شما تهرانید؟
اگه 60- 70 هم بده باز به نظر شما مخابرات بهتره یا این؟
من میگم باز آسیا شاید یه پشتیبانی داشته باشه!!!![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شما تهرانید؟
اگه 60- 70 هم بده باز به نظر شما مخابرات بهتره یا این؟
من میگم باز آسیا شاید یه پشتیبانی داشته باشه!!!![]()
من دیشب زنگ زدم در حالی که داشتم با 15 دانلود میکردم صبح چک کردم سرعتم دوباره برگشته درست شده.
ماله منم همین شکلیه ... شب کمه صب میره بالا ... دوباره امشب چک کنید شرط میبندم دوباره میاد پایین ....
راستی از دوستان کسی هست برنزی داشته باشه ؟ من شبا مودمم به جای این که بره رو adsl2+ میره رو یه حالتی به نام g.lite !!!!
من خوزستانم... بعضی نقاطش خیلی خوب سرویس میده آسیاتک.
حالت چی چی؟![]()
والا منم تو همینش موندم!!
تو تنظیمات مودم شبا به جای adsl2+ مینویسه G.LITE. یا. G.DMT. خدا می دونه چین! سرعتشم خیلی کم میشه...
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
dsl كه روشن ميشه ، اما چراغ اينترنت خاموشه.
خيال ميكردم پشتيباني اش خوبه ، اما فقط خوب برخورد مي كنن ! رسماً آدم رو مي پيچونن.
قرار شد بررسي كنن ، اما اينترنتم رو قطع كردن و گفتن اين مدت قطعي رو بهت برميگردونيم.
ديروز زنگ زدم ميگم چرا 2-3 روز قطعي رو برنگردونديد ؟ ميگه بعيد ميدونم برگردونيم !!!!!!
الان وصل شده ولي كيفيت اينترنتم هم اومده پايين تر.
80 تومن دادم براي سرويس 2 مگ برنزي نامحدود كه روي 2 مگ مي بندن. اما پشتيباني اش بهم ميگه روي 1 مگ بستيم ، خداتم شكر كن. الانم با 30-40 دان مي كنه !!!!!
ميخوام به تنظيم مقررات شكايت كنم.
خيلي تعريف آسياتك رو شنيده بودم ، اما ظاهراً مثل همه شركتها و سازمانهاي ايراني ؛ اگه شكايت كني ، اونقدر اذيتت مي كنن تا بگي غلط كردم.
دیگه خسته شدم به خدا ... همه سرویسای شهرمونو گرفتم دیگه چیزی نمونده ! پارس،فن آوا،آسیاتک ... پیشگامان مونده ! اگه همین جوری پیش بره واسه شبانه دیگه شارژ نمی کنم !
خیلی توجه نکن به استانداردهای مودم ... برای منم G.DMTرو مینویسه ولی برای سرعت مشکلی نیست ... به هر حال پایین ترین استانداردهای ADSL هم سرعتای 2مگ و 4 مگ رو راحت ساپورت میکنن ...
اینکه با 40 دان میکنی یعنی حتی رو 512 هم نبستن !!
شکایت هم نمیتونی بکنی چون قراردادت برای سرویس یک به ده (برنزی) هست و کف سرعت که شرکت تضمین میکنه در این حالت یک دهم سرعت قرارداده!
من هم دارم با 40 دان میکنم ... تو شب هم تا 20 ! ... البته شبا میره رو همون حالت ... 512 برنزی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)