من چند ماه کسری جبهه پدر دارم اما موقع پست کردن دفترچه نتونستم توو پلیس +10 ثبتش کنم.
دفترچه ام رو اسفند 90 فرستادم، فروردین 91 نامه کسری خدمت رو گرفتم. الان باید چه کار کنم ؟
من چند ماه کسری جبهه پدر دارم اما موقع پست کردن دفترچه نتونستم توو پلیس +10 ثبتش کنم.
دفترچه ام رو اسفند 90 فرستادم، فروردین 91 نامه کسری خدمت رو گرفتم. الان باید چه کار کنم ؟
هر چه سریع تر تا قبل از اعزام برو پلیس+10 یا نظام وظیفه تا ثبت اش کنن یادآوری کن که دفترچه رو اسفند فرستادی و الان نامه کسری ات اومده احتمالا طبق قوانین سال 90 اعمال بشه
با سلام
1-پایه خدمتی 1/6/90 هستم و هم اکنون در پی کارت کسری جبهه می باشم.میگن باید برم لویزان برای تأیید کارت.
آیا اگر کارتم طی یک ماه آینده آماده بشه میتونم در پلیس +10 ثبتش کنم. یا باید سال پیش اینکار را انجام میدادم؟
2- راستی برای دریافت کارت ایثار به اصل مدرک دانشگاه نیاز است یا گواهی داشنگاه هم بیارم کفایت میکنه؟
یکی مشخص کنه بالاخره ما که 91 اعزام میشیم، 2/2/نود و یک 24 ماه خدمتیم یا 18 ماه؟
کسری جبهه داریم یا نه؟
----------------------------------------------------------------
Last edited by Karmenwet; 14-09-2012 at 07:35.
همون 18 ماهه. در مورد کسر خدمت من الان یه 2 ماه گرفتم واسه جانبازی 5% برای حضور در جبهه هم باید از یگان نامه بگیرم. ببرم سپاه تا کسری رو ثبت کنن.
شما مطمئنی؟از جایی پرسیدی؟(18 ماه خدمت)
من امروز تو سایت نظام وظیفه یه مطلبی دیدم که خیلی نگران شدم:
امیدوارم درست نباشه!طبق قوانين جديد تصويب شده ، خدمت دوره ضرورت چند ماه مي باشد؟جواب: باتوجه به اختيار قانوني ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از اول فروردين سال 1391 به خدمت اعزامي مي شوند به نسبت قانوني 24 ماه كاهش داده شده و مدت آن براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه هاي غير نظامي به جز يگان هاي حفاظت 24 ماه مي باشد.مدت دوره ضرورت براي نيروهاي مسلح ويگان هاي حفاظت 21 ماه ومناطق عملياتي و امنيتي درگير 18 ماه وبراي كاركنان وظيفه غير بومي مناطق امنيتي غيردرگيرعملياتي مناطق محروم وبد آب وهوا 19 ماه مي باشد.
چون قبلا چیز دیگه ای گفته بودن!
البته برای اطمینان بیشتر از سیستم مشاوره نظام وظیفه هم سوال پرسیدم که هر وقت جوابش اومد اینجا میذارم!
من دفترچمو بهمن ماه 90 فرستادم و شامل این قانون جدید نمیشم. دو تا شماره پشت دفترچه نوشته زنگ زدم پرسیدم. گفتن تا تاریخ 90/3/3 هر کس دفترچه رو پست کنه شامل این قانون نمیشه. بعد از این تاریخ اگر کسی دفترچه پست کنه 24 ماه و اگر هم غیبت داشته باشه 28 الی 30 ماه خدمت باید کنه.
در مورد کسری جبهه چی؟
واسه اونم اگر تا 3/3 اقدام کنیم میشه ازش استفاده کرد؟
ویرایش: منظورم اینه در این مورد هم پرسیدید یا نه؟
Last edited by ok; 07-04-2012 at 18:55. دليل: اضافه کردن مطلب
من که تا 4-5 روز پیش رفته بودم بنیاد ایثار گران . هنوز کسری خدمت ثبت میشد. پرسیدم گفت هر وقت اعزام شدی باید از فرمانده نامه بگیری تا برات کسری رو ثبت کنم. در مورد لغو کسری هم پرسیدم. که گفت چون دفترچه رو قبل 91 پست کردی کسری به شما تعلق میگیره.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)