تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 798 از 946 اولاول ... 298698748788794795796797798799800801802808848898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,971 به 7,980 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

اویرا اپدیت دیروز بزنم به تخته 47 تا رو شناسایی کرد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از MILAD2799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از همه حرفه ای ها ممنونم که پاسخ دادن
    البته خود سایتشم گفته که به عنوان مکمل استفاده کنید ولی من این چیزا تو کتم نمیره
    من زیاد تو خطر نیستم چون خودم فایلای مشکوک باز نمیکنم نهایتا چند تا فلش بندازم تو لپ تاپم اونم که Malwarebytes +USB Disk Security کافیه.یه McAfee Site Advisor هم نصب کردم(که البته این فروم رو فیلتر کرده). کلا همینا کارمو راه میندازه نیاز نیس یه غول سنگین مث سیمانتک نصب کنم که خودش بس که سنگینه یه جور ویروسه! یا کسپر که چپ و راست کلیداشو بلوک کنه و دردسر شه.
    نمونه 30تایی:

نمونه 50تایی:

خیلیم شیک و مجلسی

4. 5 کاربر از saeid_panah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام

یه نکته ای که باید عرض کنم اینه وقتی شما حفاظت RealTime محصول تان فعال باشه (یعنی آنتی ویروس فعال باشه و دیسیبل نباشه) اونوقت وقتی دارید بسته مخرب را اکسترکت می کنید توسط اسکنر آنتی ویروس اسکن میشه و مثل اینه که شما فایلها را دستی اسکن کنید. بنابراین اگر بعد از اکسترکت؛ با اسکن دستی چیزی شناسایی نشد، کاملاً طبیعی است.
    چون محصول امنیتی از طریق دیتابیس و هوش مصنوعی آنتی ویروس ( Heuristic scanning + Database) قبلا یکبار در زمان اکسترکت فایلها را اسکن کرده و نمونه هایی را که قادر به شناسایی بوده را شناسایی کرده، بنابراین در اسکن دستی موارد باقی مانده، دیگه آنتی ویروس نمیتونه چیزی کشف کنه.

رفتار شناسی در مواقع اجرای یک مخرب رخ میده. و برمبنای Heuristic Analysis استوار است. یا محصول امنیتی شما بوسیله ماژولهای موجود در خودش روی سیستم شما، این امکان براش تعریف شده یا از طریق آنالیز ابری و آنلاین روی سرورهای کمپانی مربوطه Cloud computing.
    سلام علی جان :
    میدونم که باید موقع اکسترکت کلا شناسایی بشن اما اکثر سوییتهایی که من تست کردم بعد از اکسترکت مثلا روی پوشه ویروس کلیک میکنم یکی دیگه شناسایی میکنه و داخل پوشه هم که میرم و فایلها رو انتخاب و اسکن میکنم میبینی یکی دو تا دیگه هم پیدا کردن...تا امروز که اکثرا اینطور بوده اما دقیق یادم نیست کدوم محصولات که اسم بیارم...
    توی قسمت دوم هم کاملا حق با شماست و من اشتباه گفته بودم اما بیشتر اشتباه سهوی بود...
    ممنون

6. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام :
    نتیجه تست با - ترند میکرو تیتانیوم اینترنت سکوریتی 2013-ویندوز 7 مجازی 32 بیت...و فایلهای باقیمانده...(شناسایی صفر...)

( مزخرفترین و زبون نفهم ترین برنامه ای هست که توی محصولات امنیتی دیدم...
    1بسیار بسیار بوت سیستم رو کند میکنه
    2-سرور آپدیت خیلی کند و آپدیتهای سنگینی داره
    3- خنده داره اما موقع آپدیت گزینه اسکن راست کلیک خاموش میشه...
    4- اصلا چیزی بنام فایروال و تنظیمات حتی ابتدایی توی این محصول من ندیدم...
    5- چیزی بنام قرنطینه هم در اعتقادات این محصول نیست...
    6- زبون نفهم روی هر گزینه ای که باشه (کل الاجمعین دو تا گزینه برای دیلیت بعد از شناسایی و نمایش پیغام داره و مثلا یه گزینه انتخاب کاربر که من چیزی بنام انتخاب ندیدم) اصلا غیر از لوگ مسخره بعد از اسکن هیچی نداره...و بعد از اسکن سر خود یه تعدادی رو دیلیت و یه تعدادی رو ریپیر میکنه و هیچ انتخابی با کاربر نیست...
    7- با لیک تست کومودو اندازه ویندوز سون بدون هیچ فایروالی نمره میاره (130)
    8- درصد شناسایی ریل تایمش وحشتناک پایین و شناسایی مخرب توی چند صد تا مخربی که روش تست کردم زیر 50 درصد بوده...
    9- بعد از هر بار ریستارت آپدیت اتوماتیک ویندوز و یوزر اکانت کنترل ویندوز رو فعال و روی آخرین حد میذاره...
    10- جالبه که یه گزینه خنده دار داره که برای حفاظت و سرعت بهتر اجازه دهید از فایروال ویندوز در کنار ترند میکرو استفاده شود....
    11- نه فایروال ویندوز و نه ویندوز دیفندر رو اتوماتیک خاموش نمیکنه....
    12- بجای تمام این تنظیمات یه گزینه برای تغییر پوسته با چند گزینه و امکان ساخت پوسته با عکس و مخلفات داره... (واقعا محصول امنیتی خارق العاده اییه)
    و................................................
    حتی به لعنت خدا هم نمی ارزه...به نظر من :وقتتون رو برای دانلود و نصب و آپدیت این محصول خجالت آور تلف نکنین...حتی ارزش تست نداره....
    سلام در مواردی صحبت های شما قبول هست ولی در بعضی از آنها خیر

