سلام
اگه نو بخواین هم کنار دانشگاه چند تا مغازه هست هم توی پاساژمهتاب
من خودم اگه تبلیغ نشه رفتم از پاساژ مهتاب زیرزمینش از کتاب گلستان دست دوم گرفتم همه کتابارو داشت تمیز هم بودن به نسبت
سلام
اگه نو بخواین هم کنار دانشگاه چند تا مغازه هست هم توی پاساژمهتاب
من خودم اگه تبلیغ نشه رفتم از پاساژ مهتاب زیرزمینش از کتاب گلستان دست دوم گرفتم همه کتابارو داشت تمیز هم بودن به نسبت
سلام
اقا یه سوال فنی!!چرا واسه تاریخ امتحان مثلا زده3 -1392،03،02 یعنی امتحان توی هر 2 روز برگزار میشه؟اگه نه اون 3 واسه چیه؟
اون عدد بعد تاریخ امتحان مربوط به ترتیب امتحانات او گروه
سلام دوستان,
این کتابها رو چطوری باید خوند؟ مثلا ادبیات رو؟ من دست دوم گرفتم بعضی جاها رو علامت زده که باید خونده بشه. ولی در کل اگر کتاب نو باشه این که کجا و فلان خط مهمه رو از کجا میشه فهمید؟ استاد میگه؟ جمعیت و تنظیم خانواده که استاد نداره چی؟
چه همه کتاب هست من گیج شدم. الان برای همین اندیشه اسلامی 1 من یه کتاب دارم که سبز نیست و مال سبحانی و محمد محمد رضایی هست. یه دونه هم سبز رنگ هست که نویسنده اش همین دو نفر هستن فقط با این تفاوت که نوشته گروه معارف. کدوم کتاب برای من هست؟ من رشته برق هستم الکترونیک. آیا حتما باید انتشارات پیام نور این کتاب رو منتشر کرده باشه؟
سلام . در تکمیل صحبت های دوستم :
تاریخ اصلی امتحان شامل این قسمته : 3 -1392،03،02
سلام
شما باید تو پیام نور از سیر تا پیاز کتاب رو بخونید .... اینجوری نیس که قسمت های مهم رو فقط بخونید ....
جمعیت رو هم باید کل کتاب رو بخونی و بعد با توجه به نمونه سوالات ترم پیش سوالات رو بیرون بکشی
برای خرید کتاب و چک کردن کتاب شما طبق پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنید ... از لیست اسم نویسنده کتاب رو پیدا میکنی و بعد با کتابی که در دست داری تطبیق میدی .
یاعلی
دوستان در مورد حذف اضطراری دروس هم یه توضیح بدید. چطوری کار میکنه؟
به عنوان مثال شما از یه درس خوشت نیومده یا بنا به دلایلی نتونستی بخونیش یا از استادش خوشت نیومد و .....
میری اون درس رو از لیستت حذف میکنی ... ودیگه امتحانش رو شرکت نمیکنی ... تو معدلت تاثیر نمیزاره دیگه ..... چون درس رو حذف کردی ..... ولی باید شهریه رو پرداخت کنی ....
همیشه میشه حذف کرد؟ الان که من حذف اضطراری میزنم هیچی نمیاد.
حالا وقتش نیست. برو pnu-club.com وقتی وقتش شد اعلام میکنن.
دقیقا تو کدوم بخشش؟
این که برای کوچکترین جزییات پیام نور هم زیر انجمن داره. کم مونده بود برای تک تک اطلاعیه های پیام نور هم زیر انجمن بزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)