خوب من نقل قول نميكنم چون بحث خيلي طولاني ميشه و حداقل خودم ميلي به بحث طولاني و وقت گير ندارم. اولا كه شما اصلا معلوم نيست بر چه مبنايي چيزيو جدي ميگيريد و بر چه مبنايي جدي نميگيريد مثلا ميگيد حتي اگر چيزيو ببينيد و باهاش تماس داشته باشيد جديش نميگيريد خوب پس مبناي جدي گرفتن شما دقيقا چيه يا واقعيت براي شما معنيش چيه؟. بعد راجب ذهن انسان كه گفتين تو اين موارد خوب عمل نميكنه بايد بهتون بگم كه ذهن انسان سالم در موارد مربوط به تصوير و تشخيص تصوير چندين برابر بهتر از ابر رايانه هايي كه تا الان ساخته شدن عمل ميكنه. و اگر شما يادتون نمياد كه مثلا ديشب شام چي خوردين مشكل از بخش ذخيره كننده اطلاعات ذهن شما نيست بلكه مشكل از بخش تحويل دهنده اين اطلاعات هست. كافيه باز هم از علم هيپنوتيزم كمك بگيريد تا بفهميد قدرت ذهن انسان چقدر هست.
مبنایی که من ادعایی رو جدی میگیرم داشتن شواهد و مدارک قابل تست و ارزیابی است. اگر چنین شواهدی وجود ندارند، یعنی اون ادعا تاثیری در دنیای اطراف من نداره و من نیازی نیست اون رو جدی بگیرم. اگه اون ادعا تاثیری داره پس باید شواهد و مدارکی ازش باشه.
ادعاهای بعدیتون درباره قدرت عجیب ذهن انسان هم نیاز به مدرک داره. صحبت شما هم بطور کلی صحیح است که ذهن انسان چیزهایی رو ذخیره میکنه که بعدا قادر به تحویل دادنش در شرایط عادی نیست و در شرایط خاص ممکنه این دسترسی فراهم بشه. در هیبنوتیزم هم واقعیات همراه تخیلات مخلوط میشه و شما هیچ دادگاهی رو پیدا نمیکنید که شهادت یک نفر در هیبنوتیزم رو جدی بگیره.
اینکه شما اینقدر دقیق درباره مقایسه ذهن انسان و ابررایانه ها صحبت میکنید هم نیاز به مدرک داره وگرنه چنین مقایسه هایی پایه و اساسی نخواهد داشت.
و برام جالبه كه شما كه تنها تجهيزاتتون فكر نميكنم بيشتر از يك لبتاب يا تلفن همراه و لوازم عاديه زندگي باشه چطور انقدر با قاطعيت از علم جهان و كلا علم صحبت ميكنيد و راجب هر مسئله ايي هم تصميم علمي قاطعانه ميگيريد لطفا اگر آزمايشگاه يا تجهيزاتي در اختيار دارين به ما هم بگين كه ديگه اين بحث بيهوده رو ادامه نديم و از تجربيات شما هم استفاده كنيم. و من هنوز نتونستم منظور خودمو كه يك شخص عادي در جايگاهي نيست كه راجب هر موضوع علمي نظر قاطعانه بدهد(رد كند يا قبول كند جدا ازينكه آن موضوع درست است يا غلط) رو بشما برسونم. و در آخر هم طبق معمول نظر ما نظر شخصي شد و نظر شما نظر جمعي و از همه بدتر هم سخنان گرانبار جناب فيلسوف كه راجب توطعه وحي منزل حساب ميشن. براي مدرك هم هرچند كه با يك سرچ كوچيك موضوع روشن ميشه اما كتاب شناسايي و شكار جاسوس رو ميتونيد مطالعه كنيد كه نويسندش يكي از كارمنداي ام اي فايو بوده و ببينيد كه اون موقع چ تجهيزاتي داشتن كه مردم عادي در خواب هم نميديدن.
من آزمایشگاه شکافتن اتم ندارم ولی این رو میپذیرم چون شواهد و مدارک برای صحت این ادعا هست. سفینه فضایی هم ندارم ولی میپذیرم چون شواهد و مدارک برای سفر به فضا هست. آزمایشگاه تست وجود غول چراغ جادو هم ندارم ولی نمی گپذیرم چون شواهد و مدارکی برای این ادعا نیست. خیلی ساده است. شما اگه مدعی هستید (که میگید نیستید) چیزی وجود داره، به ما بگید از کجا فهمیدید و اگه اون مکانیزنم تکرارپذیر باشه، ما هم می پذیریم. به همین سادگی. ولی صرفا حرف من و شما نمیتونه برای سایرین دلیل و مدرک باشه.
سازمان های جاسوسی خیلی کارها میکنند ولی شما ادعایی دقیق درباره مخفی کردن افرادی که چیزی رو به ژورنال های علمی میفرسند از خانواده هایشان رو مطرح کردید که نیاز به مدرک داشت.
سلام
ممنون از پاسختون
.
1- منظور بنده احوالپرسی در روز قیامت بود از شما که با اطمینان مُنکرِ وجودش هستین تا ببینیم چه حالی دارین در اون روز ..
ضمناً بنده نوشته ام نظرتون رو هم بپرسم
پس احوالپرسی و نظر پرسیدن در اون روز موردِ نظر بنده بود , نه الان
منظورم این بود که خیلی مشتاق هستم که "اگر" مثل بقیه ی انسانها برانگیخته شدین و احضار شدین برای حسابرسی به گفته ها و اعمالتون در دنیا , چه حالی دارین و چه نظری دارین در موردِ گفته هاتون به مردم و نوشته هاتون و اطلاعاتی که در زندگیتون منتشر کردین بین مردم در موردِ قیامت و خالق
=======================================
.
2- تا جایی که اطلاع دارم , عقاید شما و جهان بینی شما 100% علمی هست پایه و اساسش هم اطلاعات علمی هست و نشر اینجور اطلاعات هم در این سایتِ علمی اصلاً ممنوع نیست .
آیا مایل نیستین که جهان بینی و ایدئولوژیِ علمیِ خودتون و اون اطلاعاتِ علمی که باعث به وجود اومدنِ این ایدئولوژیِ تمام علمی شده رو در اختیار دیگران قرار بدین ؟
.
بنده به شما قول میدم که گفتگو در اون تاپیک , کاملاً علمی باشه و هیچ مطلبِ دینی و یا مذهبی نوشته نشه و اگر نوشته شد , شما فوراً حذفش کنین .
(گرچه دین هم یک علم و دانش هست و بسیار بااهمیت و سرنوشت ساز هم هست , اما چون از نظر شما علم حساب نمیشه پس هیچ مطلب دینی و یا مذهبی نخواهیم نوشت )
.
.
1. هم حال خوبی خواهم داشت و هم وجدان راحت.
2. ما متاسفانه محدودیت داریم بر اساس قوانین جرائم رایانه ای کشور در ارائه چنین بحث هایی در انجمن و چندین بار هم که نزدیک شدیم تذکر دریافت کردیم و ناچار به حذف اون مطالب شدیم. به هر حال تاپیک هایی در این زمینه داریم که در چارچوب قوانین فعالیت میکنند:
هستی شناسی | Ontology ( فلسفــه هستــی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بحث شما هم هستی شناسی یا فلسفه زندگی است که در اون تاپیک میتونید مطرح کنید و اگر من هم حرفی برای گفتن داشته باشم در بحث شرکت خواهم کرد. اگه بحثتون در چارچوب تاپیک های بالا نمی گنجه هم تاپیک جدید بزنید.