پارس انلاین جشنواره و سرعتش چطوره ؟
دوستان نظری ندارین ؟ سرعت تک کانکشن شما خوبه ؟
اینم وضع امشبم
![]()
اگه خوب باشه عجیبه، الآن عادیه
سلام کسی از کرمانشاه پارس آنلاین داره؟ اگه هست یه عکس از پینگتون بدید پینگ چندتا میزنه تو کرمانشاه اگرم مشکلی نیست منطقه هم بگید
بابا چند وقت ( مثلا یک ماه پیش ) اصلا این جوری نبود ، راحت ویدئو میدیدم
الان یه کلیپ یک دقیقه ای تو ایستاگرام یا کلا کلیپ تو هیچ سایتی رو نمیتونم بدون گیر کردن ببینم !
من زمانم بعد از نیمه شب تست کردم درست بود... گرچه شاید بخاطر این بوده همه ان موقع خواب بودن.
اگر تونستم در ان ساعتی که گرفتی تست می کنم ببینم چطوری هست ولی فکر کنم مال من وضعش بهتر باشه چون پکت لاست و مشکلی تو چند وقتی که تست کردم ندشتم.
اینهایی که گذاشتم مال بعد از نیمه شب است.
![]()
دوستان مشکل خط وقتی از سمت پارس آنلاین نباشه باید چکار کرد؟
از مرکز چک کردن خط مشکل نداره، از پست و جعبهی محله چک کردن مشکل داره ( در نتیجه تا منزل ما هم همین مشکل پابرجاست)
بنابراین مشکل اصلی از مرکز تا کافو یا از کافو تا پست و جعبهی محلهی ماست
پارس آنلاین به صورت قطعی اعلام کرده مشکل از سمت ما نیست و از مخابرات هست، درخواست داده مخابرات نمیاد ابزارش رو بیاره و چک کنه...
حالا تکلیف چیه؟!
خطت رو چند مگ هست ؟
پینگ 6 داخلی !؟ من تا حالا همچین پینگی نداشتم
وضع خطت خیلی خوبه مال من داغونه تک کانکشن
اینم یه تست همین الان ساعت 12 ربع شب ، تازه سرور داخلی ! تک کانکشن
متاسفانه تا اسفند هم قرارداد دارم
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 24-10-2019 at 00:18.
قدیما یادمه یک بخش شکایات مخابرات داشت باسه عدم پیگیری، هنوز هستش؟
اگر هنوز باشه، بعد از چند بار درخواست دادن مخابرات برای چک ،شماره پیگیری داشتن از همش و زمان زیادی که گذشته فکر کنم بشه از ان مسیر پیگیری کرد.... فقط یادت باشه محترمانه بنویسی.
گرچه من تا به حال اصلا با این موارد سر کار نداشتم و تجربه ای ندارم که چطوری هست بررسی اش. اگر کابل باشه نمی دونم می تونن سوییچ کنن روی کابل دیگر تا خونه یا اینکه باید از اول کابل کشی کنند.( داخل باکس هم اگر باشه که ان هم داستانش باز برای من نامعلوم است.)
تست در زمان شب
البته سرور هایی هم هستش که درست سرعت نمی ده یا اصلا برگشت پینگ نداره. این فقط نمونه بود سطحی. اگر سرور خاصی می خوای بگو تست کنم ببینی فرقی دارد یا نه
تویچ رو هم چک کردم رو یکی که fortnite بازی می کرد 1080p دوم شد تو بازیش و یکی که grid بازی می کرد 720p و درپ فریم یا میکرو فریز نداشت. گرچه یادمه قبلا اصلا بدون دور زدن پخش نمی کرد ولی الان ظاهرا محدودیت رو رفع کردن....( من تویچ استفاده نمی کنم بخاطر همین امارم مثل اصحاب کهف است
یوتوب رو نمی شه نظر داد چون بدون دور زدن عملا نمی شه دید و سرعتش کاملا نسبت به چیزی که استفاده می کنی و لود سرور تاثیر می زاره تو کیفیت و نرخ انتقال اطلاعاتش.
سرعت من رو حدود 12 مگابیت دریافت بستن البته قبلا بیشتر بود ولی چون قطع و وصل می شد کمتر کردن که پایدار شه.( از قدیم)
Last edited by zed2; 24-10-2019 at 00:45.
اون برای کسی هست که خودش مشترک مخابراته، نه من!
اگر مشترک مخابرات بودم که اصلا مشکلی نبود خودم حضوری میرفتم تا کسی نمیفرستادن بیخیال نمیشدم...
الان نت پارسآنلاین هست، بستر مخابرات! مشکل اصلی اینجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)