کمک در مورد بازی fear2
باسلام
من بازی فیر 2 رو گرفتم هنگام اجرای بازی کارت صدا رو نمی شناسه
کارت صدای من realtek hd است.
در محیط ویندوز صدا دارم .
sound acceleration error میده.
directx9c اخرین ورژن رو هم نصب کردم درست نشد
در ضمن مودم هم ندارم
کمک در مورد بازی fear2
باسلام
من بازی فیر 2 رو گرفتم هنگام اجرای بازی کارت صدا رو نمی شناسه
کارت صدای من realtek hd است.
در محیط ویندوز صدا دارم .
sound acceleration error میده.
directx9c اخرین ورژن رو هم نصب کردم درست نشد
در ضمن مودم هم ندارم
سلام
من بازي mirroe edge را كامل نصب كردم ولي ميگه شما نميتونين شروع كنيد وصل به اينترنت شويد و از طريق سايت اقدام كنيد
من به تازگی سیستمم را عوض کرده ام و یک میلیون و سیصد هزار تومان به این سیستم پول دادم و کارت گرافیکم 4870 512 Toxic است ولی هنگام اجرای بازی ها در اکثر بازیها دموی آنها را نمایش نمی دهد و در جدید ترین مشکلی که پیش آمد هنگام اجرای بازی کرایسیس در قسمت دمو که در وسط آن تصویر سیاه شد و در داخل بازی چند دقیقه ای بازی کردم و در همین چند دقیقه یکی دوبار بازی قفل شد و صفحه سیاه شد و بعد از چند ثانیه دوباره درست شد ولی دوباره بعد از چند دقیقه بازی فریز شد بعد ناگهان تصویر سیاه شد
در بازی assassin و Prince of Peraia و بقیه بازیهای جدید هم در همان مرحله آزمایشی یا اوایل بازی بازی قفل می کنه و صفحه مانیتور سیاه می شه و فقط چراغ مانیتور چشمک می زنه و مجبورم سیستم رو ریست کنم
در ضمن هنگام اجرای بازیها سرعت فن کارت گرافیک بالا میره و خیلی صدا میده و درجه کارت گرافیک رو در حالت معمولی در برنامه Catalyst Control Center 50 درجه نشون می ده
به نظرتون ایراد از چیه واز کجا میتونم بفهمم ایراد از چیه
حالا چکار کنم من این همه خرج کردم تا بتونم بازی های جدید رو بازی کنم ولی هیچکدوم رو نتونستم بازی کنم
به نظرتون کارت گرافیکم ضعیفه آخه من فکر می کردم که خیلی قویه که اینو گرفتم
تو رو خدا من رو راهنمایی کنید تا بتونم بازیهای جدید رو بازی کنم
مشخصات سیستم من :
win XP SP2
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN
power: AC Bel 560w active pfc
بچه ها
در جدیدترین مشکلی که با کارت گرافیک 4870 512 Toxic برای من بوجود آمده هنگام اجرای بازی ها پیغام زیر نمایش داده می شود
که بعد از کلیک روی دکمه dont send چند دقیقه ای می شود دوباره بازی کرد ولی دوباره این پیغام تکرار می شود که بعد از دو سه بار پیغام زیر ظاهر می شود که باید سیستم ریست شود
اگر به این پیغام ها توجهی نکنم صفحه سیاه میشه و فن کارت گرافیک با سرعت خیلی بالایی شروع به چرخیدن میکنه و خیلی صدا می ده که باید سیستم رو ریست کرد
به نظرتون حالا چکار کنم و ایراد از چیه
آیا ایراد از کارت گرافیکه و باید چکار کنم
اول از همه بگم کارت و کلا سیستمت خفنه و به قدرتش اصلا شک نکن .تمام بازیهای دنیا رو به استثناء کراسیس(چون این بازی سیستم گریه اندازهمشکل با کارت گرافیک Sapphire 4870 512 Toxic هنگام اجرای بازیها
من به تازگی سیستمم را عوض کرده ام و یک میلیون و سیصد هزار تومان به این سیستم پول دادم و کارت گرافیکم 4870 512 Toxic است ولی هنگام اجرای بازی ها در اکثر بازیها دموی آنها را نمایش نمی دهد و در جدید ترین مشکلی که پیش آمد هنگام اجرای بازی کرایسیس در قسمت دمو که در وسط آن تصویر سیاه شد و در داخل بازی چند دقیقه ای بازی کردم و در همین چند دقیقه یکی دوبار بازی قفل شد و صفحه سیاه شد و بعد از چند ثانیه دوباره درست شد ولی دوباره بعد از چند دقیقه بازی فریز شد بعد ناگهان تصویر سیاه شد
