تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 799 از 1137 اولاول ... 299699749789795796797798799800801802803809849899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,981 به 7,990 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

در آغاز فعالیت pchellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Rasht

14 فيزيك 3 و پيش؟؟

با سلام وخسته نباشيد به دوستان عزيز،
    دو تا سوال فوري از محضر دوستان داشتم بيزحمت!
    اين هفته يك مشكلي برام پيش اومد كه خيلي حالم رو گرفت!:( كلاس فيزيكي كه پهلو يكي از بهترين اساتيد استان مي رفتم كنسل شد!!:(( خيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلي خـــــيلي حيف شد! ولي خوشبختانه دو فصل اول رو ايشون كامل درس داد،با توجه به اينكه امسال من مدرسه اي رفتم كه دبير هاي خوب ش معدودند ولي به جاش دانش آموز ها رو براي غيبت آزاد ميزارن،الان نتيجتاً باس بشينم خودم بدون دبير فيزيك پيش رو بخونم!!(البته ميتونم دو،سه جلسه اي هم كلاس خصوصي رفع اشكال برم،اما نه بيشتر...(پولش...))
    من خودم فيزيك پيش رو نشر الگوي آقاي خالو رو به عنوان كتابي كه دم دست واسه رفع اشكال باشه گرفتم،ولي خودم آموزش رو از جزوه دبيرمون(كه ديگه نميرم!) مي خوندم و تست هم از خيلي سبز آقاي مصلايي كه خيلي از كتابش خوشم اومده مي خوندم(ضمنا قصد دارم در ادامه هم تست ها رو حتما از همين بزنم، اما آموزش رو...؟)،ولي امروز از طرفي با تعريفي كه از فار شنيده بودم رفتم فار هم گرفتم(اما به جاي اموزش فصل 3 و 4(جلد 2) هواسم نبود فصل 5و6(جلد 3) رو گرفتم!) اما الان كه اون رو با نشر الگو مقايسه كردم يهو كمي ازشون دلسرد شدم!! آخه فكر مي كردم خيلي كمتر باشن،مثلا فصل موج هاي مكانيكي 2(فصل5) رو نشر الگو در 32 صفحه و فار در 46 صفحه درس دادند و خيلي سبز هم كه دم دست ندارم ولي فكر كنم 12 تا يا 16 تا درس نامه براش داشته باشه با اين وضع يكم مي ترسم كه نتونم مثلا اول يكي از اين دو تا آموزش ها(الگو يا فار) رو بخونم و بعد برم سراغ تست هاي خيلي سبز،مخصوصا كه با روش خودآموزي خيلي با وسواس هم مي خونم، حال مي خواهم بدونم نظر شما چيه،مثلاً گزينه هايي مثل زير كدوم بهترند:
    1. آموزش:الگو /تست:خيلي سبز 2.آموزش:فار /تست: خيلي سبز 3.آموزش و تست: خيلي سبز 4.هر طوري شده برم پهلو دبير واسه آموزش/ تست:خيلي سبز
    فكر ميكنم واسه من كه با وسواس هم ميخونم گزينه ي 3 از همه بهتر باشه،اما خوب تا جايي كه من خيلي سبز روش اش رو ديدم گاها يك نكته فوق العاده مهم رو فقط مياد در پاسخنامه 2تا تست اشاره ميكنه و رد ميشه و درسنامه هاش هم كه بيشتر كلي گويي هست،مي ترسم باعث شه كه جاهايي رو جا بندازم،از طرفي معتقدم يك كتاب(چه تست چه آموزش) رو هر چقدر هم كم چند بار بخونم بهتر از اينه كه چند كتاب بخونم.
    مي خواستم بي زحمت شما در اين مورد هر كدوم از گزينه هاي بالا يا راهكار ديگه اي دارين بهم كمك كنين بگين؟
    سوال2 ! :
    من فيزيك 3رو حدودا مديون كتاب آموزش نشر الگو(آقاي سيد مجتب سادات) ام،و بسيار از روش هاي تدريس شون در قسمت هاي 2و3 فيزيك 3 خوشم مياد(تا روش كتاب هاي خيلي سبز،خوشخوان،مبتكران كمانگر و محمود زاده و رمزينه كه ديدم يا داشتم قبلش!)،با اين حال همون طور كه ميدونيد كتابچه ي تستي هم همين مولف براي فيزيك 3 داره،كه من تازه خريدم ولي متاسفانه ديدم اكثر تست هاش تاليفي هست!!!،و بين كتاب هاي فيزيك 3يي كه دارم و نام بردم دومين رو خيلي سبز ميدونم كه وقتي كتابچه نشر الگو رو باهاش مقايسه كردم بلعكس ظاهرشون الگو تعداد تست هاي هر فصل اش بين 20 تا100 تا بيشتر از خيلي سبز بود!!(البته به جز فصل2) ضمنا كه خيلي سبز هم تعداد تاليفي هاش از الگو خيلي پايين تره، حال موندم من كه دارم مرور آموزش فيزيك 3 رو از الگوي آموزش مي خونم و با روش اون اُختم وقتي برم تست هاي خيلي سبز رو بزنم وقتي پاسخ نامه اش رو ميبينم حدس ميزنم گيجم كنه!! ميخواستم ببينم نظر شما چيه؟ كسي هست كه كتابچه ي فيزيك 3 الگو رو خونده كه بهم بگه آيا مي ارزه بشينم تاليفي هاي الگو رو بزنم و سبز يا... رو كنار بزارم؟ و يا هر پيشنهاد ديگه اي در مورد تست فيزيك 3 ؟؟
    ضمنا بي زخمت اگه كسي تفاوت هايي كه ديني همگامان در چاپ مرداد90 نسبت به قبل داشته رو ميدونه بيزحمت بگه؟
    از تمامي دوستان عزيز ممنونم، اميدوارم همگي در طي اين سال به هدف هامون برسيم.

