زیرنویس مهم نیست
DVD یا Blu-Ray اصلا مهم نیست
چون اکثر فورمتایی که کار میکنم تلویزیونم جواب میده
فقط تو حدود قیمت یه تومن کیفیتش خوب باشه
چه مارکی و چه مدلی پیشنهاد می کنید بخرم
ممنون
زیرنویس مهم نیست
DVD یا Blu-Ray اصلا مهم نیست
چون اکثر فورمتایی که کار میکنم تلویزیونم جواب میده
فقط تو حدود قیمت یه تومن کیفیتش خوب باشه
چه مارکی و چه مدلی پیشنهاد می کنید بخرم
ممنون
مدل pioneer HTZ-424 پیشنهاد می کنم با قیمت 900 تومان.
ولی اگر بخواید تلویزیون رو با اپتیکال به سینما وصل کنید این مدل مناسب شما نیست و پبشنهاد می کنم با 300 افزایش بودجه نسبت به مدل قبل یعنی 1200 مدل BCS-424 pioneer تهیه کنید که هم سینما بلوری هست و هم از لحاظ ورودی و خروجی ها وضعیت بهتری داره.
و اگر نمیخواید تحت هیچ شرایطی بیشتر از یه تومن هزینه کنید مدلPanasonic SC-XH175- پیشنهاد می کنم با قیمت 900 تومن و دارای ورودی اپیتیکال.این مدل هم مدل خوبیه.
ممنون داداش
چرا تو هیچ کجای سینمای من ننوشته 727!!!!
فقط زده S-BD 421![]()
اگر دفترچه را ببینی سیستم BCS-727 تشکیل شده از بلوری پلیر XV-BD421W و مجموعه اسپیکر S-BD421
حتما ، پیداش کردم انجام میدم
خوب پیداش کردم
برنامه ای به نام txt2vobsub هست(یه تک فایل با نام txt2vobsub.exe ) که وقتی اجراش کردید در سمت چپ صفحه روی دگمه load srt,txt کلیک کرده و فایل srt رو open میکنید بعدش سمت راست روی دگمه generate vobsub کلیک میکنید نرم افزار شروع به تبدیل میکنه و دوتا فایل با پسوندهای sub و idx تولید میشه که این دو فایل رو در فولدر فیلم بجای فرمت srt قرار میدید و فیلم رو پخش میکنید
توضیح اینکه این دو فایل حتما باید همنام فایل فیلم باشد
بابا من که دیگه دیوانه شدم از بس حرفهای متناقض خوندم توی این فروم. خواهش می کنم یک نفر که مطمینه به من جواب ابن سیوالا رو بده :
1 - اتصال م ا ه و ا ره به ورودی hdmi توی 727 صدای 6 کاناله می دهد یا نه؟
2- اتصال از طریق arc در 727 صدای 6 کاناله می دهد یا نه؟
3- اصلا به غیر از فیبر میشه به روش دیگه ای از 727 صدای 6 کاناله گرفت ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
1- برای م ا ه و ا ره را نمی دونم احتمالا (باید 6 کانال از خروجی HDMI را رسی ور ساپورت کنه) من ایکس باکس را وصل کردم از ورودی HDMI صدای 6 کاناله دارم.
2- تلویزیونی نمی شناسم که به غیر صدای شبکه تلویزیون (و یا پخش فیلم از روی USB با خود تلویزیون که البته من با سامسونگ سری es7 تست کردم) صدای خروجی 6 کاناله از طریق اپتیکال و یا arc بده. (در واقع arc و اپتیکال خروجی از تلویزیون هر 2 مثل هم هستند) یعنی چون ورودی های HDMI تلویزیون استریو هستند خروجی از تلویزیون از این سورس ها هم استریو می باشد.
3- پخش فیلم از طریق DVD, Blu-ray, USB ، ورودی HDMI و arc برای موارد گفته شده (که البته ایران شبکه دیجیتال با 6 کانال نداریم)
Last edited by amin_g_p; 21-04-2013 at 16:31.
امین جان ممنون از جوابت پس اگه خروجی hdmi م ا ه و ا ر ه 6 کانال باشه مشگلی نیست. من معمولا از usb تلویزیون برای پخش استفاده می کنم با این حساب اگه فایل 6کاناله باشه و این که تلویزیون 6960 سامسونگ هست باید بتونم از arc هم 6 کاناله بگیرم.
درست متوجه شدم؟ ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)