با سلام خدمت دوستان
من چطر میتونم product key ویندوزیکه در حال حاضر نصب دارو بدست بیارم یعنی ببینم ویندوز با چه شماره سریالی رجیستر شده؟
با سلام خدمت دوستان
من چطر میتونم product key ویندوزیکه در حال حاضر نصب دارو بدست بیارم یعنی ببینم ویندوز با چه شماره سریالی رجیستر شده؟
شما میتونی رو مای کامپیوتر کلیک راست کنی بعدبری توقسمت پراپرتیس بعد اخر صفحه باز شدرو نگاه کن اگه ویندوز فعال باشه پروداکت آیدی شماره فعال سازی ویندوزته.
ادامه سوال قبلیم واسه افزایش پارتیشن درایو ویندوز میخواستم بدونم چیکا کنم؟
پارتیشن مجیک 8 با 7 ویندوز 7 سازگار نیست. نرم افزارا دیگم میخوام نصب کنم اتومات تو درایو ویندوز نصب میکنه که به دلیل کمبود جا نصب متوقف میشه.لطفا راهنماییم کنین چیکا کنم.
مرسی
شمامیتونیدبرای اضافه فضا به پارتیشن مورد نظرتون ازبرنامه MiniTool Partition Wizard Pro میتونید استفاده کنید ازداخل تاپیک پایین میتونید دان کنید
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بعد از این که مودم adsl رو وصل کردم ویندوز xp اکسپایر شد...
اهمیتی نمی دادم چون با سونی که کنارش داشتم کار می کردم...
حالا که دوباره هر دو درایو ویندوز رو فرمت کردم و ویندوز xp رو نصب کردم چند دقیقه بعد از این که مودم رو روشن کردم اکسپایر شد و مثل قبل !
اینم عکس از دسکتاپ:
باید چیکار کنم؟؟ راهی هست که کرک شه؟
بعد از کلی وقتی که گذاشتم نصب کردم بازم مثل اوله اعصابم به هم ریخته.حالا برم سون رو نصب کنم که اینو نبینم دیگه
البته اگه درست شه که خوبه
ممنونم
سلام
اینارو ببینید مشکلتون رو حل میکنه
اگه پست بالا جواب نداد,یه کرک دیگه برای XPکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید من دو تا مشکل دارم که خیلی وقته فکرم رامشغول کرده ،لطفا راهنمایی کنید؟ مشکل اول مشکل نشناختن مبدل های usb به ps2 و بلاعکس در سیستم از قدیم داشتم هر کاری کردم نمیشناسه ،به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ یک نکته ای هم است که من در تنظیمات بایاس ،گزینه خاصی پیدا نکردم که فعال بشه مشکل دوم من با نصب ویندوز ایس پس 64 بیت، با فونت این ویندوز مشکل برخوردم،یعنی نوع فونت آن بی کیفیت است و باید خیلی دقت کرد تا بتونید ،اسم را بخونید(اسم فولدر،فایلو...)لطفا راهنمایی کنید آیا راهی است که فونت ویندوز را عوض کنم و یا باکیفیت تر کنم؟ نکته:مانیتور من lcd است و در قسمت effectsگزینه ی use the following method ....را تیک زدم ،ولی هیچ فایده ای نداشت باتشکر
راجع به مشکل اوّل : به احتمال زیاد باید از سیدی مین بورد پورت usb نصب بشه .
با سلام
دوستان این virtual xp چیه و چطور میتونم دانلود و نصبش کنم و طرز کارش چطوریه میشه یه نفر یه توضیحی راجع بهش بده؟
خیلی ممنونم از راهنماییتون
یو اس پی های سیستم من همه کار می کنند،بازم لازم به نصب است؟
سی دی درایور یو اس پی که احتمالا باید از این مینی سی دی ها باشه رو متاسفانه گم کردم،آیا شما سایتی را برای دانلود درایور میشناسید؟
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)