تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 799 از 1126 اولاول ... 299699749789795796797798799800801802803809849899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,981 به 7,990 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما همون ویندوز سون رو بوت کنید به جای زدن install now گزینه پاییینش repair رو بزنید سپس یک صفحه میاد گزینه بالاییش رو بزنید و از بین منوها cmd رو انتخاب کنید و این دستورات رو تایپ کنید
    diskpart
    list disk
    select disk number به جای نامبر باید شماره دیسک رو بزارید
    convert basic
    با تبدیل به حالت بیسیک اطلاعات شما پاک خواهد شد و راه دیگری ندارد
    خب دوست عزیز من میتونم از مینی ویندوز استفاده کنم و اطلاعات هارد رو کپی کنم روی هارد اکسترنال خودم. اما مینی ویندوز لینوکس کل درایوهام رو نمی خونه و سیستمم هم کلا مینی ویندوز ایکس پی رو بالا نمیاره! آیا ویندوز 7 بوتیبل داریم؟ مینی ویندوز 7 داریم؟ من که سرچ کردم چیزی به نام ویندوز 7 بوتیبل پیدا نکردم!
    من با آکرونیس هم می تونم هاردم رو بالا بیارم و به بیسیک تبدیل کنم. اما بحث اینه که نمی خوام اطلاعاتم رو از دست بدم.
    یه سئوال هم داشتم. هارد چرا به داینامیک تبدیل میشه؟ دلیلش چیه؟ یا چرا گاهی به Raw تبدیل میشن؟ اینا به دلیل ویروس هست؟ یا چی ؟

ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خب دوست عزیز من میتونم از مینی ویندوز استفاده کنم و اطلاعات هارد رو کپی کنم روی هارد اکسترنال خودم. اما مینی ویندوز لینوکس کل درایوهام رو نمی خونه و سیستمم هم کلا مینی ویندوز ایکس پی رو بالا نمیاره! آیا ویندوز 7 بوتیبل داریم؟ مینی ویندوز 7 داریم؟ من که سرچ کردم چیزی به نام ویندوز 7 بوتیبل پیدا نکردم!
    من با آکرونیس هم می تونم هاردم رو بالا بیارم و به بیسیک تبدیل کنم. اما بحث اینه که نمی خوام اطلاعاتم رو از دست بدم.
    یه سئوال هم داشتم. هارد چرا به داینامیک تبدیل میشه؟ دلیلش چیه؟ یا چرا گاهی به Raw تبدیل میشن؟ اینا به دلیل ویروس هست؟ یا چی ؟

ممنون
    نه این از ویروس نیست raw شدن میتونه ب دلیل خرابی فایل سیستم باشه یا کارهایی که در هارد ناتمام مونده مثلا موقعی کار قطع شده یا وسط کار هارد سیستم یک دفعه هنگ کرده یا ریست شده یا خاموش شده همه این ها باعث این مشکل میشه داینامیک هم احتمالا یک مشکلی تو پارتیشن بندی بوده یا زمان نصب ویندوز یک اشتباهی شده

ویندوز سون لایو یا ویستا لایو من شنیدم هست ولی فکر نکنم با اون ها هم بشه کاری کرد شما یک راه دارید هاردتون رو روی یک سیستم دیگه که هارد داره به عنوان هارد دوم بزارید یعنی هارد لپ تاب رو دربیارید و با تبدیل به pc وصل کنید اینطوری شاید راحت بشه اطلاعات رو کشید بیرون ولی اینکار حوصله زیادی میخواد یا اینکه راه دیگه اینه که با نرم افزاری ریکاوری پارتیشن بوتیبل بیاین کل هارد رو ریکاوری کنید و بریزید
    روی یک هارد دیگه و سپس اونکارو بکنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه این از ویروس نیست raw شدن میتونه ب دلیل خرابی فایل سیستم باشه یا کارهایی که در هارد ناتمام مونده مثلا موقعی کار قطع شده یا وسط کار هارد سیستم یک دفعه هنگ کرده یا ریست شده یا خاموش شده همه این ها باعث این مشکل میشه داینامیک هم احتمالا یک مشکلی تو پارتیشن بندی بوده یا زمان نصب ویندوز یک اشتباهی شده

ویندوز سون لایو یا ویستا لایو من شنیدم هست ولی فکر نکنم با اون ها هم بشه کاری کرد شما یک راه دارید هاردتون رو روی یک سیستم دیگه که هارد داره به عنوان هارد دوم بزارید یعنی هارد لپ تاب رو دربیارید و با تبدیل به pc وصل کنید اینطوری شاید راحت بشه اطلاعات رو کشید بیرون ولی اینکار حوصله زیادی میخواد یا اینکه راه دیگه اینه که با نرم افزاری ریکاوری پارتیشن بوتیبل بیاین کل هارد رو ریکاوری کنید و بریزید
    روی یک هارد دیگه و سپس اونکارو بکنید
    اگر با آکرونیس ایمیج ، بیام از هارد لب تابم ایمیج بگیرم روی هارد اکسترنالم. بعد این ایمیج هم به داینامیک آلوده هست؟ من الان هایرنس بوتم آماده است. این نرم افزار ریکاوی پارتیشن بوت که گفتید روی هایرنس هست؟
    من اطلاعات شخصی هستند و خیلی واسم مهم هستند اگر یه هفته هم طول بکشه این کار رو خواهم کرد. مشکلی از نظر زمان نخواهم داشت. الان هارد اکسترنال من هم آماده هست. میتونم با هارد اکسترنال این پارتیشن بوت رو که گفتید انجام بدم؟
    کلا اطلاعات رو از اونجا به هارد دیگه منتقل کنم. هارد جدید داینامیک نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر با آکرونیس ایمیج ، بیام از هارد لب تابم ایمیج بگیرم روی هارد اکسترنالم. بعد این ایمیج هم به داینامیک آلوده هست؟ من الان هایرنس بوتم آماده است. این نرم افزار ریکاوی پارتیشن بوت که گفتید روی هایرنس هست؟
    من اطلاعات شخصی هستند و خیلی واسم مهم هستند اگر یه هفته هم طول بکشه این کار رو خواهم کرد. مشکلی از نظر زمان نخواهم داشت. الان هارد اکسترنال من هم آماده هست. میتونم با هارد اکسترنال این پارتیشن بوت رو که گفتید انجام بدم؟
    کلا اطلاعات رو از اونجا به هارد دیگه منتقل کنم. هارد جدید داینامیک نمیشه؟

نه شما از اطلاعات ایمیج بگیرید قاعدتا نباید مشکلی ایجاد کنه همون نمر افزار acronis از طریق recovery expert میشه کل هارد رو ریکاوری کرد ایمیچج هم میتونید بگیرید

اگه اگه هارد رو به عنوان هارد دوم هم استفاده کنید نرم افزارهای زیادی برای ایمیج گرفتن است

اگه خیلی اطلاعات حساس است بهتره ببرید بیرون برای ریکاوری

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود
    یک هارد قدیمی روی یک سیستم قدیمی دارم چند روزه صدای تق تق درون هارد میاد.
    چه کنم دوستان همین سیستم رو بیشتر ندارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درود
    یک هارد قدیمی روی یک سیستم قدیمی دارم چند روزه صدای تق تق درون هارد میاد.
    چه کنم دوستان همین سیستم رو بیشتر ندارم.

هارد دیتکت میشه ؟ مشکلی در کارکرد هارد است ؟

این صدا از طرف هد است شما ابتدا اتصالات هارد رو چک کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با نام خدا و سلام

دوستان یه هارد 500 سیگیت مدل GoFlex دارم ، که ارور زیر رو میده :

D:\ is not accessible.

The file or directory is corrupted and unreadable.

با برنامه Seatools هم تست کردم و همه تست ها رو pass شد .

چه کنم ؟؟؟
    مشکل از کجاس !!!

کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هارد دیتکت میشه ؟ مشکلی در کارکرد هارد است ؟

این صدا از طرف هد است شما ابتدا اتصالات هارد رو چک کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
    آره دیتکت میشه و هیچ مشکلی هم در کارکردش نیست.
    سیستم دیگه ای در دسترس ندارم تا با پاور دیگه ای چکش کنم
    فقط تونستم عکس از برنامه ای که گفتید بزارم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آره دیتکت میشه و هیچ مشکلی هم در کارکردش نیست.
    سیستم دیگه ای در دسترس ندارم تا با پاور دیگه ای چکش کنم
    فقط تونستم عکس از برنامه ای که گفتید بزارم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب عکسی که من نمیبینم
    لینک بزارید بهتره

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب عکسی که من نمیبینم
    لینک بزارید بهتره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •