نمیدونم چرا اینطوریه! اسپلیتر هم وصل کردم. ( راستی چراغ چشمک زن مربوط به اینترنت روی مودم باید ثابت باشه یا چشمک بزنه؟ مال من چشمک میزنه) الان سرعت دانلودم بین 8 تا 30 متغیره!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نمیدونم چرا اینطوریه! اسپلیتر هم وصل کردم. ( راستی چراغ چشمک زن مربوط به اینترنت روی مودم باید ثابت باشه یا چشمک بزنه؟ مال من چشمک میزنه) الان سرعت دانلودم بین 8 تا 30 متغیره!![]()
یکی از دوستان میخواد مکس نت بگیره کدوم سرویس پیش نهاد میکنید؟؟!!! بین کلاسیک و توربو لطفا دلیل بگین که منم بش بگم
یه باگ دیگه رو از شاتل میزارم که همتون شاخ در بیارید
1 ماه سرویس رایگان
+ دانلود های رایگانم
احسان کانکشن تو اتوماتیک هست یا دستی ؟ اگه اتوماتیکه که باید چراغ Activity ثابت , چراغ ADSL هم ثابت باشه !
احساس میکنم که پینگ شاتل خیلی کم شده![]()
يه خورده توضيح بده ببينيم اينا چيه گذاشتي، اصلا چه جوري اين باگ رو پيدا كردي؟
كاش ميشد باگهاي مخابرات رو هم پيدا ميكردي
مکس نت سرویس کلاسیک :
وهاب زاده خدا کور و ذلیلت کنه نامرد . تبعیض تا چه حد ؟ چرا داری این بلا رو سر غربی میاری![]()
اتوماتیکه کانکشنم. چراغ adsl فیکس روشنه ولی چراغ اینترنتم چشمک میزنه! ( مدل مودمم هم اینه: TP-LINK TD-W8901G) به نظرتون مشکل از کجاست که سرعت دانلود من اینقدر پایین و متغیره! الان سعت نزدیک 2 نصف شبه سرعت دانلود بین 20 تا 60!
من تا حالا از شاتل و صبا و مکس نت استفاده کردم که از همشون حداقل یه باگ بلدم ،،ولی شاتل بیشترین بعداد باگ رو داره با 5 تا باگ باحال که من همشونو بلدم
اینایی رو که گذاشتم فقط 2 تا از اون 5 تاس![]()
اگه چراغ اکتیویتی چشمک بززنه یعنی داری استفاده میکنی از نت ! ببین آپدیتی چیزی دزدکی ران نشده ؟ یه عکس هم از صفحه statistics , ADSL بزار !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)