2. این کاربر از pchellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یک جمع بندی کلی درباره کتابا بذارید؟؟؟؟این تاپیک799صفحه ست وقت خوندنشو ندارم

4. این کاربر از mari19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

يه سري نكته كه جا موندو بگم خوبه
    بانك تست خيلي سبز دقيقا مبحثاي تستيش مطابق با فوت و فنه! يعني شما وقتي يه درسي از فوت و فن ميخونين ميتونين خيلي راحت برين از بانك تست تستاشو بزنين! يه جورايي اين دو تا كتاب جفته همن!

تو مقدمه كتاب نوشته شده كه مطالعه ي دقيق كتاب حدود 100 ساعت از وقت داوطلب رو ميگيره!
    يعني با روزي 30 دقيقه (هفته اي 3 ساعت و نيم!) تو 200 روز امكان پذيره!
    حني آخر كتاب واسه يه قسمتايي كه تو فوت و فن به صورت جدا بهش پرداخته نشده تستاي ويژه داره!
    مثل نگارش جملات ، درك مطلب ، مفهوم...
    يه جورايي من عاشق اين كتاب شدم
    اعتقاد دارم كسي كه يه ذره عربي حاليش باشه با وقت گذاشتن رو اين كتاب همه ي نيازاشو در حد 110% زدن تو كنكور رفع ميكنه!

راجع به دين و زندگي همگامان
    اگه كسي هنوز شك داره رو اين كتاب ميتونم چندتا چيزو بهش بگم
    اگه ميخواي بري سراغ الگو به خاطر اينكه فكر ميكني تستاي تاليفي و سختش بيشتره بايد بدوني كه از نظر تعداد تست هر دو كتاب 3800تا تست دارن! هر دو كتاب!
    ولي تستاي همگامان واقعا مفهومي تاليف شدن! كسي كه درسنامه هارو ميخونه وقتي مياد اين تستارو ميزنه تاااازه ميفهمه كه چه نكات مهمي از چشش دور موندن!
    خود اين كتاب هم واسه زدن تستا گفته حداقل 48 ساعت بعد خوندن تستارو بزنين ولي من كلا با وقفه انداختن بين خوندن و تست زدن دروس عمومي مخالفم!!! شديدا!!
    به چه دليل؟ به دليل زير...
    به داوطلب میگی خوب برای این آزمون معارف و ادبیات رو کی خوندی که زدی 30 درصد؟
    میگه پنجشنبه قبل از آزمون یا حتی جمعه صبح زود!
    میگم برای چی اون موقع گذاشتی تازه بخونی؟
    میگه آخه تو یادم میمونه و میتونم تستش رو بهتر بزنم.
    میگم پس چرا زدی 30 درصد؟ بد خوندی ... کم خوندی ؟
    میگه نه اتفاقا براش هم وقت گذاشتم ولی راستی چرا زدم 30 درصد ؟؟؟
    داوطلبان عزیز بسیاری از شما وقتی بهتون گفته میشه یک درس معارف رو بخون و بعد به من بگو چقدر مسلط هستی ، میگین همه رو خوندم و همش رو یاد گرفتم .
    میگم الان ازت تست از همین یک درس بگیرن چند میزنی ؟ میگی بالای 80 . ولی در عمل ما میبینیم که اینطور نیست و شما فکر می کنید که همه چیز رو یاد گرفتید و مسلط هستید .
    چند روز پیش به همکاری داشتم می گفتم که چرا تست عمومی ها بره چند روز دیگه ؟
    گفت : چون داوطلب درست جواب میده و فکر میکنه همه رو بلده و میره تو آزمون خراب میکنه .
    بهش گفتم که مطمئنی همون رو هم بلده ؟ گفت چه طور مگه ؟
    گفتم که بهت قول میدم با خوندم هم همون موقع ازش تست بگیری خودش متوجه میشه که ای دل غافل اینجا رو اصلا ندیده یا بهش توجه نکرده ...
    حالا ما بیایم بذاریم دو روز دیگه یکسری از چیزها از یادش بره و بعد بیاد تست بزنه ، درصورتی که همون یکسری از مطالب رو بالای 50 درصدش رو از اول هم نفهمیده و نخونده و اینجا راه تشخیص مطالب فرارتر با اشکال مواجه میشه
    پس بنابراین تست زنی دروس توصیفی هم در همان مرحله و پس از خوادن انجام بشه تا مرحله ادراک و تفهیم مطلب به طور کامل انجام بشه و اون تست اصلا جنبه سنجشی نداره و همانند تست زنی آموزشی برای دروس تحلیلی مثل ریاضی و فیزیک هست .

