ايجاد كرد؟
    جهت اينكار من مراحل زير را انجام دادم :
    ماكرو مديا فلش را گشودم و سپس بروي منوي insert وسپس new symble كليك كرده از ليست باز شده گزينه movie clip را انتخاب كردم آيا تا اينجا صحيح است؟
    2- اكنون به قول شما چطور بايد فايل هايم را داخل اين movie clip خالي لود كنم؟ توجه داشته باشيد كه تعداد فايلها صدها عدد است وامكان embded كردن نيست
    جهت لود آيا بايد بروي import to library كليك كنم؟ در اين صورت حجم تمام فايل ها به main movie ويا فايل اصلي اضافه نمي شود؟ ويا بايد بروي گزينه actions وسپس loadmovie بايد كليك كرد وسپس مابقي گزينه ها؟ به نظر گزينه دوم صحيح تر است اما مشكل اينجاست كه ما در سمت راست صفحه اصلي اتوران برنامه دهها دكمه داريم ويك پنجره در سمت چپ آن دكمه ها اكنون چطور بايد به load movie گفت كه فايلها را داخل اين پنجره load كند؟ ونه هر جاي ديگري كه خودش دوست دارد اين دستور _x كجاست وبايد كجا وارد شود؟ وبعد از آن چه اتفاقي مي افتد؟
    بايد اضافه كنم كه متونhtml من كه مثلا با flashpaper به swf تبديل شدند طولاني هستند وداراي عكس نيز هستند اكنون پس از تبديل چگونه در اين پنجره ديده مي شوند؟ آيا داراي اسكرول هستند؟به نظر مي آيد متون بسيار ريز شده اند وحتما بايد بروي آنها zoom كرد تا معلوم شود متني در اين صفحه وجود دارد ايا نمي شود كه متون را همانطور كه در محيط browser هستند به swf تبديل كرد؟ تا داراي همان خواص اسكرول نيز باشند؟ نه اينكه يك صفحه a4 انقد ريز ديده شود وشما نيازمند به zoom كردن همانند عكس بروي آن باشيد وموقعيت كلمات را گم كنيد؟ مي دانيد در اين حالت متون به سختي خوانده مي شوند ضمن اينكه تغيير وبزرگ كردن فونت كلمات به علت قاطي بودن انگليسي وفارسي بسيار سخت وطاقت فرساست

راستي اين برنامه چطور اينكار را كرده؟ به اين مسير دقت كنيد هم فونت دارد ومتن وهم عكس
    C:\Program Files\Macromedia\Flash 8\Samples and Tutorials\Samples\Text\ TextEnhancements

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

flashman جان شما كادر را فراموش كردي عزيزم فيلم ها بايد داخل يك كادر كه عرض آن حداكثر 8 سانتيمتر وارتفاع آن 20 سانتيمتر است لود شوند بنابراين بايد به صورت اتوماتيك resize شوند وسايزشان با كادر تنظيم شود

آخر فروم باز flashman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنگــــاور- انجمن فلـــش

14 Hi

سلام دوسته من

دوسته عزیز من فکر کنم منظور M A T I N همون Movie Clip هستش

برای درست کردن یه Movie Clip هم شما باید کلید های Ctrl + f8 رو بزنی و سپس گزینه Movie Clip و بعد Ok رو بزنی و همون طور با فریم خالی اونو بسازی و به صفحه اصلی برگردی .

یه نمونه از Movie Clip رو به صفحه بیار و اونو در کادری که می خوای فلش ها بارگزاری کنی قرار بده در کادر InStance Name در پایین صفحه یه اسم به Movie Clip خودت بده .

فیلم هایی رو که می خوای بارگزاری کنی در کنار فایل اصلی فلش در یه پوشه قرار بده (البته در پوشه دیگه هم می شه ولی برای راحتی کار این طوری بهتره )
    با استفاده از دستور Load Movie شما باید ابتدا در کادر URL نام فلیم خودتون مثلا 1.swf رو وارد کنی در کادر Location گزینه target و به جای عدد صفر Movie Clip خالی رو وارد کنید (با استفاده از Insert Target Path )

برای اینکه فایلتون که با برنامه Flashpaper هم کوچیک دیده نشن باید اندازه صفحرو بزرگتر انتخاب کنید . .

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تا اينجاي كار درست فلش من جان ولي اگه يادت باشه من گفتم كه مي خوام فايلها داخل يك پنجره ديده شوند در اون رابطه چكار بايد كرد؟ چطور ميشه به فلش گفت كه حتما داخل اين پنجره بارگزاري صورت گيرد؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنگــــاور- انجمن فلـــش

14 Hi

سلام دوسته من

فیلم هایی رو که می خوای بارگزاری کنی در کنار فایل اصلی فلش در یه پوشه قرار بده (البته در پوشه دیگه هم می شه ولی برای راحتی کار این طوری بهتره )
    با استفاده از دستور Load Movie شما باید ابتدا در کادر URL نام فلیم خودتون مثلا 1.swf رو وارد کنی در کادر Location گزینه target و به جای عدد صفر Movie Clip خالی رو وارد کنید (با استفاده از Insert Target Path )

با این کار فلش های شما در کارد مورد نظر در داخل Movie Clip خالی شما Load میشن .

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

‌ولي آخه اينطور كه شما ميگي اصلا movie clip ما خاليه پس كادرش كجاست؟!!!!
    شما اصلا به ايجاد كادر يا دكمه ها اشاره اي نكردي نبايد اول كادر را در اين movie clip ايجاد كنيم؟ وتازه كادر را از چه جنسي بايد ايجاد كنيم وچگونه ؟ همينطور يك مستطيل بكشيم قبوله؟ ومستطيل را كجا بايد رسم كنيم داخل movie clip خالي؟ به عكس بالا نگاه كن فايل ها بايد در مستطيل سمت چپي كه داخلش نوشته وجود داره لود بشوند ونه هر جاي ديگه من هر كاري مي كنم فايلها بيرون مي زنند واصلا حاليشون نيست بايد داخل اين مستطيل fit بشوند!!!

حالا چكار كنم؟ ضمنا اگر سايز فايل را در flash paper‌بالا بگيريم هم هيچ فرقي نميكنه برنامه اونها رودر نهايت مثل يك كاغذ a4 كه داري از دور بهش نگاه ميكني ومعلوم نيست توش چي نوشته نشون ميده وكاربر نهائي بايد بروي متون zoom بكنه !!! در ضمن فرض كن يك كاغذ a4 ‌را بخواهي در آن مستطيل نگاه كني مي دوني چقدر ريز ميشه؟
    خوبيه متون html اينه كه از خاصيت word wrap برخوردارند يعني اگر مستطيل را هم بكشيد وتغيير سايز بدهيد جملات شكسته مي شوند وبدون اينكه ريز بشوند وتغيير سايز بدهند زير هم خودشون را جفت وجور مي كنند اما flash paper مي خواد در ان واحد ودر يك زمان كل صفحه را در آن مستطيل كوچك نمايش بده نتيجه چي ميشه؟
    Last edited by mahramasrar2; 28-06-2007 at 08:07.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنگــــاور- انجمن فلـــش

پيش فرض Hi

سلام دوسته من

دوسته عزیز بله شما باید مستطیل خودتونو خارج از MovieClip خالی ایجاد کنید . یعنی در صفحه اصلی .

دوسته عزیز اون طوری که M A T I N هم گفته فایل های HTML رو میشه توی فلش بارگزاری کرد ولی خوب دچار مشکل میشه مخصوصا که زبان فارسی رو هم پشتیبانی نمی کنه شما یا باید با همون Flashpaper بسازی و یا چیزایی رو که در داخل فایل های HTML نوشتید رو کپی کنی در یک فایل فلش جداگانه و بعد اونارو لود کنی .

البته باید حواستون باشه اندازه فایا هایی که لود می کنی یکی باشه .

موفق باشی

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من با Html و استفاده از Frame ها میتونم راحت این کار رو بکنم و بعد فایل رو به CHM تبدیل کنیم که خود اجراست!!!

من خودم هم یه اتوران البته با سوییش شبیهه این درست کردم البته من با Go To & Play درست کردم و خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم

البته 5 MB شده ولی اگه بخواین حجمشو بیارم پایین ببینم میتونم Uploadesh کنم!

در فلش هم که با این معلوماته ناقصم شما باید اول یه کادر رو درست کنی همین کادره چپ که تارگته دکمه هایه دسته راست باشه و محتوایی که اونها لود میکنن رو تو اون نشون (همونطور که دوستان اشاره کردن...

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من كه چيزي نفهميدم !!! darioush ja جان!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •