کسی رفت نمایشگاه؟
قطعه آوردن؟
تخفیف داره؟
اندیشه تخفیف داره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی رفت نمایشگاه؟
قطعه آوردن؟
تخفیف داره؟
اندیشه تخفیف داره؟
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
![]()
اونجا چقدر گرون تهران 25 رو میده 3 تومن و 50 رو میده 12 تومن البته پک 10 تایی باید بگیری مارکش هم Tgate هست . شما قیمت رایتر داری؟ فکر نکنم چیز درست و حسابی زیر 200 تومن باشه. حرف شما درسته ولی هارد اینترنال 1 TB بخری میشه 40 تا 25 گیگ قیمتش میشه 70 تومن/
سلام
من امروز رفتم نمایشگاه
بد نبود ولی بنظرم خیلی هم خوب نبود!
اندیشه، گیلانت، مبین نت، دامون نت هم بودند!
اندیشه و دامون نت بنظرم جالب تبلیغ میکردند! مثلا تو اندیشه 5 تومن اونجا باید بدی و بعد هم 12 تومن تو شرکت که جمعا میشه 17 تومن بعد اونا بهت یه مودم معمولی میدن به اضافه یک ماه رایگان و از ماه بعد باید همون سرویس رو بگیری!
تو دامون نت یک ماه رایگان به اضافه یه فلش و خودکار خوب! در ضمن دامون میگفت سرعت سرویس 128 من 90 چه محدود و چه نامحدود!
گیلانت هم سرعتش استاندارده یعنی تشویقی نداره!
مبین نت هم یه مورد جدیده زیلد نمیشه دربارش فعلا نظر داد تا ببینیم چطور جواب میده و اینو زمان مشخص خواهد کرد
در کل زیاد شرکت ها قطعات نیاوردن! لپتاپ و مانیتور بیشتر به چشم میخورده!
تخفیف هم عملا به سخت افزار نمیدن ! فقط برای adsl اونم وایه کسانی که تازه میخوان ثبت نام کنن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Dj_aghamajid; 23-11-2010 at 20:42.
خب من قیمتایی که دارم یکم قدیمیه احتمال داره الان ارزونتر باشه اگه تهران 3000 تومن باشه که خب میشه از همین سایت ها خرید ولی بازم 3000 تومن گرونه و خرید هارد بصرفه تره حالا یکم بیشتر جا بیوفته ارزونتر میشه در مورد رایتر هم pioneer فکر کنم دورو بر 260 باشه که مارک خوبی هم هست
بچه ها این نمایشگاه موبایل هم میفروشه.راستی سی دی و دی وی دی خام با قابلیت لایت اسکریب چنده اونجا؟
خوب دیگه مشکل همینجاست تا قیمت رایتر پایونیر نرسه به زیر 130 بلوری خام ارزون نمیشه من خودم A07 سال 84 خریدم 115 اونموقع پک 10 تایی پرینکو 4X که فقط مشکی بود 6000 تومان میخریدم. الان بخوای حساب کنید حتی خرید هارد واسه آرشیو کردن DVD هم بصرفه تره چون DVD خوب بخوای بگیری حداقل 400 تومن هست.
متاسفانه خیلی از شرکت ها پینگ خوبی عرضه نمیکنن! چیزی که برای من خیلی مهمه، چون بازی آنلاین میکنم، ولی شاید زد به سرم و رفتم نمایشگاه فرم اندیشه رو پر کردم، دوباره رفتم اندیشه.
از اون ور هم میرم فرم جمع آوری شاتل رو پر میکنم...
نظر شما چیه؟ کسایی که خط 552 هستن، پینگشون چنده؟ مال من 250 هست ( برای 4.2.2.4 )
بلوری رایتر تازه اومده بود من قیمت کرده بودم حدود 350 بود حالا کم کم قیمت رایتر و دیسک خامش کم میشه دیگه داریم از بحث تاپیک خارج میشیم من حس میکنم تراش همین وراست تا حالا 2 بار منو تراش داده خیلی خطرناکه خلاصه فعلاً همون هارد خیلی بهتر و بصرفه تره
اندیشه 128 نامحدود سرعت دانلود بین 29 و 30 در نوسانisp speedtest رو نشناخت مثل اینکه آلزایمر گرفته
![]()
Last edited by mehdihamed; 23-11-2010 at 23:20.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)