مطمئنی برات فکس کرد؟ خودت با چشای خودت فکس کردنشو دیدی؟iدوستان براي تكميل ثبت نام اعتباري من رفتم نمايندگي ايرانسل و مشخصات رو فكس كرد
ديگه كاري نبايد كنم؟
چون طرح قرمز براي من فعال نميشه
چون زیاد نمیشه به حرفهای اینا اعتماد کنی
مطمئنی برات فکس کرد؟ خودت با چشای خودت فکس کردنشو دیدی؟iدوستان براي تكميل ثبت نام اعتباري من رفتم نمايندگي ايرانسل و مشخصات رو فكس كرد
ديگه كاري نبايد كنم؟
چون طرح قرمز براي من فعال نميشه
چون زیاد نمیشه به حرفهای اینا اعتماد کنی
Last edited by mehdi_vsgh; 25-12-2007 at 10:22.
آقا چرا اینجا هیش کی به هیش کی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من اینترنتم یه هفتس قطعه باید چیکار کنم؟؟؟ برای بقیه هم اینطوریه؟ تو تهران؟؟؟؟؟؟
برای منم وصله....همین امروز صبح ازش استفاده کردم و پنج- شش صفحه را باهاش باز کردم
اره جلو خودم فكس كرد
راهي هست كه بفهميم ثبت نام تكميل شده؟
بله دوست عزیز یک sms خالی به شماره 7777 ارسال کن.
من باید چیکار کنم با این ایرانسل خوب یکی بگه این که شبا مکالمه ی رایگان بود هم الان هست البته برای اعتباری ها؟؟؟ اگه بخوام فعالش کنم دوباره که نباید هزینه اضافی بدم؟؟؟؟
دوست عزیز با طرح های زمستانی فقط شبهای جمعه رایگانه...
یه سوال دوستان! طرح قرمز یکی از دوستام از اول مهر تا حالا هنوز تموم نشده! فقط هم یه بار پولش رو داده.دلیلش چیه؟؟؟ ماله من که سر ساعت قطع شد!!!!!!!
با سلام
دوستان ..
همانطور كه ميدانيد وارد زمستان شديم و ايرانسل طرح زمستاني خود را ارائه كرد. همانطور كه از آمار سايت جهت آمارگيري طرح زمستاني ميتوان ديد بسياري از دوستان كه حدود 70 % ميباشند از اين طرح راضي نيستند.. لذا متن اس ام اسي ترتيب داديم تا اعتراض خود را به گوش مسئولين ايرانسل برسانيم .. بدين ترتيب از شما خواهشمندم شما هم كه هنوز در طرحهاي پاييزي هستييد و اس ام اس رايگان داريد اين اس ام اس را براي دوستان خود بفرستيد و به آن عمل كنيد .... ( تاكنون براي 5000 شماره ايرانسل فرستاده شده )
از شما دوستان ميخوام همكاري كنيد ...
متن اس ام اس
" Etesabe sarasari moshtarekin MTN Irancel :
Hamegi dar eteraz be tarhe zemestani va taghazaye tamdid tarh paeizi az tarikh 8 dey be modat 1 hafte gushihaye khod ra khamush mikonim vase Hame befrestid"
Last edited by amirlimp; 25-12-2007 at 13:47.
دوست عزیز! اولا که این اعتراض هیچ تاثیری نداره... دوما همونطور که خیلی از دوستان گفتن ما نباید از ایرانسل طلبکار باشیم.درسته، طرحهای پاییز و تابستون خیلی خوب بود و منم نهایت استفاده و لذت رو می بردم ولی منطقی که فکر کنید می بینید که شما 15000 تومن پول سیم کارت دادید و 10 برابر اون رو تو پاییز استفاده کردید پس چیزی از دست ندادید.با این اعتصاب فقط خودتون رو 1 هفته از ایرانسل محروم کردید.شرکت معتبری مثل ایرانسل الکی یه تصمیم نگرفته که بخواد عوضش کنه...
من که طرح طلایی فعال کردم و سیم کارت دولتی رو کامل گذاشتم کنار.
سلام دوست عزیز
سیم کارت شما اعتباریه یا دائم؟؟؟؟
میخواستم بدونم مگه طرح طلایی به طرح های تشویقی زمستانی سیم کارت اعتباری اضافه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا من #2*7*140* رو میگیرم فقط طرح آبی و قرمز رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا جواب بدید
ممنون
كي سرعت اينترنتش ميرسه به دايل آپ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)