من 1 مگ دارم توی تنظیمات مودم شب و روز روی 2048 بسته شده...
روز تا 240 هم میره ولی شب با وجود اینکه روی 2 مگه سرعت 120 تا 130 هستش
من 1 مگ دارم توی تنظیمات مودم شب و روز روی 2048 بسته شده...
روز تا 240 هم میره ولی شب با وجود اینکه روی 2 مگه سرعت 120 تا 130 هستش
آقا یکی لطف کنه به من بگه صبانت تورنت در حالت شبانه رو در تهران بسته یا نه؟
من راضیم با سرعت کم دانلود کنم ولی این لعنتی ارتباط منو کلا قطع میکنه
باید یه 10 دقیقه مودمو خاموش کنم تا بتونم دوبار دانلود کنم
البته تا حالا با لینک مستقیم مشکلی نداشت ولی دیشب هیچی دانلود نکرد، نه تورنت نه با لینک مستقیم
کامپیوتر و نوع نرم افزار دانلود را هم عوض کردم ولی باز مشکل حل نشد
پشتیبانی که همش داستان برام تعریف میکنه هی میگه آی پی و دی ان اس دستی بده باز هیچی درست نشد
سرویسم هم 512 است!
(البته در حالت روزانه هیچ مشکلی نداره و مثل چی از حجم کم میکنه)
Last edited by fisheries65; 10-12-2012 at 12:49.
تورنت بازه و محدودیت ندارهآقا یکی لطف کنه به من بگه صبانت تورنت در حالت شبانه رو در تهران بسته یا نه؟
مشکل از تورنت نیست این مشکل خیلی ها این ماه و ماه پیش داشتن و از صبا نت هست و کاری از دستتون بر نمیاد. حالا هر چقدر که کانفیگ های کامپیوتر و مدمتونو عوض کنید همین مشکل پابرجا هست. باید صبر کنید تا درست بشه.من راضیم با سرعت کم دانلود کنم ولی این لعنتی ارتباط منو کلا قطع میکنه
باید یه 10 دقیقه مودمو خاموش کنم تا بتونم دوبار دانلود کنم
البته تا حالا با لینک مستقیم مشکلی نداشت ولی دیشب هیچی دانلود نکرد، نه تورنت نه با لینک مستقیم
کامپیوتر و نوع نرم افزار دانلود را هم عوض کردم ولی باز مشکل حل نشد
یعنی هنوز به پشتیبانی صبانت زنگ میزنید که مشکلاتتون حل بشه؟!پشتیبانی که همش داستان برام تعریف میکنه هی میگه آی پی و دی ان اس دستی بده باز هیچی درست نشد
سرویسم هم 512 است!
(البته در حالت روزانه هیچ مشکلی نداره و مثل چی از حجم کم میکنه)
سلام
حال شما ؟
میشه کمکم کنید
سایت صبا نت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دیدم نوشته 1 گیگ نامحدود 3 ماهه 72 تومن .. الان که رفتم حذف کردن ..
جریانش چیه؟
امشب صبا ترکوند!
یعنی به 10 کیلو بایت هم نرسید سرعت!
رو 9 گیر کرده!
بله تایید میشه.
اين آقاي پشتيباني كجاست ن از درگاه پارسيان شارژ كردم و بهم شماره پيگيري نداد (يعني ديال بود وسطش قطع شد)ولي پول از حسابم كم شد سيستم هم اون آيتم رو برام تو سرويس رزرو گذاشت .توتاريخچه هم بود .يكساعت بعد ديدم از هردوحذف شده .الان 5روزه نه پول برگشت داده شده نه صبا قبول ميكنه .به نمايندگي ميگم ميگه به تهران بگو مال سايت اصليه حساب رو چك كنند برات وصل كنندو .به تهرون زنگ ميزنم ميگه به نمايندگي بگو من نميتونم كاري بكنم .خب بابا من حسابم رو ميدم ببينيد پول ريخته شده از طرف من ديگه .
Last edited by naraqi110; 15-12-2012 at 19:09.
در کل چند روزه از ساعت 5 یا 6 عصر به بعد پینگ 3 برابر زیاد میشه و سرعت دانلود 3 برابر کم!
من از وقتی اومدم صبانت تا الان 3 ماه مهمون صبانت بودم. یه هفته دیگه دوره ام تمومه و به امید خدا تخلیه خط !
گود لاک!
آقایون به دنبال تغییرات قیمت پهنای باند در کشور ، صبانت هم قیمت هاشو تغییر داده ؟ کسی اخیرا شارژ نکرده؟
آخرین قیمتی که من دارم 3 ماهه 15 گیگ 1 مگ میشه 71هزار تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)