دوستان سرویس من درست شد .البته مثل قبل نه ولی پینگش ثابت شد حدود 300 با time out نسبتا زیاد.ولی سایتا خوب باز میشه .سرعت دانلودم رو 130 هست.
دوستان سرویس من درست شد .البته مثل قبل نه ولی پینگش ثابت شد حدود 300 با time out نسبتا زیاد.ولی سایتا خوب باز میشه .سرعت دانلودم رو 130 هست.
میخوای ماروو بزاری تو آمپاس شدید؟..سرعت هیچ فرقی نکرد..همون آش و همون کاسه..اگه امروز درست بشه دو رکعت نماز شکرانه بر همه واجب ِ![]()
من خودم این ماه کلا 36گیگ مصرف داشتم، ولی همینکه نامحدود هست و فکر حجم نیستی خودش کلی لطف داره!
هر کی نسبت به اون چیزی که لازم داره ترافیک مصرف میکنه! من مثل بعضی ها نیستم که فایل دانلود کنم پاک کنم همه فایل هایی که لازم داشتم و میخاستم رو دانلود کردم
واقعا درست شد یا مارو اسکول کردی![]()
نه بدون شوخی امروز حدود ساعت 5 درست شد . این پینگ چند روزه پیش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای چند دقیقه پیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون دعوا نیوفتین خلاصه ترافیکه دیگه مخابرات هم میدونست که اینقدر ترافیک داده
من ماه اول 960 گیگ دانلود کردم ولی از ماههای دیگه فقط 50 گیگ دانلود داشتم
نه بابا من سرویس 1 مگ دارم .قائم شهر این منطقه از چند نفر که مشکل داشتن سوال کردم درست شده.بقیه مراکزو نمیدونم.
واسه من که هنوز درست نشده !!! آقای درزی که گفتن تا آخر هفته! ما هم صبرمون زیاده صبر میکنیم.
هیچ تغییری نکرده سرعت افتضاح است پینگ هم هر ۱۰ تا ۵ تاش تایم اوت میده با نواس خیلی زیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)