من از خدامه که چیزای که میگین درست باشه ولی.......
آورین .......... خسته نباشیبین همه ی نکاتی که تو کتاب لوح خانه گفته از همه چرت تر و نامرد تر همینه .....کلی وقتتو میگیره ولی آخرش .......
![]()
من از خدامه که چیزای که میگین درست باشه ولی.......
آورین .......... خسته نباشیبین همه ی نکاتی که تو کتاب لوح خانه گفته از همه چرت تر و نامرد تر همینه .....کلی وقتتو میگیره ولی آخرش .......
![]()
خودت امتحان كردي چون نميشه عسلارو پشت سر هم به يارو داد براي اينكه بعضي روزا نيس بعضي روزا جشنه بعضي روز هم طوفانه![]()
به نظر شما کدوم دختر برای ازدواج بهتره؟آیا ازدواج با هر کدوم تاثیرات متفاوت و چیزای مخفی خاصی داره؟[/QUOTE]
زنتو هرکی باهاش بیشتر حال میکنی بگیر ولی اگه ازدواج کردی زنت گفت حالش بده دکتر نبرش ببین این جریان بیماری زنت که واسش میری دهکده راسته یا نه خودم نمیتونم چون زن دارم بچه هم همین طور سیو هم پیدا نکردم که قبل حاملگی زنت باشه موفق باشی![]()
قرمز کردن قلبش برای ازدواج سخت بود؟
چیا بهش دادی؟
بعضی از دوستان که واقعا چیزایی میگن که آدم شاخ در میاره یکی میگه میشه رو سگ زین گذاشت اون یکی میگه میشه تو حوض ماهیا شنا کرد و آخری میگه چرا تختا بهم نچسبیده در جواب آخری باید بگم طراح اون قسمت آخوند بوده
دوستانی که واقعا تا درصد بالای 80 بازی رو پیش بردنند حرف بیخود نزنند و چیزایی هم که بهش شک دارید پیام کنید تا بهتون بگم وجود داره یا واقعیت داره که بتونیم حداقل تا 90% بازی رو پیش ببریم بلکه 1% 1% بره بالا بازی.![]()
من از کتاب لوح خانه ندیدم!اصلا" نمیدونم کتاب لوح خانه چی هست!کتاب رمزه؟آورین .......... خسته نباشیبین همه ی نکاتی که تو کتاب لوح خانه گفته از همه چرت تر و نامرد تر همینه .....کلی وقتتو میگیره ولی آخرش .......
![]()
خودت امتحان كردي چون نميشه عسلارو پشت سر هم به يارو داد براي اينكه بعضي روزا نيس بعضي روزا جشنه بعضي روز هم طوفانه![]()
اصلا" لازم نیست پشت هم بدی بهش!فقط کافیه عسلا تموم شن!
قرمز کردن قلبش برای ازدواج سخت بود؟
چیا بهش دادی؟
Elli از همه چی بیشتر گل دوست داره.بهش خیلی گل بده.از حیوونام خوشش میاد.مثلا" سنجاب رو خیلی دوست داره.
Last edited by Graham reaper; 27-08-2013 at 12:40.
.........![]()
SALAM/PC MAN BAZI RO BI KEYFIAT EJRA MIKONE CHIKAR HONAM??
لیست علاقه مندی های elli:
Loves Bandage, Blue Magic Red Flower, Jewelry, Ketchup Recipe, Moondrop Flower, Orange Cup Fruit, Pink Cat Flower, Red Magic Red Flower and Toy Flower
Likes Apple Jam, Apple Pie, Blue Grass, Cake, Cheesecake, Chirashi Sushi, Chocolate, Chocolate Cake, Chocolate Cookies, Cookie, Fish, Grape Jam, Grape Juice, Greens, Grilled Fish, Fruit Latte, Hot Milk, Ice Cream, Milk, Mixed Latte, Popcorn, Pumpkin Pudding, Salad, Relaxation Tea, Relaxation Tea Leaves, Sandwich, Sashimi, Stir Fry, Strawberry, Strawberry Jam, Sweet Potato (dish), Vegetable Juice and Veggie Latte
از سایت:
harvestmoonbacktonatureguide.com
Last edited by aminkhoob; 27-08-2013 at 23:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)