خطاب به دوستان عزیزم که مدتهاست با هم اینجا هستیم و خون دلم می خوریم: همانطور که گفتم این گفتگوها به جایی نمی رسد! بزرگترین و شاید تنها تخصص اکثر مدیران ما باز تعریف سوالات و دادن پاسخهای مورد نظر خود است.
خطاب به دوستان عزیزم که مدتهاست با هم اینجا هستیم و خون دلم می خوریم: همانطور که گفتم این گفتگوها به جایی نمی رسد! بزرگترین و شاید تنها تخصص اکثر مدیران ما باز تعریف سوالات و دادن پاسخهای مورد نظر خود است.
با تشکر از شما
راستی جناب مهندس من فلسفه این طرح الماس رو نفهمیدم اگه نمی خواین بدین از تو طرح ها حذفش کنین
الان 1 ساله زنگ میزنم میگم طرح الماس می خوام
میگن اگه ما برای شما ثبت هم کنیم وصل نمیشه!!!!
منظورشون چیه ؟
من بسته به محیط کاریم به اینترت زیاد احتیاج دارم میشه توجیهشون کنید که این طرح رو به بنده هم بدن
فقیر شدم از بس حجم خریدم
اقای ملک جعفریان خدایی این گلدنت هیچی بلد نیست واقعا اخه چرا دارین با این شرکت همکاری میکنین یه سیستم اکانتینگ ساده بلد نیستن درست کنن همون سیستم قدیمی مخابرات خیلی بهتر بود
مطمئین باشید اونها هم دیگه ارائه نمی دهند
این جواب از شما شایسته نبود !!!!!!!!!!!!
Last edited by rtmreza; 29-11-2013 at 22:48.
خوبه یک زیر ساختی هست که همه تقصیرا رو بندازن گردنش !البته تروجان ها هم مقصرن![]()
نه واگذار میکنیم با من تماس بگیرید تا پیگیری نمایم
والا جناب مهندس از دوشب گذشته که هیچ ما الان نزدیک 2 ماهه وضعمون همینه شما می گین از 2 شب گذشته به مدت 4 ساعت!!!!!!!!!!!
یکی ندونه فکر می کنه ما اومدیم اینجا سر یکی دو ساعت خرابی اینترنت بحث می کنیم.
Last edited by msi360; 29-11-2013 at 22:51.
و در جواب:
اینترنت شرکت تله کام (و البته تمام شرکتهای دیگه!) هم از زیرساخت تامین میشه و در طی همین شبهای اخیر که شبانه مخابرات به مشکل برخورده
طرحی که من از تله کام دارم برخلاف شبهای گذشته که در ساعات رایگان 50-60 بود به 100+ رسیده!
آیا وقتی زیرساخت به مشکل برمیخوره فقط سرعت مشترکین مخابرات کاهش پیدا میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)