در بازی assassin و Prince of Peraia و بقیه بازیهای جدید هم در همان مرحله آزمایشی یا اوایل بازی بازی قفل می کنه و صفحه مانیتور سیاه می شه و فقط چراغ مانیتور چشمک می زنه و مجبورم سیستم رو ریست کنم
در ضمن هنگام اجرای بازیها سرعت فن کارت گرافیک بالا میره و خیلی صدا میده و درجه کارت گرافیک رو در حالت معمولی در برنامه Catalyst Control Center 50 درجه نشون می ده
به نظرتون ایراد از چیه واز کجا میتونم بفهمم ایراد از چیه
حالا چکار کنم من این همه خرج کردم تا بتونم بازی های جدید رو بازی کنم ولی هیچکدوم رو نتونستم بازی کنم
به نظرتون کارت گرافیکم ضعیفه آخه من فکر می کردم که خیلی قویه که اینو گرفتم
تو رو خدا من رو راهنمایی کنید تا بتونم بازیهای جدید رو بازی کنم
مشخصات سیستم من :
win XP SP2
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN
power: AC Bel 560w active pfc) می تونی در بالاترین رزولوشن ها با بهترین گرافیک بازی کنی به یک شرط اونم اینه که درایور گرافیکت رو همیشه آپدیت نگه داری (البنه سی پی یوت هم برای اینکه بتونه باهاش خوب هماهنگ کار کنه آپدیت کنی ضرر نداره).
به نظر من مشکلات شما هم به خاطر همینه از طریق این سایت جدیدترین driver و catalyst رو دانلود کن به احتمال زیاد مشکلاتت حل میشه:
از طریق این سایت هم سی پی یوت رو آپدیت کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما اولا باید کرک بازی رو نصب کنی اگر هم نصب کردی از طریق این تاپیک درخواست کرکی رو بکن که نیازی به اتصال اینترنت نداشته باشه:سلام
من بازي mirroe edge را كامل نصب كردم ولي ميگه شما نميتونين شروع كنيد وصل به اينترنت شويد و از طريق سايت اقدام كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من اول بازی رو یه مرتبه دیگه به طور کامل پاک و دوباره نصب کن اگه بازم همین ایراد رو گرفت ایندفعه ویندوزت رو عوض کن.اینکار رو کردم ، اون ارور رفع شد اینبار اینو میگه :
This Windowos is old version of instal Hitman Blod Money , You must repair's and use him .
Do not do that
پسرخالم گفت باید ویندوزت رو عوض کنی ، به نظرتون این کار رو بکنم درست میشه ؟
(در ضمن اگه از xp استفاده می کنی حتما از sp2 اگر هم نداری توصیه نمی کنم ولی از sp3 استفاده کن)
همگی موفق باشید...
من درایور ( 7300 gforce ) رو از سایتی که دادی دانلود کردم . حالا باید با این فایل چکار کنم ؟ آیا به درایور قبلی من که آسیبی نمی رسونه ؟ یا مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ .......
نه فقط باید مثل فایلی که داخل سی دی گرافیک هست نصبش کنی همین...
کسی دلش نمی خواد جواب بده بابا یه چیز خواستیما.
سلام ، این GTA IV ای که نصبش این شکلیه (این آتورانشه ):
چجوری نصب میشه ؟ اولا کرکشو کجا بریزم ؟ هر جا میریزم Overwrite نمی خواد ازم ، اصلا کل هاردو که search کنی فایلی هم اسم فایل های کرکش پیدا نمیشه که در نتیجه بریزی روش و overwrite کنه ، در ضمن فولدری به نام offlineactivetion هم ساخته نمیشه .
من کرک fear 2 رو می خوام اگه بدید یک دنیا ممنومیشم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)