Gamespot , IGN
هر دوتاشون دات کام هستنداین دوتا رو براش رو کنی دیگه شاخ نمیشه برات
Gamespot , IGN
هر دوتاشون دات کام هستنداین دوتا رو براش رو کنی دیگه شاخ نمیشه برات
قلب؟؟؟؟؟؟دوستان من شنیدم که میگن تو مجسمه آزادی داخل بازی یه قلب تپنده وجود داره!میشه بگید دقیقا این قلب کجاست؟یعنی کجایه مجسمه قرار داره؟ممنون
اصلا نمیشه رفت تو خود ساختمونش.....فقط یه لباس اونجا هست....همین....
چرا عزیز با هلیکوپتر میری زیر مجسمه یه جایی هستش که 4 تا در داره با هلیکوپتر باید بپری اونجا بعدش از یکی از این درا میشه رد شد یعنی در دکوری هستش بعد که رفتی تو خودت میفهمی بهت بگم بی نمک میشه !
من که نتونستم بپرم توش هی میفته زمین می میره![]()
آقا تو این دو سای رفتم چرا به نسخه ی پی سی 9 داده به کنسول ها 10 !! مگه یکی نیستن
واسه ی ایرادایی که بعضی سیستما تو نسخه ی پی سی دارن اینجوری داده؟
کی میگه نمیشه نرفت توش ؟ خوب هم میشه رفت توی ساختمون من خودم رفتم و قلب هم دیدم داخل مجسمه هم که میشم یه قلب خیلی بزرگی هست که در حال تپش هست ولی یه نردبون هست که وقتی ازش میری بالا نمیتونی بگیریش و از میوفتی من از اونجایی که امار گرفتم ظاهرا اصلا توی نسخه پی سی نمیشه گرفتش و فقط برای نسخه کنسول هست اون هم باید اصلا از هیچ رمز و ... استفاده نکرده باشی...![]()
دو تاش تقریبا یکیه. تازه نسخه ی PC امکانات بیشتر از جمله ادیت ویدیو و گوش دادن به موسیقی دلخواه رو هم داره. ولی نکته ی مهم بد پورت شدن بازی برای PC ایه که باعث شده بازی مشکلات فنیه زیاده مثل سایه های بدشکل و فریم پایین و ... داشته باشه.آقا تو این دو سای رفتم چرا به نسخه ی پی سی 9 داده به کنسول ها 10 !! مگه یکی نیستن
واسه ی ایرادایی که بعضی سیستما تو نسخه ی پی سی دارن اینجوری داده؟
نه اینطوری که شما میگید نیست. من خودم به راحتی در PC از نردبون بالا رفتم و به راحتی در کنار قلب ایستادم.کی میگه نمیشه نرفت توش ؟ خوب هم میشه رفت توی ساختمون من خودم رفتم و قلب هم دیدم داخل مجسمه هم که میشم یه قلب خیلی بزرگی هست که در حال تپش هست ولی یه نردبون هست که وقتی ازش میری بالا نمیتونی بگیریش و از میوفتی من از اونجایی که امار گرفتم ظاهرا اصلا توی نسخه پی سی نمیشه گرفتش و فقط برای نسخه کنسول هست اون هم باید اصلا از هیچ رمز و ... استفاده نکرده باشی...
Last edited by Yi Yi; 12-09-2009 at 06:33.
دوست هلیکوپتر رو بیار بچسبون به مجسمه و بزار پره هاش به مجسمه بخوره
اولش یخورده سخته ولی میتونی.. !
سلام
کسی می تونه رمز های بازی رو برام بزاره؟
همین صفحه ی قبل یکی از دوستان زحمتش رو کشیده بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)