تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 799 از 1211 اولاول ... 299699749789795796797798799800801802803809849899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,981 به 7,990 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام بچه ها.میشه بگید باید این kitserver رو باید چجوری نصب کرد.لطفا کامل توضیح بدید.ممنوناگه میشه یکم سریعتر.
    راستی بچه ها باید این فایل speed رو کجا گزاشت؟؟؟؟؟؟
    Last edited by KAHAKDAM; 12-11-2009 at 19:48.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بچه ها.میشه بگید باید این kitserver رو باید چجوری نصب کرد.لطفا کامل توضیح بدید.ممنوناگه میشه یکم سریعتر.
    بعد اینکه کپی کردی توی مسیر نصب بازی وارد پوشه کیت سرور میشی و setup رو اجرا می کنی بعد روی دکمه Install کلیک میکنی. تمام فعال میشه برای غیر فعال کردن باز هم همین کار رو می کنی

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

خوب حالا من باید چجوری توش قرار بدم.اصلا میشه یه توضیح اجمالی ازش بدی راستی فایل speed رو هم فراموش نشه.ممنون.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اتفاقا حضور ذهن خوبی هم دارم اون موقع که حدود 5 6 سال زجه زدم که عشقم گورکاف رو بخرم به یه تیم هلندی رفت و اونقدر موند اونجا که رو به رشد منفی گذاشت منم اعصابم خورد شد و اون سیو رو پاک کردم شاید بیش از 10 بار مستر لیگ رو شروع کردم اما هر بار به دلیلی ولش کردم. نباید به این شکل سخت می کرد یا حداقل مثل قبل درجه سختی مستر لیگ لول می ذاشت تا حداقل آدم هایی مثل من که دوست دارن راحت قرارداد ببندن بزارن روی EASY
    نمی دونم کونامی چرا بیخود و بی جهت یه چیزایی رو برمی داره توی نسخه جدید

بله من معمولا قبل پیشنهاد آمار طرف رو می گیرم ولی چیزایی نیست که بشه با توجه به اونها مطمئن شد که یارو میاد یا نه توی فیفا شما به یه بازیکن پیشنهاد می دی وقتی اومد که اومد ولی وقتی نمی آد میری به قسمتی که نتیجه مذاکره رو نوشته اونجا دقیقا میگه که مشکل چیه که نمیاد اگه تیم شما خیلی ذپرتی باشه نمیاد مگه اینکه 2 برابر قیمت مارکت بازیکن رو بدی و 2 برابر حقوق باشگاه فعلیش رو بهش پیشنهاد بدی هیچ تیمی تو دنیا نمی تونه به یه ستاره چنین پیشنهادی بده غیر از رئال. پس قبول کنیم اگه شما به طریقی بتونی این کار رو انجام بدی طبیعی هست که با یه تیم ضعیف هم می تونی هر بازیکنی رو که خواستی بخری. می دونی حسین جان کار نشد نداره ولی این PES و این مستر لیگ باعث شده که نشد داشته باشه عمرا نمیشه رونالدو یا مسی رو خرید. قبول داری؟ خوب این واقع گرایی به چه دردی می خوره تازه کجاش واقع گرایی هست فردا منچستر یونایتد به مسی شماره 10 یا 7 بده دو برابر مارکت ولیو و دستمزد بده مسی نمی ره منچستر بخدا می ره ولی توی ستر لیگ این چیزا مطرح نیست نمیه اصلا در مورد نظام پولی و چک و چونه زدن ها کار کرد پس قبول کن این مسئله فقدان اعمال پول توی ترانسفرها برای مستر لیگ یک ایراد هست. که حتی شما نمی تونی به این بنازی که با پول زیاد بتونی به دست بیاری هر بازیکنی رو رئال هم همینطوریه دیگه پول داره الان بازیکنان سال جهان رو می خره رونالدو - زیدان - کاناوارو - کاکا - CR7 پس می بینی که با پول میشه هر بازیکنی رو خرید حالا خوبه گورکاف خیلی هم سر و صدا نکرده چون از بد شانسیش فرانسه زیاد تو اوج نیست. و با این که یه تنه بوردو رو از یک سال و نیم گذشته به این طرف توی صدر جدول لیگ یک نگه داشته (شک نکنید اگه از بوردو گورکاف رو بگیرن بوردو تا اواسط جدول می ره پایین)

