پس اینکه ما فکر میکردیم قزوینی ها این کاره اند اشتباه بودگیراییم کم نیست تو بلد نیستی جواب بدی مثل اینکه ترکا تو رو/................ترک ها هم این کاره اند به روایت شما دیگه
تازه کم کم داره درک بالای شما تو جواب دادن مشخص میشه
بله
خير
پس اینکه ما فکر میکردیم قزوینی ها این کاره اند اشتباه بودگیراییم کم نیست تو بلد نیستی جواب بدی مثل اینکه ترکا تو رو/................ترک ها هم این کاره اند به روایت شما دیگه
تازه کم کم داره درک بالای شما تو جواب دادن مشخص میشه
اینکه میگید تماشاگرای ایران فرهنگ ندارند یه نوعی خودت رو هم زیر سوال میبری! درسته؟
حالا بر فرض مثال 100 نفری پیدا میشن تو یه ورزشگاه 100 هزار نفری خیار پرتاپ می کنن باید بگیم همشون بی فرهنگن! مطمئن باش اون چند نفری رو که این کار رو کردن اگه بدن دسته من ....!!!
ولی اگه در حالت کلی نگاه کنی باید قبول کنی که تماشاگرهای تراکتور یه فرهنگ و شیوه جدید رو تو لیگ آوردن! ما تافته جدا بافته نیستیم! ولی این حرفایی که شما میزنید میگن که تماشاگر های ما 100% بیفرهنگ هستند!!!!!
خب عزیز من شما مگه خودتون نمیگین که چون یه آدم **** سر یه کبوتر رو کند پس همه تماشاگرای اون تیم قاتلن و فلان و فلان؟! این نتیجه گیری اصلا صحیح نیست ...
من اصلا همچین حرفی نزدم ! حالا قبول دارم که 99 درصد شاید اغراق باشه ولی من فقط گفتم که همه جا آدم بی فرهنگ پیدا میشه و متاسفانه تعدادشون به نظرم خیلی زیاده فقط شاید بعضی جاها تعدادشون کمتر و زیادتر باشهولی اگه در حالت کلی نگاه کنی باید قبول کنی که تماشاگرهای تراکتور یه فرهنگ و شیوه جدید رو تو لیگ آوردن! ما تافته جدا بافته نیستیم! ولی این حرفایی که شما میزنید میگن که تماشاگر های ما 100% بیفرهنگ هستند!!!
نه من نگفتم یک نفر یعنی همشون!!! من فقط یک نوع تناسب برقرار کردم بین حرف شما و جمله خودم. شما گفتین که لیزر انداختید یا خیار انداختید (که فکر نکنم منظورتون این بوده باشه 100 هزار نفر داشتن لیزر می انداختن و یا 100هزار نفر داشتن خیار می انداختن) و این رو تامیم دادین به همه ما و فرهنگ همه تماشاگرها رو زیر سوال بردین! من هم از این شیوه شما استفاده کردم و تامیم دادم به همتون، تا بدونید که این حرفی که میزید درست نیست!
من اصلا تعصب کور ندارم رو تراکتور ولی دوستان برخی مواقع حرفهای غیر منطقی میزنن، لازمه بگم که من خودم هم استقلالی هستم و عاشقش هستم (همانطور که عاشق تراکتورم) و تبریزی هم نیستم ولی تو بازیهای دو تیم با هم ترجیح میدم تراکتوری باشم!
من نمي دونم چرا كعبي 10 ثانيه فكر نمي كنه كه چرا استيلي و مهدوي كيا تشويق شدن و فقط كعبي مورد عنايت بود... بعضيا يا اصلا فكر ندارن يا اينكه هوش تحليل ندارن و فكر مي كنن به همه توهين شده ...
سلام
تو ایران با فتو شاپ1000 دلاری همه کاری میکنن.از ریسایز کردن تا کم حجم کردن عکس.دلیل نداره اگه یکی از فتو شاپ استفاده کرده عکس دستکاری شده باشه
البته به نظر میاد این عکس مورد دار باشه
سایت رسمی خود باشگاه هم ممنوع شده ؟
tractorspor.ir سایت رسمی باشگاهه !
حرف خودمون رو هم سالار نمی دونیم ، اتفاقاتی که تو اون بازی افتاد زشت بود و اصلا" جاش نبود که به کعبی حتی ذره ای بی احترامی کنند هر چند او خودش آغازگر کار بود !
در ضمن : 1.دروازبانی که هی جاش رو عوض می کند 2. یک نفر در یک جای ثابت و دور و نزد تماشاگران ایستاده است .
چطور امکان دارد یک دایره 10 سانتی را درست روی صورت او بیاندازند ؟
اصلا" مگر از فاصله ی خیلی دور خودش می داند که لیزر افتاده یا نه ؟
اگر دروازبان ثابت بماند تنظیم یک همچنین لیزری باز هم مشکل است ، حالا بماند که دروازبان هی جاش رو عوض کند !
تنظیم یک تک نیرانداز از فاصله 10 متری و هدف ثابت خودش خیلی کاره ! اون وقت یک نفر تماشاگر از فاصله 100 یا 200 متری ، هدف متحرک و ... عادیه !!!
ما نگفتیم خبرگزاری مهر خودش فتوشاپ کرده ، گفتیم مهر هم از سایت خود استیل برداشته !
مفهوم شد که باید یک ذره شک کرد ؟ ؟
شاید هم واقعا" لیزری بوده باشه ، که اگه واقعا" بوده باشه ، محرومیت حق ماست :(
Last edited by BehzadKiNG; 15-03-2010 at 17:37.
خوشم میاد طرفدارای تراکتور خیلی شور و اشتیاق دارن.....
90هزار نفر کم نیست
یادش بخیر 2سال پیش 3تا زدیم همین تراکتور با اقتدار رفتیم لیگ برتر![]()
یادش بخیر !
من الان از کملوند اصلا" خوشم نمی یاد بخاطر همون بازی !
راستی الان کجا هستین ؟![]()
یه گزارش از شبکه خبر گذاشت یکی از مسولان خود ورزشگاه می گفت طرف گرفتیم حالا شما می گین فوتشاپ هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)