بطور حتم آنتی ویروس شما اپدیت نشده است مطمئن باشید وگرنه ترند میکرو حداقل 45 تا شناسایی میکرد

این نرم افزار کلا بصورت اتومات برنامه نویسی شده است و تنظیمی برای کاربر نداره

توی فایروال کلا حرفی برای گفتن نداره ولی در شناسایی عالی هست

در تعمیر و بهسازی هم نه خوبه و نه بده

سرعت سیستم را وحشتناک میگیره و میتونم بگم سنگین ترین آنتی ویروس مطرح دنیاست

8. 7 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

10 لینک مخرب در یک فایل txt قرار دادم، برای تست مروگر را باز کنید (برای امنیت، ترجیحاً در سندباکس / محیط مجازی) بعد لینکها را به ترتیب در نوار آدرس مروگر کپی/پیست نمایید.....GO!

نتیجه را هم به ترتیب شماره قرار بدهید

کاربران کومودو اگر قصد تست دارند DNS کومودو را فعال بکنید. مروگر در سندباکس، اجرای مرورگر از طریق شورتکات مربوطه در ویجت کومودو.
    Last edited by Jadda; 16-03-2013 at 22:49. دليل: پسورد: 123

10. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام در مواردی صحبت های شما قبول هست ولی در بعضی از آنها خیر

بطور حتم آنتی ویروس شما اپدیت نشده است مطمئن باشید وگرنه ترند میکرو حداقل 45 تا شناسایی میکرد

این نرم افزار کلا بصورت اتومات برنامه نویسی شده است و تنظیمی برای کاربر نداره

توی فایروال کلا حرفی برای گفتن نداره ولی در شناسایی عالی هست

در تعمیر و بهسازی هم نه خوبه و نه بده

سرعت سیستم را وحشتناک میگیره و میتونم بگم سنگین ترین آنتی ویروس مطرح دنیاست
    سلام محمد عزیز :
    اما کاملا آپدیته (نزدیک 5 ساعت آپدیت اولیه ش طول کشید با اینه آخرین نسخه شو دانلود کردم )با پکهای مختلف امتحان کردم (نزدیک 7000 تا مخرب رو روش تست زدم ) شناساییش خوبه و ویروسهای زیرو دی و جدید براش مشکل دارن ولی توی ریل تایم خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه و هوش مصنوعی ضعیفی داره (خیلی ضعیف)(حتی توی ویروسهای قدیمی ) اما خودمم گفتم با اسکن دستی شناساییش خوبه اما مثلا 30 تا ویروس پیدا میکنه و یهو میبینی که 27 تا رو ریپیر اتوماتیک میکنه و دست آدم رو توی تست میذاره تو پوست گردو...
    اگه سوییت معروفی نبود برام زیاد مهم نبود اما ایراد من نسبت به آوازه ای هست که داره چون محصولات خیلی ضعیفتر هم دیدم اما شهرت و سابقه ترند رو نداشتن...
    و من توی پستم هم گفتم و تاکید کردم که این نظرات شخصی منه....(هر چند توی پست تستهای اون شرکت روسی که دیروز خودتم گذاشته بودی ترند میکرو دو سه تا مونده به آخر شده)
    در ضمن حتی اگه آپدیت هم نباشه با هوش کمش باید حد اقل چند مورد رو شناسایی میکرد....
    کلا توی پکهایی که علی عزیز زحمتشو کشیدن و این روزها گذاشتن از حدود 100 تا مخرب احتمالی حدود 30 تا شون رو شناسایی کرد...اونهم توی یک پک بود...
    Last edited by aylar6888; 16-03-2013 at 23:06.

12. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز توصیه می کنید در کنار کومودو نرم افزار امنیتی مکمل استفاده کنیم و اگر باید نصب کنیم اسم اون نرم افزار امنیتی چیه؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

بهتره با شماره لینک و عکس نتیجه تست را بزارید...

مثلاً اینجوری:

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

و ....

====

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز توصیه می کنید در کنار کومودو نرم افزار امنیتی مکمل استفاده کنیم و اگر باید نصب کنیم اسم اون نرم افزار امنیتی چیه؟
    بله من توصیه میکنم کنار کومودو از یک مکمل استفاده بکنید و اون مکمل اسمش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام :
    نتیجه تست با - ترند میکرو تیتانیوم اینترنت سکوریتی 2013-ویندوز 7 مجازی 32 بیت...و فایلهای باقیمانده...(شناسایی صفر...)

( مزخرفترین و زبون نفهم ترین برنامه ای هست که توی محصولات امنیتی دیدم...
    1بسیار بسیار بوت سیستم رو کند میکنه
    2-سرور آپدیت خیلی کند و آپدیتهای سنگینی داره
    3- خنده داره اما موقع آپدیت گزینه اسکن راست کلیک خاموش میشه...
    4- اصلا چیزی بنام فایروال و تنظیمات حتی ابتدایی توی این محصول من ندیدم...
    5- چیزی بنام قرنطینه هم در اعتقادات این محصول نیست...
    6- زبون نفهم روی هر گزینه ای که باشه (کل الاجمعین دو تا گزینه برای دیلیت بعد از شناسایی و نمایش پیغام داره و مثلا یه گزینه انتخاب کاربر که من چیزی بنام انتخاب ندیدم) اصلا غیر از لوگ مسخره بعد از اسکن هیچی نداره...و بعد از اسکن سر خود یه تعدادی رو دیلیت و یه تعدادی رو ریپیر میکنه و هیچ انتخابی با کاربر نیست...
    7- با لیک تست کومودو اندازه ویندوز سون بدون هیچ فایروالی نمره میاره (130)
    8- درصد شناسایی ریل تایمش وحشتناک پایین و شناسایی مخرب توی چند صد تا مخربی که روش تست کردم زیر 50 درصد بوده...
    9- بعد از هر بار ریستارت آپدیت اتوماتیک ویندوز و یوزر اکانت کنترل ویندوز رو فعال و روی آخرین حد میذاره...
    10- جالبه که یه گزینه خنده دار داره که برای حفاظت و سرعت بهتر اجازه دهید از فایروال ویندوز در کنار ترند میکرو استفاده شود....
    11- نه فایروال ویندوز و نه ویندوز دیفندر رو اتوماتیک خاموش نمیکنه....
    12- بجای تمام این تنظیمات یه گزینه برای تغییر پوسته با چند گزینه و امکان ساخت پوسته با عکس و مخلفات داره... (واقعا محصول امنیتی خارق العاده اییه)
    و................................................
    حتی به لعنت خدا هم نمی ارزه...به نظر من :وقتتون رو برای دانلود و نصب و آپدیت این محصول تلف نکنین...حتی ارزش تست نداره....
    سلام

از نظر شرکت امنیتی دورانتاش یا دیسنا ، بهترین سوییت هست . ( شاید بخاطر فروش باشد )..

این شرکت فقط بر پایه کلود هست ، برای شناسایی و گاهی اوقات هم یه چندتا وویروس روانه دیتابیس می کنه. فکر کنم نزدیک به 200 میلیون رو با کلود ساپورت بکنه و محافظت بکنه ، البته این ها فقط روی کاغذ هست تا باید دید واقعا 200 میلیون نفر!

من تو این موندم و حیران این یه سوییت با چهارتا گزینه ، چگونه میخواهد از کاربر محافظت بکنه؟؟؟ پس نورتون 360..کسپرسکی پیور ، یا همین کومودو باید کشک باشند یا بعضی از سوییت ها.

درسته بقول بعضی سایت های غول امنیت هست ، ولی قرار نیست کاربر به دید غول امنیت هر نرم افزاری که از این شرکت خارج میشه رو ببینه .

این سوییت ، را باید با اجرا ویروس تست کرد هم در حالت افلاین و هم انلاین.

و در آخر بحث من برای شناسایی نیست بلکه این سوییت می تونه ، با کمترین امکانات بیشترین ، امنیت رو اجرا و ایجاد بکنه یا نه؟

خوشبختانه کاربران این دوره خوبی که دارند ، چشم بسته ، چیزی رو قبول نمی کنند.
    Last edited by Hidden-Hunter; 17-03-2013 at 08:11.

18. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •