حاجی هیات مدیره پارس تو تاپیک هست.... هر ناسزایی بگی بهشون پتاک میکنن پستتو .... اما اگه ازشون تعریف کنی شاید به جای 1 پست 2 بار پستت رو ارسال کنن! این اتفاق زیاد برا خودم افتاده....کسی چه میدونه شاید همین پست منم پاک بشه!
حاجی هیات مدیره پارس تو تاپیک هست.... هر ناسزایی بگی بهشون پتاک میکنن پستتو .... اما اگه ازشون تعریف کنی شاید به جای 1 پست 2 بار پستت رو ارسال کنن! این اتفاق زیاد برا خودم افتاده....کسی چه میدونه شاید همین پست منم پاک بشه!
نا سزا چیه بابا !!!! سوال پرسیدم اینجا چیزی نگفتم که !!!!
مارو اسکل کردن 1 ماه داتک داشتم اون از این بدتر الان هم اومدم پارس شاید چیزی فرق کنه ولی هیچ فرقی نکرد بدتر هم شد کلاً دانلود شبانه بی شبانه
دیگه تمدید نمیکنم الان حدود 700 مگ مونده از ظرفیت
راستی اگه ظرفیت تموم بشه قطع میشه یا نه چیکار کنیم این پارس آشغال رو قطع کنیم راحت بشیم
برای ماه بعد میرم سراغ صبا نت ببینم چجوری شاید هم از این ISP های درپید یه چیزی دربیاد
پیشنهاد میکنم وقتی سایزت تموم شد برو littlemore بزن! اینجوری میتونی فکر کن ک تا 1 گیگ اعتباری کار کنی! شما هم که نمیخوای شارج کنی دیگه! اینجوری حداقل ادبشون میکنی!
منم همچین احساسی دارم . ولی فکر کنم توهمه
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
یعنی چی littlemore ؟!
ِعنی اینکه وقتی سایز ما تموم میشه ولی تعداد روزهای استفاده نشده هنوز هم باقی هست مقلا 1 هفته هنوز فرصت استفاده داری اما سایزی که میتونی استفاده کنی تموم شده!
با استفاده از little more که در پنل کاربریتون هست میتونی تا 1 گیگ از اینترنت استفاده کنی و هر وقت که دوباره شارج کردی ازت کم میکنه سایزی رو که استفاده کردی.....شما هم که نمیخوای دیگه تمدید کنی پس این روش میتونه یه حالی بده به شما!
به نظرتون سرعت پارس انلاین افت نکرده برای من حدود 40 تا افت کرده برای امروز![]()
احیانا موقع جم آوری و از رانژه در آوردن نمیگن تا ندی پولش رو از رانژه در نمیاریم !؟
به نظرم یک خورده زیادی ترافیک کم میکنه!
یه خورده نه!
واقعا زیاد کم می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)