تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 799 از 1759 اولاول ... 2996997497897957967977987998008018028038098498991299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,981 به 7,990 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

TP-LINK TD-W8901G هم بریج کردم و هم PPPOE رو هیچ کدوم جواب نمیده
    اینکه همینطور فقط بیایید اینجا بگید وصل نمیشه ، فکر میکنید بشه اشکال کار رو فهمید؟؟
    لطف کنید دقیق تر مشکلتون رو مطرح کنید
    ضمنا اگه عکس هم از تنظیمی که انجام میدید بذارید ، میتونه راهگشا باشه
    Last edited by Mahdi.p30; 11-06-2010 at 20:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

یعنی شما مودم رو روی بریج گذاشتید و می خواهید همزمان با 3 کامپیتور کانکت بشید؟ اگر به اینصورته که در هیچ شرایطی نمیشه. یکسری از شرکتها هم هستند واسه اینکه از PPPOE بری رو بریج حتما به خودشون باید بگی تا برات تو سرور ثبت کنند
    نه مودم خودش اتوماتیک وصل بشه روی pppoe و 3 تا کامپیوتر ازش استفاده کنند ولی برام مشخص شده که فقط آدرس مک Lan منو قبول میکنه.الان هم مودم روی بریدج هست و کامپیوترم رو internet share کردم که بقیه ازش استفاده کنند مشکل اینکه که من نمیخوام اینطور باشه و اینکه باید هر 1 یا 20 دقیقه کانشکن که توی ویندوز ساختم را Disconnect کنم بعد وصلش کنم

بقول دوستمون بهتره یه فرم پر کنید و از شرش خلاص بشید
    دوست عزیز، اگه شما مشترک صبانت هستی میتونی با ایمیل کردن یک فرم،از شر قانون مسخره مک آدرس راحت بشی. حالا بقیه آی اس پی ها رو نمیدونم.
    من اصلا نشیدم که فرم باشه ؟ چی هست ؟ اسم فرم چیه ؟ برم پیش منشی بگم چی؟ خط ما DLC هست و یک شرکت که عده ای بی سواد آوردن و چیزی حالشون نیستند.چون من adsl از دولت میگیرم به عبارت بهتر از مخابرات دولتی.یک عالم ادمای بی سواد هستند.چی بهشون بگم ؟؟؟

یعنی شما مودم رو روی بریج گذاشتید و می خواهید همزمان با 3 کامپیتور کانکت بشید؟ اگر به اینصورته که در هیچ شرایطی نمیشه. یکسری از شرکتها هم هستند واسه اینکه از PPPOE بری رو بریج حتما به خودشون باید بگی تا برات تو سرور ثبت کنند.
    یعنی آدرس مک مودم بهشون بدم ؟ یا اینکه آدرس IP ؟ چون شبیه اون MAC Encapsulation Routing (MER) modeکه میشه این کار رو کرد.

ضمنا بهتره عکسات رو توی tinypic آپلود نکنی ، چون احتمال قیلتر شدنش بالاست و ممکنه بعدا عکسهای شما توی این صفحه دیده نشه
    بهترین آپلودر عکس چیه ؟ که فیلتر نباشه ؟
    Last edited by Behrouz_se60; 11-06-2010 at 20:21.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه مودم خودش اتوماتیک وصل بشه روی pppoe و 3 تا کامپیوتر ازش استفاده کنند ولی برام مشخص شده که فقط آدرس مک Lan منو قبول میکنه.الان هم مودم روی بریدج هست و کامپیوترم رو internet share کردم که بقیه ازش استفاده کنند مشکل اینکه که من نمیخوام اینطور باشه و اینکه باید هر 1 یا 20 دقیقه کانشکن که توی ویندوز ساختم را Disconnect کنم بعد وصلش کنم

من اصلا نشیدم که فرم باشه ؟ چی هست ؟ اسم فرم چیه ؟ برم پیش منشی بگم چی؟ خط ما DLC هست و یک شرکت که عده ای بی سواد آوردن و چیزی حالشون نیستند.چون من adsl از دولت میگیرم به عبارت بهتر از مخابرات دولتی.یک عالم ادمای بی سواد هستند.چی بهشون بگم ؟؟؟

یعنی آدرس مک مودم بهشون بدم ؟ یا اینکه آدرس IP ؟ چون شبیه اون MAC Encapsulation Routing (MER) modeکه میشه این کار رو کرد.

