مرتضی جان بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرتضی جان بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نسخه 2 رو نصب کردم ولی وقتی می خوام 3.5 رو نصب کنم عینا همون پیغام رو میده مشکل چیه!!؟؟
سلام
خودتون جواب دادين .
مگه ميشه چيزي دستكاري بشه وخرابي هم نداشته باشه .
1-پيشنهاد مي كنم كه دوباره بازي رو نصب كنيد .
2- دقت كنيد كه ايا سيو شما درست هستش يعني خرابي نداره .
تا حالا ارور don,t send داده يا نه ؟
يادمه يكي از بچه هاي همين فروم خيلي وقت پيش همين مشكل رو داشت يعني وقتي مي رفت ترينينگ واسش ارور ميومد. اونم بازيش دستكاري شده بود. به اميد مرگ بازي هاي دستكاري شده غير از دارينوس كه خداييش تنها شركتي هست كه كارش اصولي هست. و گند نمي زنه توي بازي
میشه لطف کنین و لینک بذارین؟؟؟بعدش هم شماره 3 اومد دیگه چیزی نیومده ]چون سایتش یه مدت خراب بوده
شماره 3 هم بهش اسکوربورد اضافه میکنه چندین اسکوربرد هر کدومو که خواستی میزاری برای بازی
این بعد از نقل و انتقالات زمستانی هست؟؟؟؟
سلام
خسته نباشید
من یه مشکلی با سیو پیدا کردم
قبلا پچ 1.20 رو با کرک خودش نصب کردم خوب جواب داد ولی بعد از تعویص ویندوز با سیو قبلی تو مستر لیگ بعد از دو تا بازی دوباره سیو مشکل پیدا کرده و میندازه بیرون .
من کرک رو دوباره دانلود کردم ولی درست نشد
اگه ممکنه راهنماییم کنید
منظور من گلی که توی مد B.A.L زدی،هستش. ورژن بازی من 1.2 هست و وقتی می خوام گلت رو لود کنم ارور میده!!!
------------------------
عکسا اصلاً نمیان و مثل اینکه سایتی که آپ کردی خرابه!!!![]()
من کراکی رو که گفتی دانلود کردم، بعد کپی کردم، دوباره پچ 1.40 رو نصب کردم باز هم نشد و دوباره همون پیغام رو میده. راه حلی نیست؟ چرا فقط من اینطوری می شم؟
سلام عزيزمنظور من گلی که توی مد B.A.L زدی،هستش. ورژن بازی من 1.2 هست و وقتی می خوام گلت رو لود کنم ارور میده!!!
------------------------
عکسا اصلاً نمیان و مثل اینکه سایتی که آپ کردی خرابه!!!![]()
اين هم لينك اپ شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزيز كاملا درست هستش لينك ها چون دو بار ادرسش به اشتباه نوشته شده بود پيج رو باز نكرد به هر حال باز لينك عكسا رو گذاشتم .
اين هم لينك اخرين cv0f :
فقط عزيز توي جاي خالي كلمه ي P A T C H رو بنويس .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي من يه ورژن جديد برنامه يPRO-EVO Editing Studio v1.2 رو دان كردم ورژنشم 1.2 هستش و اون اروري كه مي گفتم رو ديگه نمي ده.اخه ورژن قبلييه 1.0.0.0 بود و با اون عكسي كه براي توضيح لينكش رو برام گذاشتين خيلي فرق مي كرد ماله شما اون بالا توي اولين صفحه 4 تا منو داشت و لي اوني كه من دانلود كرده بودم (ورژن 1 ) تا منو اون بالا داشت منظورم صفحه اي كه پروفايل مي سازيم .
فقط شما يه توضيحي بديد كه من چه طوري مي تونم بازيكنان و تيم ها رو پيدا كنم يه خورده بلدم ولي توضيح بيشتر مي خوام .
حتي چه طوري مي تونم بازيكن توي بال رو پيدا كنم .
موفق باشيد
سلام دوست عزيز
نه اين مشكل فقط براي شما نيست براي من هم وتمام كساني كه بازيشون دستكاري شده واز پچ 1.40 استفاده مي كنن اين مشكل پيش اومده شما كاراي كه مي گم بكنين درست مي شه من خودم اين كار رو كردم فقط به ترتيب .
شما الان اين فايل رو دان كرديد .
بذاريد يه بار كامل توضيح بدم فقط دنگ و فنگ زياد هستش .
شما اول بازي رو پاك كنيد و بعد از اون هم دوباره نصبش كنيد .
بعد برنامه install orginal_2 رو اجرا كنيد ( مطوئنا كه اينو دان كرديد .)
بعد بريد پچ 1.40 رو نصب كنيد .بعد از اون هم برييد كرك 1.20 رو باز كرده چون اون به صورت رار هستش شما اونو يا توي دسكتاپ اكستراكت كنيد واز اون جا با فايلPES2009.EXE در محل نصب بازي جيگزين كنيد يا از توي فايل رار ادرس محل بازي رو بديد و با فايل PES2009.EXE تعويض كنيد .
بعدش هم كه بريد تو بازي . بعد اين كار ها يه خبري بديد كه ايا شد يا نه ؟
ببخشيد كه كار سخت شد .
آقا من میتونم حالا که آپدیت 1.2 رو واسه اریجینال کردن نصب کردم و بعدش مستر لیگ شروع کردم . سیو مستر لیگمو بیارم تو نوین پندار عادل فردوسی پور بازی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)