من چند دفعه لیلتل مور استفاده کردم٬ تو شهر ما که ۵ روزه با ۱۰ گیگ هست. یعنی سرویست تموم بشه ۵ روز با ۱۰ گیگ تمدید می کنند٬ اما اگه بعدش تمدید نکنی ۵ هزار بابتش پول می گیرند. دانلود شبانه رایگان هم نداره.
من چند دفعه لیلتل مور استفاده کردم٬ تو شهر ما که ۵ روزه با ۱۰ گیگ هست. یعنی سرویست تموم بشه ۵ روز با ۱۰ گیگ تمدید می کنند٬ اما اگه بعدش تمدید نکنی ۵ هزار بابتش پول می گیرند. دانلود شبانه رایگان هم نداره.
میخوام که در شرکت پارس انلاینو تخته کردن این چه بود دیگه شرکت مسخره سرعت 512 گرفتم سرعت شبانم 40 هست این چه مسخره بازی من شیرازم گندشو در اووردن یک مشت بی عرضه تو پارس انلاین نشستن یعنی سرعتم از حد مجازم کمتره 64 قبلن میگفتن مشکل داریم رفع میشه الان میگن پهنای بند مشکلمونه معلوم نیست حالا حالا درست شه
شما از رئیس ها یا کارکنان پارس انلاین نیستی احیانا اخه داداش همیشه مردم دانلود میکردن از 10 سال پیش تا حالا چی میشه یک شب تو اوایل خرداد سرعت از 200 میشه 40 دیگه همین جور ادامه پیدا میکنه اخه تابلو هست پارس میارتش پایین و گرنه این قوم به قول شما اپاچی همیشه وجود داشته
بهش پی بردم
سایتشونم که دود شده رفته هوا!
نسبت به ماههای قبل ، سریعتر تموم شد! (همون استفاده ماههای قبل رو داشتم !)
امیدوارم توهم باشه.
Last edited by feizol65; 30-06-2011 at 19:44.
ای بابا این پارس آنلاینم که شده پارس آفلاین!
من خواستم کوچ کنم بیام پارس با این وضع دیگه نیام؟!
این Little More دقیقا کجای حساب کاربریه؟
رییسش رو خوب اومدی ولی من سهامدار پارس هستم منتها با داتک حال میکنم![]()
آقا سایت براتون بالا میاد ؟
چجوری چک کنیم ترافیکو
این پارس انلاین کلاه برداره من قبلا از یک isp دیگه اینترنت داشتم 128 ماهی 3 گیگ خیلی زیاد که استفاده میکردم 1 گیگ اضافی میخریدم ولی الان ماهی 7 یا 8 گیگ باید ججم اضافی بخرم !
سرعت شبانه هم که 20 یا 30 هست !
سایتشونم که خرابه امیدوارم ه ک شده باشن کلاه بردارهای دزد !
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)