فکر نکنم مشکل شما مک آدرس باشه چون این سیستم وقتی فعال باشه اگر فقط مک مودم تعویض بشه دیگه کانکت نمیشه و ربطی به مک کامیوتر ها نداره چون اونها تو شبکه لوکال با مودم قرار میگیرند.
    اون موضوع هم مربوط به صبانت هست که با پر کردن فرم مک فیلترینگ رو از رو سرویس ور میداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بهترین آپلودر که معمولا قیلتر نمیشه:
    up.--------.com

شما بار اول چطوری کانکت شدید؟
    وقتی آدرس مک مودم رو که به مک کامپیوتر تغییر دادید ، روی PPPOE وصل شد؟؟
    قبلش نمیشد؟
    روی بریدج هیچ مشکلی نداره؟

بعضی از دوستان دیگه هم فکر کنم با مخابرات اصفهان همین مشکلو داشتن

ضمنا من اطلاعاتم ناقصه ، لطفا یکی توضیح بده که اگه فقط مک آدرس مودم توی شبکه ثبت میشه ، این کاربران صبانت که به مشکل برخوردن ، آیا مک آدرس مودم رو عوض کردن یا میخواستن مودم رو از بریدج به PPPOE یا بر عکسش تغییر بدن( یعنی مک آدرسشون از مودم به مک آدرس پی سی تغییر پیدا کرده)؟؟
    Last edited by Mahdi.p30; 11-06-2010 at 22:23.

5. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من خودم از شاتل سرویس میگیرم، اولش میخواستم از صبا بگیرم که به خاطر این قانون لوس مک آدرس پشیمون شدم. چند روز پیش یکی از بچه ها که مشترک صبانته گفت که هر کی بخواد قانون مک آدرس براش اعمال نشه باید یه فرم که فکر کنم تو سایت صبانته رو پر کنه و ایمیل کنه برای صبانت.
    راستش من اطلاعات دقیق ندارم.
    تا جایی که میدونم مک آدرس سیستمو بهشون میدی که بعدا نمیتونی با سیستم دیگه ای کانکت بشی و در صورت تلاش برای کانکت شدن با سیستم دیگه ارور 691 میده. مگه اینکه مک آدرس جدید رو به شرکت اعلام کنی یا اینکه فرم رو بفرستی و کلا از شر این مسخره بازیا راحت بشی.
    دوستم میگفت که مودم رو به یه کامپیوتر دیگه وصل کرده ارور 691 داده.
    شما هم که از مخابرات سرویس میگیری و من اصلا چیزی در مورد سرویسهای مخابرات نمیدونم.
    Last edited by mojtaba-civil; 11-06-2010 at 22:23.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من همین مودم رو گرفتم. و از مرکز شهید کرمی سرویس گرفتم. ولی نمی تونم به اینترنت وصل شم . ممنون می شم راهنماییم کنین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من همین مودم رو گرفتم. و از مرکز شهید کرمی سرویس گرفتم. ولی نمی تونم به اینترنت وصل شم . ممنون می شم راهنماییم کنین
    کدوم مودم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

شما بار اول چطوری کانکت شدید؟
    قبلش نمیشد؟
    روی بریدج هیچ مشکلی نداره؟
    اول که من مودم نو خریدم چون مودم روی بریدج بود من اول یار دقیقا یادم نیست با کدوم وصل شدم.یک ماه استفاده میکردم که با PPPOE و بعد روز 5 شنبه (روز قیام 15 خرداد) با مک آدرس خودش وصل بود روی حالت pppoe بعد یک دفعه خطای 691 داد تا روز یک شنبه صبح که داداشم رفت زنگ زد یارو گفت ما ریست کردیم درست شده و من هم عصر یک شنبه برگشتم و مودم هم روی بریدج بود و من با کانشکن خود کاپیوتر روی ویندوز وصل شدم به جای مودم یعنی اولین بار از اون موقع به بعد این مسائل پیش اومده حالا صبح میرم ببینم چی میگن داداشم زنگ زده یارو گفت حتما شما دستکاری کردید.

