به قسمت تنظیمات > ارتباط با شبکه مراجعه کیند.
به قسمت تنظیمات > ارتباط با شبکه مراجعه کیند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"ایرانسل فکر کرده است که میتواند فضای رقابت را مدیریت کند و ما هم احساسمان بر این است که نخواهد توانست. در حال حاضر سه اپراتور در کشور داریم و قیمت اینترنت در آنها کاملاً به صورت رقابتی است.» داداشزاده در بخش دیگری از گفتوگو با «ایران» با بیان مطلب فوق و با تأکید بر اینکه این کج سلیقگی ایرانسل باعث از دست دادن مشتری میشود گفت: ایرانسل فکر میکرد که در این فضای رقابتی میتواند به صورت مقطعی بستههایش را دو برابر افزایش بدهد اما از سوی دیگر، اپراتورهای اول و سوم بستههایشان را در سقف نگه داشتند تا مردم روی آنها سوئیچ کنند. اگرچه ایرانسل با افزایش دو برابری تعرفه بستههای اینترنتیاش کار خلافی انجام نداده است اما این اپراتور، نخستین بازنده فضای رقابتی بین اپراتورهای تلفن همراه شد."
#تحریم_ایرانسل
#تحریم_ایرانسل
درحالیکه سایر اپراتورها تمام شدن اعتبار بستههای تشویقی و ارزان قیمت خود را از پیش به مشترکان اعلام کرده و برای تمدید این بستهها از مشترک خود اجازه میگیرند ایرانسل بدون اعلام موضوع به مشترکان و به محض پایان اعتبار بستههای تشویقی، هرگونه استفاده مشترک از اینترنت را با نرخ تعرفه آزاد حساب میکند که این موضوع بارها مورد انتقاد مشترکان ایرانسل قرار گرفته است. به این ترتیب اپراتور دوم با استفاده از غفلت مشترکان خود استفاده از اینترنت آزاد را به آنها تحمیل کرده و به سرعت باعث اتمام شارژ ریالی و اعتباری آنها میشود.
حالا با وجود آنکه همراه اول اعلام میکند تنها حدود ١٥درصد از مشترکانش از اینترنت آزاد استفاده میکنند ایرانسل با این ترفند و با کاهش تعرفه اینترنت آزاد موضوع را به سود خود ندیده و به سرعت درصدد افزایش قیمت بستههای تشویقی خود تا دو برابر برآمده است.
با این شرایط وزیر ارتباطات اعلام میکند ایرانسل بهدلیل پایبندی به سقف قیمتهای مصوب مرتکب تخلف نشده است. این موضوع درحالی است که تعیین سقف برای قیمت بستههای تشویقی مفهوم دقیقی ندارد و به گفته روابط عمومی همراه اول به «شهروند» حداکثر قیمت این بستهها میتواند با نرخ اینترنت آزاد محاسبه شود که به این ترتیب اگر اینترنت یک گیگابایت یک ماهه را در نظر بگیریم سقف بستههای یک ماهه اینترنت همراه میتواند به ٥٠٠هزار تومان برسد!
#تحریم_ایرانسل
سلام-آیا بسته شبانه 24 گیگابایتی 2 تا 8 صبح برای سیم کارت دائمی آی سیم هم فعال میشود یا فقط مخصوص سیم کارت اعتباری است؟تشکر
آقا حواستون به بسته ها باشه ها معلوم نیست سر کاریه یا فعلا درستش نکردن
من بسته 1 ماهه 20 هزار تومنی رو زدم بعد دیدم 1 گیگ اینترنت داده و مکالمشم کمتره
زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم حالا یا اطلاعات سایت و به روز نکردن یا یه جور کلکی چیزیه نمیدونم
کرک شدشو دانلود کن
Sent from my iPhone using Tapatalk
حقته هی میگیم تحریم رفته بسته خریده
بابا من گول خوردم حساب کردم دیدم قیمتش میصرفه خریدم نمیدونستم سرابه
حالا ببینم پولم و پس میدن یا 2 گیگش میکنن یا نه چون از پشتیبانیه ایرانسل زمینه خوبی دارم یه بار شارژم و خورد پسش دادن
اقایون بیاید اینم بسته جدید .
واقعا خنده دار نیست ؟
2 هزارتومن بسته هاشونو ارزون کردن که صدا بخوابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتا باید به قبل برگرده... واقعا دیگه نمیصرفه با این قیمتای نجومی!!! من که همراه اول استفاده میکنم هم ارزونه هم سرعت خوبی داره![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)