96kb
بستگی داره منطقتون تا چقدر کشش داشته باشه
96kb
بستگی داره منطقتون تا چقدر کشش داشته باشه
من قبلا داشتم حدود 70 تا 80 بود اما تقریبا هیچ وقت یادم نمیاد که زیر 64 اومده باشه
سرعت دانلود از سرورهای خارجی به کیلوبایت هم نمیرسه.
جا داره از دوستانی که بالا راهنمایی کردن و جواب دادن تشکر کنم
دقیقا . معلوم نیست این شبکه چه بلایی سرش اومده . دیروز هرچی تست میگرفتم صفحه speed test ارور قرمز میداد. اینقدر وضعیت خراب بود![]()
دوستان نزدیک یک ماه شده و هنورز مشکل داره من سرویس 2 مگ گرفتم همش 70 - 80 کیلوبایت دانلود داشتم زنگم زدم دعوا پس کی درست میشه!!!!!!!!!!!!
منکه الان دارم و بالاتر از 64 نمیره
ببخشید دوست عزیز اگه اینطوری جواب میدم :
طبق قوانینی که توی ایران هست و اپراتورها بر اساس اون سرویس میدن سرعت رو اول باید تقسیم بر ضریب اشتراک بکنی و بعد تبدیل به کیلوبایت کنی چون مثلا سرعت 2048 بر حسب بیت هست.
و اگه سرعت شما از اون کمتر بود حق با شما هستش، در غیر اینصورت نمی تونی شکایتی ازشون بکنی، حالا بعضی اپراتور ها به کاربرانشون حال میدن و سرعت رو بالاتر می بندن و در نتیجه سرعت بالاتر میره بعضی ها هم مثل این مبین نت کفر آدم رو در میارن!!
من خودم از کسایی هستم که با این قانون مشکل شدم و هنوز قانع نشدم اما چاره ای نیست !![]()
سرویس 2 مگابیت + اشتراک 1 به 4 برای شما همون 64 تا 70 کیلوبایت میرسه![]()
دوست عزیز من نزدیک یک سال مبین دارم با 512 تا 100 کیلوبایت دانلود داشتم حالا با 2 مگ باید 64 تا 70 باشه!!!!!!!! من تو این تاپیک خوندم 20 روزه همه این مشکل رو دارن
نمیدونم شما کی مشترک مبین شدی دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)