سلام دوستان من یه مشکلی تو آنلاین بازی کردن دارم اونم اینه
models/player/vip/vip.mdi
باید برای حل این مشکل چیکار کنم؟
لطفا کمک کنید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام دوستان من یه مشکلی تو آنلاین بازی کردن دارم اونم اینه
models/player/vip/vip.mdi
باید برای حل این مشکل چیکار کنم؟
لطفا کمک کنید
سلام دوستان.
يه چندتا سوال تخصصي داشتم () !!!
1.اصطلاح Vell چيست؟؟! و به چه كسي veller ميگويند
؟؟! (البته اگه درست نوشته باشم
!)
2.چطوري ميتونم يك جمله رو bind كنم؟؟!
3.كسي Wallhack براي sXe Injected 8.11 فيكس 2 داره؟! (تو نت زياد گشتم ولي هيچكدوم كار نكرده!)
توي راهنماش نوشته بايد گرافيك رو روي D3D تنظيم كنم ولي فقط گذينه OpenGL موجود هست!
هميشه موفق و پيروز باشيد.
بورو فایل به همین اسم تو همون قسمت پاک کن.
[QUOTE=alivw71;6248186]بورو فایل به همین اسم تو همون قسمت پاک کن.[
پاک کردم ولی دوباره دانلودش می کنه![]()
در مورد vell هیچ اصطلاح رسمی به این نام نیست. البته اگه تو گیم نت بهت گفتن ول میدی و یا ولر هستی منظورشون این بوده که شانسی تیر می زنی(مخ زدن شانسی) به کسی هم که اینکاره باشه میگن ولر.
منظورت از bind چیه؟ ارسال متن که نیست؟؟؟
گرافیک کانتر رو فکر کنم باید بذاری رو Software Mode چون کانتر میزنه رو باگ.
دوستان تازه کار یکی از بهترین کارهایی که برای بهتر کردن شوتینگ می تونید انجام بدید بازی با بات دیفیکالتی 9 هستش. 3 تا از این بات ها ادد کنید و سعی کنید خودتون به تنهایی بندازیدشون.اینکار باعث میشه عکس العمل شما به شدت افزایش و همچنین قدرت شوتینگتون خیلی زیاد بشه. البت سعی کنید از فلش استفاده زیادی نکنید.
برای یادگیری جای خف ها و صدای پا هم بازی رو بذارید رو حالت فان، یعنی بدون درنظر گرفتن بحث مادی(تو خیلی از گیم نت ها مد شده فقط و فقط شرطی بازی می کنن) برین تو بازی و بازی رو بکشونید به نایف کردن. در اینصورت اگه کسی نایف شد به شدت بهش بخندید و مورد هجوم تمامی فحش ها قرارش بدینتا یاد بگیره که نایف نشه. یه بار امتحان کنین می بینین که خیلی حال میده ولی در پشت سر اون شما به شدت به صدای پا حساس میشین و همچنین خف ها رو یاد می گیرید. نکته مثبت دیگه ای هم که این روش داره اینه که شما با اجرای اون هماهنگی تیمی خودتون رو به مقدار بسیار زیادی بالا می برید. چون بازی رو فان هستش بعضی وقت ها باید از طرفندهای گروهی استفاده کنید تا بتونید طرف مقابل رو نایف کنید. جدای از اینها باعث تسلط بسیار زیاد شما به استرس خودتون میشه و باعث میشه بتونید در شرایط بحرانی نیز بر روی اعصاب خودتون کنترل کامل داشته باشید.
خیلی ها الکی میگن نایف که چیزی نیست ولی جواب من بهشون اینه که دست اول مسابقه رسمی نایفت کنن بعد ببینم تا آخر بازی فرکت از 4 بالاتر میره یا نه...
اسنایپر هم اگه هستید بهتره تعداد بات ها رو زیاد کنید تا بتونید سرعت چنج و شوتینگ رو به حد بسیار زیادی بالا ببرید.
البته توصیه اکید من به قدیمی ها هم اینه این روش ها رو اجرا کنن اگه تاحالا اجرا نکردند تا بتونند وضعشون رو بهتر کنند.![]()
من Counter Strike Source رو دانلود کردم ! و نصب کردم ! هیچی هم از پچ و ... نمیدونم ! الان هم میزنم فایند سرور چیزی پیدا نمیکنه !میشه بگید من باید چکار کنم؟ چی نصب کنم ! لینک بدید لطفا ...
كلاً ادمين هاي پرشين گيم (2) اسپمر و (3) چيتر هستن
موفق باشيد
از کجا یه همچین چیزی رو تشخیص دادین؟
شما بهتره به ادیمن های اهواز ادمینی یاد بدین تا الکی بن یا کیک نکن و از فحاشی پلیرها جلوگیری کنند
بدترین سرورر از نظر پلیرهای چیتر و فحاش همین اهواز گیم هست
بس دیگه هر کدوم یه ایراد دارین دیگه با تبلیغات به جایی نمیرسین کسی بخواد بازی میکنه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)