آقا این کم شدن سرعت صبا نت همگانی هست ؟ یعنی همه مشترک های صبا الان با کمبود سرعت مواجه شدن ؟
من چهار پنج روزه ایمیل هام رو هم نمیتونم چک کنم از بس سرعت کمه . همین p30world را هم که میخام باز کنم بیچاره میشم .
آقا این کم شدن سرعت صبا نت همگانی هست ؟ یعنی همه مشترک های صبا الان با کمبود سرعت مواجه شدن ؟
من چهار پنج روزه ایمیل هام رو هم نمیتونم چک کنم از بس سرعت کمه . همین p30world را هم که میخام باز کنم بیچاره میشم .
با سلام خدمت دوستان
عرض کنم یه مشکلی واسم پیش اومده یکم راهنمایی می خواستم. اینکه در دو مورد صبانت در ریز مصرفم زده 6 روز و ... استفاده که یه بار 2گیگ و یه بارم 10 گیگ کم کرده تو این روزا در صورتی که استفاده من اصلا اینطور نیست و نبوده و در روز 2 3 بار وصل میشم و باز قطع.البته مودم یسره وصله ولی استفاده نداره و حتی صبانت هم میگه فقط از همون یه MAC استفاده شده (میگن خودت استفاده کردی) و مودم هم با تنظیماتی که کردم و مطمئن هستم که کس دیگه ای وارد نشده (تو این چیزا مشکل رو نگردید خواهشا). حالا من میگم این 11،12 گیگ رو به قصد یا اشتباه کم کردین به حسابم برگردونید میگن باید شکایت کنی و از طریق قانونی تا اطلاعات ریز که کجا رفتی و چه کردی چی شده معلوم بشه تازه به جایی هم نمیرسی و یکم هم تهدید چاشنی کردن و بعدم گفتن این پولها که ارزش نداره خودت خسته میشی. حالا میخواستم بدونم کسی به این مشکات برخورده یا نه و کسی هم راه حلی داره واسه من یا نه؟
مرسی. ببخشید طولانی شد
سلام دوست خوبم.
شما کدوم شهری؟؟؟؟
برای من یه بار این بازی رو درآورد(200مگ!). بعدش متوجه شدم که باید قبل از اتمام زمان بازه رایگان حتما مودم رو خاموش کنم. البته همیشه این مورد رخ نمیده و گارهی میزنه به حساب. ولی من همیشه قبل از ساعت رایگان(5یا10دقیقه قبلش) مودم رو خاموش میکنم. تا حالا هم دیگه حجمم کم نشده.
![]()
سلام
چی بگم ؟ اما به نظرم بازم اگه اینطور باشه باید خیلی وقت ها اتفاق بیافته. فعلا با این وضعیت هم تصمیم گرفتم دیگه از اینجا خرید نکنم چون یه جای دیگه رو هم همین کارو کردن با حجم زیاد و من خبرشو تا حدودی دارم.
فک نکنمم جایی که هستم دلیلی باشه واسه اینکه بخوان ازین کارا بکنن.
سلام
من یه نرم افزاری دارم که بصورت آنلاین حجم مصرفی رو می نویسد
امروز امتحان کردم دیدم به اینترنت که وصل میشم بدون باز کردن هیچ بروزری تقریبا دقیقه ای 2 مگ کم میکنه
تمام تنظیمات دانلود اتوماتیک ویندوز هم غیر فعاله
مال شما هم همینطوره؟
چطور میشه فهمید یه برنامه داره اینترنت مصرف میکنه و ما نمیخواهیم؟
Last edited by heidary_sh; 23-12-2012 at 19:13.
دوستان
من امروز درخواست جمع اوری اینترنت رو دادم
حدود یه هفته فکر کنم طول می کشه
کسی شرکت بهتری سراغ داره که اینترنت نامحدود ارائه کنه
من خودم نظرم روی مخابراته
اگه نظر بهتری دارید حتما بگید
من 4 شنبه هفته پیش درخواست جمعاوری دادم . 1 شنبه جماوری شد کلا .. امروزم رفتم از مخابرات 512 گرفتم.
راهی هست که اون پسوورد و یوزر که باهاش وصل میشیم رو عوض کرد؟؟
از اینجا وارد پنل کاربری خود شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین تب های اون بالا تغییر پسوورد کاربری به چشم میخوره
من 1ماه پیش 11 گیگ شارژ داشتم.الان رفتم دیدم شده 3گیگ!!
دانلودهام رو هم شبانه انجام میدم.
چطور همچین چیزی ممکنه؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)