تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 799 از 1421 اولاول ... 2996997497897957967977987998008018028038098498991299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,981 به 7,990 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سرعت من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

نه بابا.... آقایون محترم مگه پست این رفیقمونو mohammad.t نخوندین که میگه مال خوزستان هم مشکل داره؟
    اگه هنوز دوزاریتون جا نیفتاده باید بگم مخابرات درست بشو نیست!
    جالبه این داداش درزی هم طوری از اختلالات گذشته مخابرات صحبت میکنه انگار که از افتخاراتشه!"چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
    چون تجربه اش را در گذشته داند "
    تا کی قراره نت یه هفته دو هفته یا حتی یه ماه مثل الان قطع بشه و ما صبر منیم تادرست بشه؟بر فرض درست شدن طبق صحبت همین دوستمون جناب آقای درزی باز هم تضمینی نیست که دوباره خراب نشه.
    خدا رو شکر پشتیبانی مخابراتم که همتون میدونید چطوریه.
    من حاظرم دو برابر این قیمتو بدم ولی بمن تضمین بدن که در تمام مدت دوره ی سرویسم از یک نت با ثبات برخوردارم
    من از شاتل رفتم فقط به دلیل اینکه یه هفته خراب بود که بعدها متوجه شدم مشکل از کل کشوره! من از آسیاتک رفتم فقط به این خاطر که در طول یکروز نتم ثابت نبود!الان مخابرات مثل جهنم میمونه!

دوست عزیز من اختلالات مخابرات را افتخار نمیدونم
    افتخار مخابرات این است با این همه مشکلی که پیش می اید ولی باز مشترکین وفادار و صبور همچنان از سرویس های مخابرات استفاده می کنند

هیچ شرکتی نمیتونه تضمین بده کیفیت سرویس هاش با ثبات است چون مشکل هر لحظه می تواند در اقسام مختلف بوجود اید

در ضمن اگه شما از سرویس مخابرات راضی نیستید می تونید مثل دو تا شرکت قبلی مخابرات را هم ول کنید بریید از یک شرکت دیگه سرویس بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

مال کجاست؟سرویست چیه؟توصیح که میتونی بدی؟دانلودتت با idm چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من باید بگم به هیچ عنوان متاسفانه مثل اکثر دوستانی که تو این تاپیک هستن دنبال دانلودهای حجیم مثل 100 گیگ در ماه نبوده ونیستم و حتی این موضوع برام اصلا قابل درک نیست که چطور بعضی از دوستان این همه در ماه دانلود میکنند مگه چقدر فیلم و سریال و... در ماه میبینند؟
    در ضمن من به قصد کیفیت بهتر به مخابرات اومدم وباید بگم تا زمان انتخابات مشکل جدی هم از این نظر نداشتم ولی همیشه قطعی های بدون اطلاع و مشکلات یه هفته دو هفته ای وجود داشت.
    البته زمان انتخابات که خودتون میدونید مشکل صرفا مربوط به مخابرات نبود.
    همین طور به دلیل قیمت بالای سرویس دهنده های دیگه مجبور به استفاده از مخابرات شدم.در ضمن سرویس این دوره من تا 25 این ماهه و اجبارا تا اون موقع صبر میکنم.
    ولی الان با این وضعیت حتما سرویس دهنده خودمو عوض میکنم.البته وقتی که مطمئن شم مشکل فعلی فقط به مخابرات مربوطه و isp های دیگه مشکلی ندارن.
    مشکل میتواند برای هر isp بوجود اید
    هیچ شرکتی نمی تواند بگوید که بهترین کیفیت را ارائه میدهم
    مخابرات با ارائه سرویس با حجم بالا و سرعت بالا نسبت به سایر رقبای خود قصد مشتری مداری را دارد

هر کسی هم که احساس می کند شرکت های دیگر سرویس بهتری رو ارائه می دهند می تواند شرکت سرویس دهنده خودش رو عوض کنه

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوستان خواهشا نام شهرتون رو تو پروفایلتون بنویسید تا بدونیم از کجا هستین
    Last edited by zed2; 08-08-2013 at 12:18. دليل: لطفا از فونت مناسب استفاده کنید

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

نه بابا من سرویس 1 مگ دارم .قائم شهر این منطقه از چند نفر که مشکل داشتن سوال کردم درست شده.بقیه مراکزو نمیدونم.
    دادا از کدوم مخابراتی؟
    من از علامه طبرسی خیابون جاده نظامی هستم هنوز سرعتم داغونه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر چه قدر میخوام خودمو امیدواری بدم که خوب شده نشده که نشده
    یه وقتی میینم ای دی ام سرعتش رفت رو 9-10 ذوق میکنم، چشام درشت میشه که خدایااااا یعنی درست شد
    بعد میبینم همش توهم بوده
    خدا بگم چیکارت کنه مخابرات که داری دیوونه ام میکنی

7. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سرعت رو! دیال آپ سریع تر از اینه! خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

شما خودتو در نظر نگیر. من فقط به خاطر دانلود اومدم مخابرات! و حداقل نیاز من تو ماه 200 تا 300 گیگه . من ps3 هم دارم که کمه کم بازی هاش از 10 گیگ تا 50 گیگه!! حالا شما حساب کن بازی + فیلم + سریال 100 گیگ تو ماه کافیه؟
    شما که 200 یا 300 گیگ دانلود می کنید . عیبی ندارد چون مخابرات این سرویس را برای رضایت مشتری هایی مثل شما ارائه می کند

اما بهتر نیست حقوق کپی رایت را رعایت کنید و این بازی هارا را خریداری کنید تا حق توضیع کننده این اثر پایمال نشه

200 و 300 گیگ در ماه اگه دانلود می کنی ایا همه این فایل ها مورد نیاز شما هست

مگه هارد شما چقدر میخ واد فضا داشته باشه

اگه 1 ترا باشه که کمتر از 4 ماه
    2 ترا کمتر از 9 ماه باید پر بشه که ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دادا از کدوم مخابراتی؟
    من از علامه طبرسی خیابون جاده نظامی هستم هنوز سرعتم داغونه
    هر چه قدر میخوام خودمو امیدواری بدم که خوب شده نشده که نشده
    یه وقتی میینم ای دی ام سرعتش رفت رو 9-10 ذوق میکنم، چشام درشت میشه که خدایااااا یعنی درست شد
    بعد میبینم همش توهم بوده
    خدا بگم چیکارت کنه مخابرات که داری دیوونه ام میکنی
    الکی میگه/
    دوستان چه مرگتونه خوب یه خورده توضیح بدید که سرعتتون با IDM چند شده؟تایم اوت چجوریه
    معذرت میخام .الان روانی امممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممم
    روانی میدونید دست خودم نیست روانی امممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

مشکل میتواند برای هر isp بوجود اید
    هیچ شرکتی نمی تواند بگوید که بهترین کیفیت را ارائه میدهم
    مخابرات با ارائه سرویس با حجم بالا و سرعت بالا نسبت به سایر رقبای خود قصد مشتری مداری را دارد

هر کسی هم که احساس می کند شرکت های دیگر سرویس بهتری رو ارائه می دهند می تواند شرکت سرویس دهنده خودش رو عوض کنه
    اقای درزی عزیز یه خورده حرفات با دیروز فرق داه هااااا
    نمیدونم داری جواب دوستان رو میدی یا تحدید میکنی
    در کل اگه با حرفهای بچه ها ناراحت شدی که داری این طوری میگی هر کی نخواست خیر پیش باید بگم که اعصاب همه به هم ریخته
    خودم سایت موزیک دارم به زور با وی پی اس دوستم اهنگ تو سایت میزارم که گاهی به خاطر پینگ بالا نمیشه وارد وی پی اس شد
    امیدوارم هم چنان به ما امیدواری بدی که یه پینگ و سرعت خوب داشته باشیم

12. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •