تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 798 از 860 اولاول ... 298698748788794795796797798799800801802808848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,971 به 7,980 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

چرا هست...
    تو این شروع جدید خودم درشون میارم ..

بچه های قدیم ایمانو لیث هم اگه هستید بیایید..
    من از خدامه که چیزای که میگین درست باشه ولی.......
    من یه چیزی پیدا کردم ولی نمیدونم میدونید یا نه.
    تو بهار گل که میکارید زنبورا میان رو درخت توی مزرعه جمع میشن.از اون کندو میتونید عسل جمع کنید.
    حالا اینو داشته باشید!
    99 تا عسل جمع کنیدبزارید تو یخچالتون.99 تا عسلو که جمع کردید روزی سه تا از عسلارو بدید به Louiz که تو خونه ی اون چوب بره زندگی میکنه.همونی که عینک داره لباس سبز مخصوص زنبور داری تنشه!تو پایان 33 روز یعنی روز سی و چهارم میاد یه کاری با کندو میکنه که میتونید روزی سه تا عسل برداشت کنید و هر عسلم دونه ای 3000 ج بفروشید.امتحان کنید خیلی جالبه!
    آورین .......... خسته نباشی بین همه ی نکاتی که تو کتاب لوح خانه گفته از همه چرت تر و نامرد تر همینه .....کلی وقتتو میگیره ولی آخرش .......

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من یه چیزی پیدا کردم ولی نمیدونم میدونید یا نه.
    تو بهار گل که میکارید زنبورا میان رو درخت توی مزرعه جمع میشن.از اون کندو میتونید عسل جمع کنید.
    حالا اینو داشته باشید!
    99 تا عسل جمع کنیدبزارید تو یخچالتون.99 تا عسلو که جمع کردید روزی سه تا از عسلارو بدید به Louiz که تو خونه ی اون چوب بره زندگی میکنه.همونی که عینک داره لباس سبز مخصوص زنبور داری تنشه!تو پایان 33 روز یعنی روز سی و چهارم میاد یه کاری با کندو میکنه که میتونید روزی سه تا عسل برداشت کنید و هر عسلم دونه ای 3000 ج بفروشید.امتحان کنید خیلی جالبه!
    خودت امتحان كردي چون نميشه عسلارو پشت سر هم به يارو داد براي اينكه بعضي روزا نيس بعضي روزا جشنه بعضي روز هم طوفانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

به نظر شما کدوم دختر برای ازدواج بهتره؟آیا ازدواج با هر کدوم تاثیرات متفاوت و چیزای مخفی خاصی داره؟[/QUOTE]

زنتو هرکی باهاش بیشتر حال میکنی بگیر ولی اگه ازدواج کردی زنت گفت حالش بده دکتر نبرش ببین این جریان بیماری زنت که واسش میری دهکده راسته یا نه خودم نمیتونم چون زن دارم بچه هم همین طور سیو هم پیدا نکردم که قبل حاملگی زنت باشه موفق باشی

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

من از بین دخترا نوکر Elli خانم هستم! واقعا زنه خوبیه! مهربون خونه دار مامانه خوبیم هست ولی ایشون همسر من هستن اجازه نمی دم بهشون چپ نگاه کنید.
    قرمز کردن قلبش برای ازدواج سخت بود؟
    چیا بهش دادی؟

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

بعضی از دوستان که واقعا چیزایی میگن که آدم شاخ در میاره یکی میگه میشه رو سگ زین گذاشت اون یکی میگه میشه تو حوض ماهیا شنا کرد و آخری میگه چرا تختا بهم نچسبیده در جواب آخری باید بگم طراح اون قسمت آخوند بوده
    دوستانی که واقعا تا درصد بالای 80 بازی رو پیش بردنند حرف بیخود نزنند و چیزایی هم که بهش شک دارید پیام کنید تا بهتون بگم وجود داره یا واقعیت داره که بتونیم حداقل تا 90% بازی رو پیش ببریم بلکه 1% 1% بره بالا بازی.

6. 3 کاربر از MohammadZero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

آورین .......... خسته نباشی بین همه ی نکاتی که تو کتاب لوح خانه گفته از همه چرت تر و نامرد تر همینه .....کلی وقتتو میگیره ولی آخرش .......
    من از کتاب لوح خانه ندیدم!اصلا" نمیدونم کتاب لوح خانه چی هست!کتاب رمزه؟

خودت امتحان كردي چون نميشه عسلارو پشت سر هم به يارو داد براي اينكه بعضي روزا نيس بعضي روزا جشنه بعضي روز هم طوفانه

اصلا" لازم نیست پشت هم بدی بهش!فقط کافیه عسلا تموم شن!

قرمز کردن قلبش برای ازدواج سخت بود؟
    چیا بهش دادی؟

Elli از همه چی بیشتر گل دوست داره.بهش خیلی گل بده.از حیوونام خوشش میاد.مثلا" سنجاب رو خیلی دوست داره.
    Last edited by Graham reaper; 27-08-2013 at 12:40.

8. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

بعضی از دوستان که واقعا چیزایی میگن که آدم شاخ در میاره یکی میگه میشه رو سگ زین گذاشت اون یکی میگه میشه تو حوض ماهیا شنا کرد و آخری میگه چرا تختا بهم نچسبیده در جواب آخری باید بگم طراح اون قسمت آخوند بوده
    دوستانی که واقعا تا درصد بالای 80 بازی رو پیش بردنند حرف بیخود نزنند و چیزایی هم که بهش شک دارید پیام کنید تا بهتون بگم وجود داره یا واقعیت داره که بتونیم حداقل تا 90% بازی رو پیش ببریم بلکه 1% 1% بره بالا بازی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

.........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

SALAM/PC MAN BAZI RO BI KEYFIAT EJRA MIKONE CHIKAR HONAM??

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

لیست علاقه مندی های elli:

Loves
    Bandage, Blue Magic Red Flower, Jewelry, Ketchup Recipe, Moondrop Flower, Orange Cup Fruit, Pink Cat Flower, Red Magic Red Flower and Toy Flower

Apple Jam, Apple Pie, Blue Grass, Cake, Cheesecake, Chirashi Sushi, Chocolate, Chocolate Cake, Chocolate Cookies, Cookie, Fish, Grape Jam, Grape Juice, Greens, Grilled Fish, Fruit Latte, Hot Milk, Ice Cream, Milk, Mixed Latte, Popcorn, Pumpkin Pudding, Salad, Relaxation Tea, Relaxation Tea Leaves, Sandwich, Sashimi, Stir Fry, Strawberry, Strawberry Jam, Sweet Potato (dish), Vegetable Juice and Veggie Latte

از سایت:

harvestmoonbacktonatureguide.com
    Last edited by aminkhoob; 27-08-2013 at 23:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •