يه سري نكته كه جا موندو بگم خوبه
بانك تست خيلي سبز دقيقا مبحثاي تستيش مطابق با فوت و فنه! يعني شما وقتي يه درسي از فوت و فن ميخونين ميتونين خيلي راحت برين از بانك تست تستاشو بزنين! يه جورايي اين دو تا كتاب جفته همن!
تو مقدمه كتاب نوشته شده كه
مطالعه ي دقيق كتاب حدود
100 ساعت از وقت داوطلب رو ميگيره!
يعني با روزي
30 دقيقه (هفته اي 3 ساعت و نيم!
) تو
200 روز امكان پذيره!
حني آخر كتاب واسه يه قسمتايي كه تو فوت و فن به صورت جدا بهش پرداخته نشده تستاي ويژه داره!
مثل
نگارش جملات ، درك مطلب ، مفهوم...
يه جورايي من عاشق اين كتاب شدم
.gif)
اعتقاد دارم كسي كه يه ذره عربي حاليش باشه با وقت گذاشتن رو اين كتاب همه ي نيازاشو در حد 110% زدن تو كنكور رفع ميكنه!
راجع به
دين و زندگي همگامان
اگه كسي هنوز شك داره رو اين كتاب ميتونم چندتا چيزو بهش بگم
اگه ميخواي بري سراغ الگو به خاطر اينكه فكر ميكني تستاي تاليفي و سختش بيشتره بايد بدوني كه از نظر تعداد تست هر دو كتاب 3800تا تست دارن! هر دو كتاب!
ولي تستاي همگامان واقعا مفهومي تاليف شدن! كسي كه درسنامه هارو ميخونه وقتي مياد اين تستارو ميزنه تاااازه ميفهمه كه چه نكات مهمي از چشش دور موندن!
خود اين كتاب هم واسه زدن تستا گفته حداقل 48 ساعت بعد خوندن تستارو بزنين ولي من كلا با وقفه انداختن بين خوندن و تست زدن دروس عمومي مخالفم!!! شديدا!!
به چه دليل؟ به دليل زير...
به داوطلب میگی خوب برای این آزمون معارف و ادبیات رو کی خوندی که زدی 30 درصد؟
میگه پنجشنبه قبل از آزمون یا حتی جمعه صبح زود!
میگم برای چی اون موقع گذاشتی تازه بخونی؟
میگه آخه تو یادم میمونه و میتونم تستش رو بهتر بزنم.
میگم پس چرا زدی 30 درصد؟ بد خوندی ... کم خوندی ؟
میگه نه اتفاقا براش هم وقت گذاشتم ولی راستی چرا زدم 30 درصد ؟؟؟
داوطلبان عزیز بسیاری از شما وقتی بهتون گفته میشه یک درس معارف رو بخون و بعد به من بگو چقدر مسلط هستی ، میگین همه رو خوندم و همش رو یاد گرفتم .
میگم الان ازت تست از همین یک درس بگیرن چند میزنی ؟ میگی بالای 80 . ولی در عمل ما میبینیم که اینطور نیست و شما فکر می کنید که همه چیز رو یاد گرفتید و مسلط هستید .
چند روز پیش به همکاری داشتم می گفتم که چرا تست عمومی ها بره چند روز دیگه ؟
گفت : چون داوطلب درست جواب میده و فکر میکنه همه رو بلده و میره تو آزمون خراب میکنه .
بهش گفتم که مطمئنی همون رو هم بلده ؟ گفت چه طور مگه ؟
گفتم که بهت قول میدم با خوندم هم همون موقع ازش تست بگیری خودش متوجه میشه که ای دل غافل اینجا رو اصلا ندیده یا بهش توجه نکرده ...
حالا ما بیایم بذاریم دو روز دیگه یکسری از چیزها از یادش بره و بعد بیاد تست بزنه ، درصورتی که همون یکسری از مطالب رو بالای 50 درصدش رو از اول هم نفهمیده و نخونده و اینجا راه تشخیص مطالب فرارتر با اشکال مواجه میشه
پس بنابراین تست زنی دروس توصیفی هم در همان مرحله و پس از خوادن انجام بشه تا مرحله ادراک و تفهیم مطلب به طور کامل انجام بشه و اون تست اصلا جنبه سنجشی نداره و همانند تست زنی آموزشی برای دروس تحلیلی مثل ریاضی و فیزیک هست .
اين حرفا و توصيه هاي
روتين فقط حرف مفته كه يه سري انسان هاي بيكار با نام مستعار
مشاور به خاطر اينكه جيب خودشونو پر كنن به خورد داوطلبا ميدن!!!
اگه مردي بيا مثل همين آقاي افشار كه اين مطلبو از سايتش برداشتم رايگان مشاوره بده به بقيه! نه با 90000 تومان واسه نيم ساعت!!!
من فقط ميخوام يه مثال بزنم كه بدونين حرفم درسته!
اشكان اسماعيلي رتبه 1 كنكور 89 با وجود تمام داد و فريادها و توصيه هاي اكيد مشاورا مبني بر
خلاصه نويسي در تمام دروس بدون هيچ استفاده اي از اين تكنيك موفق شد رتبه 1 كنكور سراسري رو مال خودش كنه!!!
اشكان اسماعيلي گفته كه هيچ وقت ، وقت با ارزشمو صرف خلاصه نويسي نكردم!! فقط تست زدم!!!
من نميگم خلاصه نويسي بده ،من نميگم مشاورا هدفشون اين نيست كه به داوطلبا كمك كنن ، من فقط دارم ميگم هر كسي بايد مشاور خودش باشه!!! هر كسي بايد كاريو بكنه كه خودش بدونه اون كار درسته!
من كم كم دارم از كوره در ميرم ، بحثم كه عوض شد كلا
.gif)
خوب ادامه مطلب..
اگه خواستي هم بري سراغ گاج بايد بدوني كه گاج با همه سو استفاده ها و كپي هايي كه از همگامان كرده تا كتاب خودشو كلفت كنه! يا با اينكه كتابشو رنگي كرده كه جذاب تر! باشه با وجود عليرضا دلشاد و
ويرايش جديد مرداد 90 هنوز هم بايد به فكر يه روش ديگه واسه معرفي خودش به عنوان
انتشارات بين المللي باشه!
خيلي سبز هم انتشارات محترميه! كتاب دين و زندگي خوبيم داده! ولي خوب اگه كسي يه نگا به همگامان بندازه ، يه نگا به خيلي سبز خودش متوجه ميشه
و در آخر هم بگم من فقط دارم اين كتابارو با هم مقايسه ميكنم ، و هر كسي كه كتابيو خريده و با اون كتاب راحته به هيچ وجه پيشنهاد نميشه كه كتابشو عوض كنه!!!
مخصوصا تو درسي مثل دين و زندگي كه كتاب كمك آموزشي دقيقا همون چيزيو ميگه كه تو كتابه!
اينا بيشتر مخصوص كساييه كه كتاب نخريدن تا حالا!
راجع به زبان فارسي هامون سبطي فقط يه نكته هست كه اونم خود ايشون تو مقدمه كتاب بهش اشاره كردن...
اكثر كتاب هايي كه واسه زبان فارسي معرفي شدن مثل خيلي سبز يا الگو حتي زبان فارسي هم تبديل كردن به درس فرمولي!!!!
واسه اختصاصيا هم هنوز خوبه خوب كتابارو تو خونه بررسي نكردم ولي بهتون ميگم .gif)