در هر صورت یه فکری باید بکنه حالا با پچ هست با چی هست باید یه فکری بکنه که این مسائل تصحیح بشه چون حیفه به قول شما مستر لیگ بعد مدت ها ریالیتی شده و از حالت آرکید خارج شده و اگه این نواقص برطرف بشه واقعا تبدیل به مود ارزشمندی میشه
    آرمين جان من گوركافو خريدم
    منم با رئال ميرم
    مسترليگ وافعا عاليه
    من الان فصل 2017-2018 هستم
    گوركاف هم برآيند مهارت هاش هست 102
    من خوب پرورشش دادم
    ميشه خريدش
    امتحان كن
    من الان از اول كه شروع كردم تا الان يه باخت هم ندادم
    در هر فصل تمام جام هارو بردم
    جام حذفي + ليگ اسپانيا + جام باشگاهها + جام كونامي
    ميشه آرمين اين مثل دنياي واقعيه
    من خودمو كشتم تا اگرو رو خريدم
    اين اتلتيكو نميداد و اگرو هم به تيمش وفادار بود
    اون قلبش تقريبا پر بود اما من همينطور گزارشهاي اسكوت رو ميخوندم تا اينكه يه بار اتلتيكو آگرو خارج از پست تخصصيش گذاشت و ناراحت شد منم سريع پيشنهاد دادم وقتي از تيمش زده شد و خريدمش
    باور كن شدنيه
    كونامي مسترليگو كاملا رو به جلو برده و مسترليگ از هر نظر عاليه
    يه سري چيزا بايد اضافه بشه كه بايد در سال هاي بعد منتظرش باشيم
    مثلا بتونيم خودمون اسپانسرهارو انتخاب كنيم كه من مطمئنم در سال هاي بعد همينطورم ميشه
    كونامي رشد فوق العاده داشته و اين واقعا عاليه
    من در چند فصل اول پول نداشتم حقوق بازيكنامو بدم درست مثل دنياي واقعي بدتر اينكه بازيكنايي مثل كريس رونالدو و كاكا زود قراردادشون تموم شد و مجبور شدم تمديد كنم
    مجبور بودم بازيكنامو بفروشم تا حقوقشون رو بدم
    اما الان درست مثل دنياي واقعي اوضاع بهتر شده بعد اين همه جام بردن
    الان تو حساب باشگاه 680 ميليون پول دارم و تيمم هم از هر لحاظ كامل كامله
    در بين تيم هاي دنيا اول هستم
    به نظر من خيلي بي انصافيه اينطور به پي اي اس نگاه كنيم اونا واقعا زحمت كشيدن
    همينجا از همه شون تشكر مي كنن چون واقعا حداقل منو خوشحال كردن
    هر بدي كه داشته باشه اين پي اي اس بازم دليل نميشه ما پي اي اس فن ها ازش بد بگيم چون خوبي هاي زيادي هم داره

5. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 اولین آپدیت دیتا بیس بازی؟؟؟ امروز؟؟؟ امشب؟؟؟

عنوان پست نشون میده که خبر انتشار آپدیت دیتابیس (defdat.img) که چند روزی هست به زبون ها افتاده و در چند روز گذاشته شایعه شده بود که پنجشنبه یعنی امروز (یا امشب) قراره عرضه بشه از سوی کونامی یک شایعه هست. اما امیدواریم حقیقت داشته باشه. دانلود آپدیت از داخل بازی بسیار کار ساده ای هست و نیازی به گشتن لینک این آپدیت نیست ولی از اونجایی که فایل حجم بالایی داره اصلا مقرون به صرفه نیست که از داخل بازی دانلود بشه. به هر حال فعلا خبر خوش برای ما انتشار این آپدیت هست. حالا صرف نظر از اینکه این آپدیت کی میاد بد نیست به کارایی های این آپدیت بپردازیم:

1- لباس خانگی تیم ملی ژاپن آپدیت خواهد شد.
    2- ترکیب تیم ها تغییر خواهد یافت و ترانسفر های اعمال نشده در بازی اعمال خواهد شد.
    3- تیم های المپیک لیون - فیورنتینا - المپیاکوس و اتلتیکو مادرید به جمع مجموعه تیم های لایسنس شده چمپیونز لیگ اضافه خواهند شد.
    4- تغییراتی در چهره ها بوجود خواهد آمد.

فقط اگه این آپدیت اومد چنانچه نتونستیم لینک زیپ شده ای ازش گیر بیاریم زحمت این کار به عهده کاربری می افته که بین همه سرعت زیادی داره و می تونه در مدت زمان خیلی کم از داخل بازی این آپدیت رو بگیره. و بعد زیپ کنه و روی یک اپلود سنتر خوب آپلود کنه تا همه بتونیم استفاده کنیم واقعا ترانسفر کردن های دستی کجا و از طریق آپدیت مخصوص و اورجینال شاهد ترانسفر ها و آپدیت ترکیب تیم ها بودن کجا. من که بی صبرانه منتظرشم. بعدش بلافاصله کار ساخت ادیت فایل متناسب با این فایل رو شروع می کنم.

موفق باشید

7. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام.بچه ها میشه لینک دانلود جدید ترین کیت سرور رو بدید ممنون میشم.

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا یکی یه سری تلنت معرفی کنه من بزارم تو اسکات لیستم : دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    کسی رمز اینو داره که بازیکن عمدا خودش رو به زمین بندازه ....
    لطفا بگید چه موقعی باید این کارو انجام داد که داور نفهمه..
    تروخدا جواب بدید؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

هوهو.کسی خونه نیست.کییییییییییییییییییی یییییییت.راپیدشیر ارور میده!!!!

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    کسی رمز اینو داره که بازیکن عمدا خودش رو به زمین بندازه ....
    لطفا بگید چه موقعی باید این کارو انجام داد که داور نفهمه..
    تروخدا جواب بدید؟؟؟
    L1.L2.R1 رو بگیری تمارض میکنه.
    زمانی هم که دوروبرت شلوغه و میبینی داور دید خوبی نداره بهت.
    هوهو.کسی خونه نیست.کییییییییییییییییییی �یییییییت.راپیدشیر ارور میده!!!!
    پیام بازرگانی بود؟؟!!!
    Last edited by vampyre; 12-11-2009 at 21:26.

13. 3 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •