ببخشید هان اما حرفات چرته
ببخشید هان اما حرفات چرته
ببخشید هان اما نظر شما چرت تر بود.
لطفاً اینجا احترام همیگه رو نگه دارید. یعنی چی که یکی میاد میگه حرفات چرت و پرته؟
خب شما هم نظرت رو بگو ولی به نظر دیگری توهین نکن.
حالا اگه گفته بودن n73 بهترین گوشی سال شده بود معلوم نبود طرفدارای نوکیا چه گرد و خاکی را میداختنا
ویرایش!!!!!!!!!!!!!!!!!
شهاب دو سه روز نبودی جیگر!!
اینجا که جای رو کم کنی نیست اینجا جای بحث و تبادل نظر و هراز چند گاهی یه شوخی کردنه بعدشم کا 800 یه خوبیایی داره که ان73 نداره ان73 هم چندین خوبی داره که کا800 نداره کا 800 عکسش /کیفیتش صداش شاید و جنسش از ان73 بهتره اما ان 73 فیلمش/ بزرگی صفحش / بلندی صداش / برنامه خوریشازکا800 بهترهاین دلایل مخصوصا اخریش برای بهتری کافی نیست به نظر من ان 73 بهتر البته به نظر من
Last edited by Farshadd; 24-02-2007 at 20:25.
مریضم عزیزم !!!
اوا خاک به سرم
ان شاءالله که به زودی زود خوب میشی جیییییگر!!!!!!!
من که اگه ان 73 داشتم با شنیدن اینکه کا800 بهتر ین گوشی شد گوشیم رو که هیچی خودمم نابود می کردم![]()
کسانی که دم از ان 73 می زنند خواهشمندم اول با کا800 کار کنند بعد 100% نظرشون عوض می شه
ان73 نرم افزار نصب میشه که رو کا 800 هم فراتر از لزوم نرم افزار جاوا هست
کیفیت صدا اونم که خداییش کم نمیاره.....72 پلی فونیک دیگه چی می خوای
جنس قاب که کا 800 فک می کنی مخمل گرفتی تو دستت![]()
![]()
بابا دمه سونی اریکسون گرم
طرفدارای نوکیا بایدم حال کنند بیچاره ها چیزی از نوکیا که ندیدن بعد از سالی یه گوشی داده بازار یکم صداش بهتر شده![]()
![]()
واقعا چرا اینقدر کل کل ؟
سر چی ؟؟
من و دوستان هر چی هم که کل کل کنیم و به اصطلاح حال همدیگرو بگیریم مهم نظر داوران بوده که دادن و تموم شده رفته پی کارش
پس نتیجه اخلاقی :
![]()
فقـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــط کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا800
![]()
![]()
خوب اومدی، دارمت اساسی...![]()
میشه واسه من توضیح بدی 72 پلی فونیک یعنی چی ؟ میخوام بدونم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)