اين حرفا و توصيه هاي روتين فقط حرف مفته كه يه سري انسان هاي بيكار با نام مستعار مشاور به خاطر اينكه جيب خودشونو پر كنن به خورد داوطلبا ميدن!!!
    اگه مردي بيا مثل همين آقاي افشار كه اين مطلبو از سايتش برداشتم رايگان مشاوره بده به بقيه! نه با 90000 تومان واسه نيم ساعت!!!

من فقط ميخوام يه مثال بزنم كه بدونين حرفم درسته!
    اشكان اسماعيلي رتبه 1 كنكور 89
    با وجود تمام داد و فريادها و توصيه هاي اكيد مشاورا مبني بر خلاصه نويسي در تمام دروس بدون هيچ استفاده اي از اين تكنيك موفق شد رتبه 1 كنكور سراسري رو مال خودش كنه!!!
    اشكان اسماعيلي گفته كه هيچ وقت ، وقت با ارزشمو صرف خلاصه نويسي نكردم!! فقط تست زدم!!!

من نميگم خلاصه نويسي بده ،‌من نميگم مشاورا هدفشون اين نيست كه به داوطلبا كمك كنن ، من فقط دارم ميگم هر كسي بايد مشاور خودش باشه!!! هر كسي بايد كاريو بكنه كه خودش بدونه اون كار درسته!

من كم كم دارم از كوره در ميرم ، بحثم كه عوض شد كلا
    خوب ادامه مطلب..
    اگه خواستي هم بري سراغ گاج بايد بدوني كه گاج با همه سو استفاده ها و كپي هايي كه از همگامان كرده تا كتاب خودشو كلفت كنه! يا با اينكه كتابشو رنگي كرده كه جذاب تر! باشه با وجود عليرضا دلشاد و ويرايش جديد مرداد 90 هنوز هم بايد به فكر يه روش ديگه واسه معرفي خودش به عنوان انتشارات بين المللي باشه!

خيلي سبز هم انتشارات محترميه! كتاب دين و زندگي خوبيم داده! ولي خوب اگه كسي يه نگا به همگامان بندازه ، يه نگا به خيلي سبز خودش متوجه ميشه
    و در آخر هم بگم من فقط دارم اين كتابارو با هم مقايسه ميكنم ، و هر كسي كه كتابيو خريده و با اون كتاب راحته به هيچ وجه پيشنهاد نميشه كه كتابشو عوض كنه!!!
    مخصوصا تو درسي مثل دين و زندگي كه كتاب كمك آموزشي دقيقا همون چيزيو ميگه كه تو كتابه!
    اينا بيشتر مخصوص كساييه كه كتاب نخريدن تا حالا!
    راجع به
    زبان فارسي هامون سبطي فقط يه نكته هست كه اونم خود ايشون تو مقدمه كتاب بهش اشاره كردن...

اكثر كتاب هايي كه واسه زبان فارسي معرفي شدن مثل خيلي سبز يا الگو حتي زبان فارسي هم تبديل كردن به درس فرمولي!!!!

واسه اختصاصيا هم هنوز خوبه خوب كتابارو تو خونه بررسي نكردم ولي بهتون ميگم

دوباره ازت تشکر میکنم دور از ادب است که تو برای ما وقت بذاری و ما برای تو وقت نذاریم و ازتو قدردانی نکنیم!

یادت نره منتظرم نکاتی هم درباره اختصاصیا بگی
    سپاس تو را...

6. 4 کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستای کنکوری ! میبینم که ترکودین ! بچه ها یه سوال ! من فردا داریم میرم کتاب بخرم واسه رشته انسانی ( واسه خواهرم ) !
    مثل اینکه اینجا راجع به انسانی ها حرف نزدین چون حدود 30 صفحه خوندم اما چیزی ندیدم !
    میشه راهنمایی کنین برای درسهای زیر چی بگیریم!
    فلسفه و منطق
    زبان انگلیسی
    تاریخ و جغرافیا
    دینی = البته خودمون میخوایم همگامان بگیریم
    ریاضی
    اقتصاد

مممنون میشم بگین چون فردا میخوام برم بگیرم !
    سلام رتبه بنده 304 انسانی منطقه 1
    فاسفه و منطق:گاج هم سوم و هم پیش
    زبان:جامع خیلی سبز و نترسیم از متن شبقره دکتر کیاسالار
    تاریخ و جغرافی:گاج
    اقتصاد:گاج
    ریاضی:گاج
    قافیه و عروض:خیلی سبز
    روان شناسی:گاج یا خیلی سبز
    جامعه شناسی:گاج و قلم چی هر دوش با هم
    در درس های انسانی گاج حرف اول رو میزنه دوست من

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام

بچه ها ،من امسال به احتمال زیاد میخوام برم به یه اموزشگاه تو شهرمون.اسمش فهیمه.تو اصفهان خیلی داره تبلیغ می کنه.(حتی رتبه 9 ریاضی 90-حسین حیدری- هم تو این اموزشگاه یود.یه پژو جایزه برد)

4تا از دبیرای اختصاصیش اینان :

اقای تقوی -دیفرانسیل و حسابان

اقای شریفی -فیزیک

اقای محصص-شیمی

اقای صحت کار-هندسه

شما این دبیرارو میشناسید؟(چون فکر کنم از تهران میان.)

البته یه هفته رایگان برامون کلاس میذارن ،اگه خوشمون اومد ثبت نام میکنیم.ولی میخوام یه اطلاعاتی داشته باشم.

Last edited by POUYOL; 29-09-2011 at 14:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

سلام

بچه ها ،من امسال به احتمال زیاد میخوام برم به یه اموزشگاه تو شهرمون.اسمش فهیمه.تو اصفهان خیلی داره تبلیغ می کنه.(حتی رتبه 9 ریاضی 90-حسین حیدری- هم تو این اموزشگاه یود.یه پژو جایزه برد)

4تا از دبیرای اختصاصیش اینان :

اقای تقوی -دیفرانسیل و حسابان

اقای شریفی -فیزیک

اقای محصص-شیمی

اقای صحت کار-هندسه

شما این دبیرارو میشناسید؟(چون فکر کنم از تهران میان.)

البته یه هفته رایگان برامون کلاس میذارن ،اگه خوشمون اومد ثبت نام میکنیم.ولی میخوام یه اطلاعاتی داشته باشم.

من این دبیرا رو نمی شناسم ولی اینو خوب می دونم که فهیم عالیه

10. این کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام رتبه بنده 304 انسانی منطقه 1
    فاسفه و منطق:گاج هم سوم و هم پیش
    زبان:جامع خیلی سبز و نترسیم از متن شبقره دکتر کیاسالار
    تاریخ و جغرافی:گاج
    اقتصاد:گاج
    ریاضی:گاج
    قافیه و عروض:خیلی سبز
    روان شناسی:گاج یا خیلی سبز
    جامعه شناسی:گاج و قلم چی هر دوش با هم
    در درس های انسانی گاج حرف اول رو میزنه دوست من
    سپاس فراوان

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    کسی کتاب تست جبرواحتمال سراغ داره؟
    من فقط مبتکران میشناختم که دیروز رفتم بگیرم پیدا نکردم (گفتن برا اندیشه سازانه قدیمیه)
    بیشتر کتابا هم با کسسته هستن ولی من چون سومم یه کتاب میخوام جدا باشه
    نشرالگو هم دیدم خوب نبود (یعنی تستاش کم بود)

2-تا حالا کسی از سایت فروشگاه مبتکران کتاب گرفته؟
    زود میفرستن؟
    قابل اعتمادن؟

ممنون میشم کمک کنید
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    من فقط مبتکران میشناختم که دیروز رفتم بگیرم پیدا نکردم (گفتن برا اندیشه سازانه قدیمیه)

زود میفرستن؟
    قابل اعتمادن؟

ممنون میشم کمک کنید
    باتشکر
    کتاب جبر و احتمال خوشخوان رو کار کردم خيلی عالی هست درسنامه های جامع و حرفه ای فقط يه ايراد داره: تستاش پاسخنامه نداره فقط کليد داره و تک و توک برخی تستا يه توضيح يکی دو خطی کوتاه داره

14. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان

زود میفرستن؟
    قابل اعتمادن؟

ممنون میشم کمک کنید
    باتشکر

برای تست و کنکور همون کتاب مبتکران که عکس هندونه روشه رو پیشنهاد میدم.

برای امتحانات نهایی هم جبر و احتمال گل واژه رو بخون.

16. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •