تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 799 از 827 اولاول ... 299699749789795796797798799800801802803809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,981 به 7,990 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نظر سنجی در مورد هارد جدید

هارد دیسک اکسترنال سیگیت مدل Backup Plus Ultra Slim ظرفیت 2 ترابایت

• مقاوم در برابر شوک
    • مقاوم در برابر لغزش
    در مورد هارد فوق کسی اطلاعات یا نظری نداره ؟

هارد2 ترای اکسترنال می خوام که در مقابل شوک و لغزش مقاوم باشه ؟

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

به نظر من به عنوان تجربه شخصی خودم که اتفاقی برای هاردم افتاد و هزینه زیادی رو از دست دادم دوستان بهتر هارد با ظرفیت بالا نگیرین به نظر من هارد نهایت یک یا دو ترا بیشتر بدرد نمیخوره اگه ظرفیت بیشتر احتیاج دارین چند تا بخرین خیلی بهتره چون اتفاقی اگه بیوفته هم اظلاعاتتون از بین میره هم هاردتون که مطمئنا گرون خریدید از بین میره هم هزینه واقعا زیاد ریکاوری رو باید پرداخت کنید.

3. این کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

در مورد هارد فوق کسی اطلاعات یا نظری نداره ؟

هارد2 ترای اکسترنال می خوام که در مقابل شوک و لغزش مقاوم باشه ؟
    سگیت برند خوبی هستش

به نظر من به عنوان تجربه شخصی خودم که اتفاقی برای هاردم افتاد و هزینه زیادی رو از دست دادم دوستان بهتر هارد با ظرفیت بالا نگیرین به نظر من هارد نهایت یک یا دو ترا بیشتر بدرد نمیخوره اگه ظرفیت بیشتر احتیاج دارین چند تا بخرین خیلی بهتره چون اتفاقی اگه بیوفته هم اظلاعاتتون از بین میره هم هاردتون که مطمئنا گرون خریدید از بین میره هم هزینه واقعا زیاد ریکاوری رو باید پرداخت کنید.
    کاملا درست و منطقی

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیریت 10 تا هارد 2 ترا اسونتر هست یا 2 تا هارد 8 ترا و 1 چهار ترا ، اون هم وسیله ای که از یکطرف باید به پریز وصل باشه و. از طرف دیگر به مادربرد.من الان 2 تا 3 ترا دارم و 1 6 ترا و کارم خیلی راحت هست.بگذریم

اقا عطا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد وسترن 8 ترا مای بوک تو ایران هست؟ نه دیجی-کالا داره و نه سایتهای دیگه
    مرسی

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین کار داشتن کپی از تمام اطلاعات روی هارد دیسکهای جداگانه هست . یعنی اگر یه هارد دیسک 4 ترابایتی برای ذخیره اطلاعات دارید یک هارد دیسک دیگه به همین ظرفیت تهیه کنید فقط برای بکآپ و هر چند وقت یکبار اطلاعات رو Sync کنید . شما چندتا هارد دیسک کم حجم بخرید دو ایراد عمده داره . ایراد اول همانطوریکه در پست بالا گفته شد مدیریت تعداد زیاد هارد دیسک کار مشکلی هست و ثانیاً ممکن هست همان هارد دیسک یک یا دوترابایت از بین بره که هیچ بکآپی هم نداشتید .
    من یه سیستم اختصاصی تهیه کردم فقط برای بکآپ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تمام اطلاعاتی که روی هارد دیسکهای اکسترنال دارم رو روی همین سیستم ذخیره کردم . بارها هم شده اطلاعات به هر دلیلی از بین رفته که خوشبختانه بکآپ داشتم .

مدیریت 10 تا هارد 2 ترا اسونتر هست یا 2 تا هارد 8 ترا و 1 چهار ترا ، اون هم وسیله ای که از یکطرف باید به پریز وصل باشه و. از طرف دیگر به مادربرد.من الان 2 تا 3 ترا دارم و 1 6 ترا و کارم خیلی راحت هست.بگذریم

اقا عطا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد وسترن 8 ترا مای بوک تو ایران هست؟ نه دیجی-کالا داره و نه سایتهای دیگه
    مرسی
    از موجود بودن این مدل در بازار اطلاعی ندارم .

7. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین کار داشتن کپی از تمام اطلاعات روی هارد دیسکهای جداگانه هست . یعنی اگر یه هارد دیسک 4 ترابایتی برای ذخیره اطلاعات دارید یک هارد دیسک دیگه به همین ظرفیت تهیه کنید فقط برای بکآپ و هر چند وقت یکبار اطلاعات رو Sync کنید . شما چندتا هارد دیسک کم حجم بخرید دو ایراد عمده داره . ایراد اول همانطوریکه در پست بالا گفته شد مدیریت تعداد زیاد هارد دیسک کار مشکلی هست و ثانیاً ممکن هست همان هارد دیسک یک یا دوترابایت از بین بره که هیچ بکآپی هم نداشتید .
    من یه سیستم اختصاصی تهیه کردم فقط برای بکآپ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تمام اطلاعاتی که روی هارد دیسکهای اکسترنال دارم رو روی همین سیستم ذخیره کردم . بارها هم شده اطلاعات به هر دلیلی از بین رفته که خوشبختانه بکآپ داشتم .
    اقا عطا اون تاپیک رو دیدم ماشااله شماها کولاک کردید! حتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تعجب کرده.اخه داشتن بکاپ تقریبا هزینه رو دو برابر میکنه.من هیچی بکاپ برای فیلمهام ندارم.فقط تونستم از برنامه ها و عکسها و موزیکهام بکاپ بگیرم.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ُسلام کسی هارد adata 710mداره ببینه هارد داخلیش چی هست؟
    یا سلیکون a65 ممنون
    1ترابایتیو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    دوستان من قصد داشتم 3 ترا Seagate Backup Plus Desktop Externa رو بخرم ولی گویا توی این چند مدت قیمتها خیلی بیشتر شده؟ آیا کسی میدونه قیمتش چنده و ایا این افزایش موقته؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام میخواستم یه هارد اکسترنال 1 ترابایت با بودجه حدود 260 تومن بگیرم
    نیازه اکثر جاها همرام باشه یعنی زیاد جابه جا کنم و اطلاعات داخلشم برام مهمه که از دست نره. تو رنج قیمت چه هاردهایی پیشنهاد میشه؟ هاردهای ضد ضربه بگیرم بهتره؟(سرعت انتقال هم خوب باشه)

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    کسی از قابلیت های Seagate Personal Cloud 2-Bay CS4000201 - 4TB چیزی میدونه؟
    1.راستیتش من یه هارد مرکزی میخوام که بتونم تمام اطلاعاتمو بریزم توش و هر موقع بخوام از گوشی یا لب تاب یا تلویزیون از اطلاعاتم استفاده کنم،حالا قابلیت ابری هم داشته باشه که چه بهتر،این دستگاه همچین کاریو میکنه؟
    2.با پورت usb میشه وصل شد به کامپوتر یا فقط مخصوص اتصال فلشو ایناس؟
    3.بستر ارتباطیش اینترنت هست یا وای فای؟چون گفته شده قابلیت دسترسی به اطلاعات از راه دور،من زیاد از NAS اطلاعات ندارم میپرسم،میخوام ببینم حتی زمانیکه نزدیکه هاردم هستم باید با اینترنت از اطلاعاتم استفاده کنم؟
    4.و اینکه این دستگاه 2تا سینی برای هارد داره،میشه هر دوش مخصوص اطلاعات باشه یا یکیش باید حتما بکاپ گیری کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •