سلام
کسپرسکی اپدیت الان :
از شماره 1 تا 9 را شناسایی و بلاک کرد
ولی شماره 10 شناسایی نکرد.
سلام
کسپرسکی اپدیت الان :
از شماره 1 تا 9 را شناسایی و بلاک کرد
ولی شماره 10 شناسایی نکرد.
دوست عزیز ترند میکرو اصلا هوش مصنوعی نداره که شما میگی هوش مصنوعیش ضعیف هست
دوم وقتی بلد نیستی با یک محصول کار کنی بهتره درمورد اون محصول نظر ندی من 6 ماه باهاش کاردم. تمام چیز هایی که شما گفتی اشتباه بود. ولی درکل انتی ویروسی هست که بدرد ما ایرانی ها نمیخوره به کرک و این چیزا ها خیلی خیلی گیر میده . کار باهاش سخته . اپدیت شدن برای اولین بار کمی کنده ولی بعد خیلی کم حجم و سریع اپدیت میشه ویروس شناسایی خوبی داره فایروال بدی نداره
دوست عزیز اولا بهتره یکم توی لحن صحبت کردنت تجدید نظر کنی.بعدشم شما داری 6 ماهه با این برنامه کار میکنی این بندگان خدا که دارن تو این تاپیک به دوستان و امثال ما کمک میکنن مطمئنم از وقتی من یادمه که نسخه سال 2000 به اسم PC-CILIN بود و لوگوی این شرکت شبیه کپسول بود دارن با این سوییت های امنیتی دست و پنجه نرم میکنن.شایدم قبل تر.به هر حال احترامشون واجبه چون دارن کمک میکنن.بخدا من هیچ کدومشون رو نمیشناسم و فقط به عنوان کابر عادی که 2-3 ساله دارم تو این تاپیک میام و میرم دارم اینارو میگم.در آخر از خود شما هم خیلی ممنونم که اطلاعاتت رو در مورد این سوییت امنیتی در اختیار بقیه قرار میدی![]()
Last edited by منصور قلی; 17-03-2013 at 12:37.
سلام
آخرین بسته سال 91؛ 170 نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: 123
سال 92 بر عزیزان انجمن آنتی مبارک
..بهترین آرزوها..
Emsisoft همه رو شناخت و پاک کرد. نمیدونم چرا عکس نمیتونم بذارم :(
فایل باقیمانده با کسپرسکی
ولی بعد از اکسترکت نشناخت و وقتی اسکن رو زدم شروع به شناختن کرد
Last edited by mosi252; 17-03-2013 at 21:35.
سلام
Norton Internet Security 2013
9 مورد از 10 تا شناسایی و مسدود شد.
1-شناسایی شد
2-شناسایی شد
3-شناسایی شد
4-شناسایی شد
5-شناسایی نشد
6-شناسایی شد (مشابه شماره 2 )
7-شناسایی شد
8-شناسایی شد
9-شناسایی شد
10-شناسایی شد
![]()
Last edited by *Batman*; 17-03-2013 at 21:34.
سلام
اون 10 تا لینک مخرب را هم به جز مورد 9 که فایلش دانلود نمیشد و به سرور متصل نمیشد در بقیه موارد به محض دانلود مسدود میکرد
ویدیو گرفتم اگر کسی دوس داشت براش آپ کنم
موفق باشید
Last edited by xman681; 17-03-2013 at 23:43.
اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی ویروس میزاری خودت هم ویروس هارو تست کن چون کمودو داری منم فقط کمودو دارم دوست دارم ببینم نتیجه کمودو چیه و چکار میکنه در مقابل انتی های دیگه . خودم نمیتونم این کارو انجام بدم چون تو لپتاپم وسایل خیلی مهمی دارم نمیخوام کوچیک ترین ریسکی بکنم
چون اطلاعاتم برام خیلی مهمه میخواستم بیتدفندر بخرم که همون موقع شنیدم دارید نسخه فارسی کمودو رو بیرون میدید و از اون موقع که نسخه بتای فارسی بود و تا الان کمودو دارم و خیلی راضی هستم
من هر وقت یعنی هروقت کمودو نصب میکردم به مشگل بر میخوردم و کمودو کامپیوترم رو خراب میکرد و ویروس شناسی ضعیفی داشت و به خودم قول دادم تا هیچ وقت کمودو نصب نکنم ولی وقتی این کمودو نسخه 6 فارسی رو ریختم باور کن دیگه نمیتونم پاکش کنم الان خیلی دوست دارم اوست جدید رو تست کنم و یا کاسپر پور 3 رو تست کنم اما به هیچ عنوان دلم نمیاد به کمودو دست بزنم .
سال نو مبارک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)