من فکر کنم از روزی که اونا ریست کردن من با مودم بریدج و با کانکشن ویندوز وصل شدم احتمالا مک آدرس ثبت شده.روز 5 شنبه که من گفتم برای خیلی پیش اومده بود که نمیتونستند به اینترنت وصل بشن احتمالا سرور قاطی کرده بود که بعد در روز اداری اونا درستش کردن.

الان من فقط با کامپیوتر خودم وصل میشم اونم با مک lan کامپیوترم وصل میشه

بله وصل شد ولی بعد از 1 دقیقه قطع میشه

تا جایی که میدونم مک آدرس سیستمو بهشون میدی که بعدا نمیتونی با سیستم دیگه ای کانکت بشی و در صورت تلاش برای کانکت شدن با سیستم دیگه ارور 691 میده.
    همین مشکل دارم

ضمنا من اطلاعاتم ناقصه ، لطفا یکی توضیح بده که اگه فقط مک آدرس مودم توی شبکه ثبت میشه ، این کاربران صبانت که به مشکل برخوردن ، آیا مک آدرس مودم رو عوض کردن یا میخواستن مودم رو از بریدج به PPPOE یا بر عکسش تغییر بدن( یعنی مک آدرسشون از مودم به مک آدرس پی سی تغییر پیدا کرده)؟؟
    من فکر میکنم وقتی مودم از pppoe به bridge منتقل میشه و اگه با کانکشن ویندوز وصل کنیم در واقع ما با مک خود کامپیوتر وصل میشیم نه با مک خود روتر اگه با pppoe وصل بشیم که موفقیت آمیز بود یعنی با خود مک مودم وصل شده و بسته با سرور شبکه شاید مک رجیستر بشه اگه وصل نشد یعنی مک اختصاصی ثبت شده که باید روی کامپیوتر هایی که وصل شدن تست کنیم که کدومیک مک قبول میکنه

حالا من هم فهمیدم چیه این لینک بخونید که اطلاعیه صبا نت است که اینجا گفته
    عکس 231 کیلوبایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اطلاعیه شماره 19
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرم اونا چه کاری هستن که به هر کاربر باید یک مک اختصاصی داده بشه ؟ اونا اصلا فکر نکردن که وقتی امثال من وشما چند تا کامپیوتر داریم یک روز حیاتی داریم که باید به اینترنت بریم و یهو می بینی که خطا میگیره بعد میری کامپیوتر خواهرت یا داداشت میبینی که ویندوز پسورد داره که اونم رفته تفریح کنه و حاضر نیست بهت پسورد بده عجب آدمای احمقی اینطور قانون وضع کردن
    Last edited by Behrouz_se60; 12-06-2010 at 00:23.

10. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله وصل شد ولی بعد از 1 دقیقه قطع میشه
    خب مشکل هم همینه ، منم نمیدونم که چرا این وضعیت پیش میاد
    عصر گفتم که قبلا این کارو امتحان کردم و چند دقیقه یکبار دیسکانکت و کانکت میشه ، دوباره هم تست کردم و همون وضعیت توی هر 15 16 دقیقه پیش میاد
    من فکر میکنم وقتی مودم از pppoe به bridge منتقل میشه و اگه با کانکشن ویندوز وصل کنیم در واقع ما با مک خود کامپیوتر وصل میشیم نه با مک خود روتر اگه با pppoe وصل بشیم که موفقیت آمیز بود یعنی با خود مک مودم وصل شده و بسته با سرور شبکه شاید مک رجیستر بشه اگه وصل نشد یعنی مک اختصاصی ثبت که باید روی کامپیوتر هایی که وصل شدن تست کنیم که کدومیک مک قبول میکنه
    خب منم همین فکرو میکنم ولی گفتم شاید اشتباه میکنم
    حالا من هم فهمیدم چیه این لینک بخونید که اطلاعیه صبا نت است که اینجا گفته
    منم منظورم همین بود

12. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahidps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکه همینطور فقط بیایید اینجا بگید وصل نمیشه ، فکر میکنید بشه اشکال کار رو فهمید؟؟
    لطف کنید دقیق تر مشکلتون رو مطرح کنید
    ضمنا اگه عکس هم از تنظیمی که انجام میدید بذارید ، میتونه راهگشا باشه
    وقتی میخوام بریج کانکت شم 678 میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •