تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 798 از 1211 اولاول ... 298698748788794795796797798799800801802808848898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,971 به 7,980 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درمورد مثال بالا که درمورد رئال و گورکف زدی من بازم حقو به شما میدم این مساله طبیعی نیست که گورکف پیشنهاد رئالو قبول نکنه اما میشه بگید آخر سرنوشت گورکف به کجا ختم شد هیچ تیمی در رده رئال این بازیکن رو جذب نکرد شاید در شرایط برابر پیشنهاد یک تیم هم رده رئال رو پذیرفته ؟
    میلان به این خاطر کاکا رو فروخت که دربحران مالی بسر میبردو مجبور به این کار شد چون اوضاع باشگاه واقعا بحرانی میشد .
    رونالدو به این خاطر به رئال رفت که تیم رئال اگه نگیم از منجستر بزرگ تره ضعیفتر و کوچیک تر و کم افتخار تر هم نیست در عوض با این شرایط برابر پیشنهاد نجومی معلومه موجب انتقال یک بازیکن بزرگ میشه .
    بسیاری از بازیکنان ایرانی که در گذشته توی لیگهای اروپایی ( حتی درجه دو ) شاغل بودن خودشون میگفتن توی امارات به ما بیشتر میدادن اما اعتبار فوتبال اروپا نتونست ما رو متقاعد کنه بریم کشورهای عربی .
    علت اینکه bal پارسال خیلی سر صدا به پا کرد این بود که چیز کاملا جدید و نویی بود و احساس جدیدی رو برای گیمر به ارمغان آورد اما مستر لیگ فقط اورهال شده نه چیزی بیشتر از این .
    اتفاقا حضور ذهن خوبی هم دارم اون موقع که حدود 5 6 سال زجه زدم که عشقم گورکاف رو بخرم به یه تیم هلندی رفت و اونقدر موند اونجا که رو به رشد منفی گذاشت منم اعصابم خورد شد و اون سیو رو پاک کردم شاید بیش از 10 بار مستر لیگ رو شروع کردم اما هر بار به دلیلی ولش کردم. نباید به این شکل سخت می کرد یا حداقل مثل قبل درجه سختی مستر لیگ لول می ذاشت تا حداقل آدم هایی مثل من که دوست دارن راحت قرارداد ببندن بزارن روی EASY
    نمی دونم کونامی چرا بیخود و بی جهت یه چیزایی رو برمی داره توی نسخه جدید

اصلا آرمین جان دقیقا میشه بگی برنامه نقل و انتقال شما چطوریه ؟ از این راهی که میگم میتونی بسیاری از بازیکنان بزرگو ( البته ممکنه با تاخیر دو یا سه ساله ) جذب کنی .
    همونطوریکه میدونیم ما در آن واحد فقط میتونیم با 5 بازیکنان وارد مذاکره بشیم ( که البته این طبیعی نیست ) ما مجبوریم از بهینه ترین حالت ممکن استفاده کنیم . اولا شما حتما از یک اسکوت درجه 1 استفاده کن که فکر میکنم این کار رو انجام دادی . دوم اینکه حتما گزارشات اسکوت رو مطالعه کن اگه دیدی بازیکنی که باهاش وارد مذاکره شدی در اون برهه زمانی از موقعیت خودش توی تیم کاملا راضیه و محبوبیت زیادی بین هواداران پیدا کرده و گزارش اسکوت هم ناامید کننده هست فعلا قید اون بازیکن رو بزن برو سراغ یک بازیکن دیگه تا از 5 امکان مذاکره نهایت استفاده رو بکنی . بعد مجددا در نیم فصل بعدی برو سراغ اون بازیکنی که مورد نظرت بود این کار رو ادامه بعد نهایتا تا سه سال بعد میتونی اون بازیکن رو جذب کنی مگه استثنائی پیش بیاد اما اینجوری من بسیاری از بازیکنان بزرگو جذب میکنم .
    بله من معمولا قبل پیشنهاد آمار طرف رو می گیرم ولی چیزایی نیست که بشه با توجه به اونها مطمئن شد که یارو میاد یا نه توی فیفا شما به یه بازیکن پیشنهاد می دی وقتی اومد که اومد ولی وقتی نمی آد میری به قسمتی که نتیجه مذاکره رو نوشته اونجا دقیقا میگه که مشکل چیه که نمیاد اگه تیم شما خیلی ذپرتی باشه نمیاد مگه اینکه 2 برابر قیمت مارکت بازیکن رو بدی و 2 برابر حقوق باشگاه فعلیش رو بهش پیشنهاد بدی هیچ تیمی تو دنیا نمی تونه به یه ستاره چنین پیشنهادی بده غیر از رئال. پس قبول کنیم اگه شما به طریقی بتونی این کار رو انجام بدی طبیعی هست که با یه تیم ضعیف هم می تونی هر بازیکنی رو که خواستی بخری. می دونی حسین جان کار نشد نداره ولی این PES و این مستر لیگ باعث شده که نشد داشته باشه عمرا نمیشه رونالدو یا مسی رو خرید. قبول داری؟ خوب این واقع گرایی به چه دردی می خوره تازه کجاش واقع گرایی هست فردا منچستر یونایتد به مسی شماره 10 یا 7 بده دو برابر مارکت ولیو و دستمزد بده مسی نمی ره منچستر بخدا می ره ولی توی ستر لیگ این چیزا مطرح نیست نمیه اصلا در مورد نظام پولی و چک و چونه زدن ها کار کرد پس قبول کن این مسئله فقدان اعمال پول توی ترانسفرها برای مستر لیگ یک ایراد هست. که حتی شما نمی تونی به این بنازی که با پول زیاد بتونی به دست بیاری هر بازیکنی رو رئال هم همینطوریه دیگه پول داره الان بازیکنان سال جهان رو می خره رونالدو - زیدان - کاناوارو - کاکا - CR7 پس می بینی که با پول میشه هر بازیکنی رو خرید حالا خوبه گورکاف خیلی هم سر و صدا نکرده چون از بد شانسیش فرانسه زیاد تو اوج نیست. و با این که یه تنه بوردو رو از یک سال و نیم گذشته به این طرف توی صدر جدول لیگ یک نگه داشته (شک نکنید اگه از بوردو گورکاف رو بگیرن بوردو تا اواسط جدول می ره پایین)

در هر صورت یه فکری باید بکنه حالا با پچ هست با چی هست باید یه فکری بکنه که این مسائل تصحیح بشه چون حیفه به قول شما مستر لیگ بعد مدت ها ریالیتی شده و از حالت آرکید خارج شده و اگه این نواقص برطرف بشه واقعا تبدیل به مود ارزشمندی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

سخت شدن نقل و انتقالات به نظرم طبعی تر شده و به واقعیت هم خیلی نزدیک تر شده ، یه نکته جالب که توو این همه مدت مستر واسم پیش اومده اینه که کونامی یه کار بسیار جالب انجام داده ( البته شاید هم اتفاقی بووده باشه ) ، اونم اینه که بازیکنایی که توو واقعیت به تیمشون تعصب دارن خیلی خیلی سخت از تیمشون جدا میشن ، مثل دیوید ویا ، مسی ، ژاوی و ... اما بازیکنایی که توو دنیایه واقعی زیاد تیم عوض میکنن توی نقل و انتقالات کونامی هم راحت جا به جا میشن ، مثل کریس رونالدو ، روبینهو ، اوون و ... ، البته بازم میگم شاید این اتفاقی بعد از 7 8 دوره مستر بازی کردن پیش اومده باشه ، اما اگه سیستمش نزدیک به همین باشه باید بگم که کونامی گل کاشته....
    چرا پس من کاسیاس و خریدم

56.000 $

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

1 سوال

فیس داور رو نمیشه عوض کرد :43:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

ولی من با رئال مادرید به گورکاف پیشنهاد دادم رئال درجه 2 که نیست حسین جان. تازه من هم نگفتم که رونالدو به خاطر پول بیشتر حاضر بشه بره به یه تیم درجه دو ولی باز هم روی حرفم اصرار دارم : پول الان حرف اول رو می زنه : منچستر راضی نبود که رونالدو رو بفروشه هنوزم ناراضی هست ولی پول و پیشنهاد نجومی کریس رو به اسپانیا کشوند و همه ان عاشقان شیاطین سرخ رو فروخت به پول رئال یا مگه کاکا نبود که اواخر فصل قبل می گفت به هیچ وجه میلان رو ترک نمی کنم؟ بازیکنی مثل مسعود شجاعی نکونام رائل سوبیس به خاطر پول میرن و توی امارات بازی می کنن پس می بینی که که کم کم پول می تونه ستاره ها رو به تیم درجه 3 هم نشد به درجه 2 بکشونه اگه بعد مصدومیت رونالدو افت کنه و نتونه مثل سابق بازی کنه و کم کم به سرنوشت رونالدوی برزیلی دچار بشه حاضر میشه به تیم عربی هم بره به شرط اینکه کلی پول بدن بهش. تازه من که به رونالدو فقط پیشنهاد نمیدن خیلی زیاد هستن بازیکنانی که بهشون پیشنهاد می دم و بعد چند مسابقه اسکوت میگه که حاضر به مذاکره نشده مگه میشه یه همچین چیزی اونم چی وقتی تیم من رئال باشه و توی بهترین شرایط قهرمان لیگ و کاپ حذفی و حاضر توی جام باشگاه ها. کی بدش میاد؟
    نه حسین همه اینا توجیح هست کونامی یه مقدار ناشیانه عمل کرده توی مستر لیگ وگرنه تا الان مثل پارسال کلی طرفدار داشت. یادته پارسال چه غوغایی به پا کرده بود BAL ؟ ولی می بینی امسال خیلی کم واسه این مستر لیگ سر و دست م شکنن.

البته این رو هم قبول دارم که سلیقه ها هم مهمه و باید به سلیقه ها احترام گذاشت
    سلام من نمی دونم ارمین جان شما چطوری بازی میکنی .

من سال اول کاکا رو از مادرید خریدم . تیمم بارسلونه .

بعد من یه روش میگم که خیلی راحت میشه بازیکن خرید .

یه سری بازیکن رو بذار توی لیست اسکات .
    بعد هر چند هفته برو روی بازیکنا ببین وضیعتشون توی تیمشون چطوره ( dosseir ) . اون پایین پرونده بازیکن شرایط بازیکن نوشته شده .
    بازیکنا معمولا طی فصل شاید ناراحت بشن به دلایل مختلف . که توی پروندشون نمایش داده میشه و احتمال قبول مذاکره با شما رو بسته به شرایطش توی تیمش مینویسه . اگکه بخوام دقیق بگم مثلا بعضی ها نوشته almost zero یعنی تقریبا صفر که اصلا با اونا مذاکره نکنین و بعضی ها نوشته Unlikely که احتمال کمه . بعضی ها نوشته که عصبانی هستن چون کم بازی میکنن . و... که باید به همه این ها توجه کنید .

من الا اوایل فصل 3 هستم بازیکنای که خریدم رو نوجه کنید
    Cheilini از یونتوس که مدافعی خیلی خوب با قدرت بالای سر زنی و سرعت بالا و درضمن جوان و رشد بالا .
    Kaka از ریال مادرید که دیگه لازم نیست بگم کی هست و چی هست
    Robinho,Teves از منچستر سیتی که دیگه لازم نیست بگم کی هست و چی هست
    Fabio از منچستر یونایتد که یه مدافع کناریه جوان و با سرعت رشد بالا
    M.Zarate از لاتزیو که یک مهاجم جوان با سرعت بالا و رشد بالا برید ببینین که چی میشه بعد از 3 سال
    Walcoot از ارسنال که همه میشناسنش با سن خیلی کم
    Boufon از یونتوس که بیشترین درت دربازبانی توی بازی رو داره و ...
    Michel Bastos که خیلی سریع رشد می کنه و در سه پست دفاع کنار هافبک وسط و حمله میتونه بازی کنه و همه چیش به 90 می رسه بعد از 3 سال البته من مادرید خریدمش ولی توی لیون بازی می کنه .

تازه الان دارم روی تورس و دانیل اگر و رونالدو و اسیین و ... کار میکنم .

به همین راحتی به همیت خوش مزه گی

در مورد بازیکن های جوان که قبلا بازنشسته شدن هم باید بگم که عده ایشون مثل قبلا میشه خرید و عده ایشون هم به تیم ها شانسی به عنوان بازیکن اکادمی میرن .
    ولی نسبت به منیجر فیفا اره باید هنوز کار بشه روش
    Last edited by Google Spider; 12-11-2009 at 17:41.

5. 4 کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

یه سوال در مورد مسترلیگ :
    نمیشه بازیکن رو با بازیکن معاوضه کرد ؟
    من هر چی بازیکنی رو انتخاب میکنم دو حالت داره : 1- قرضی 2- دائمی
    این که واقعا یکی از ضعفهای مسترلیگه امساله

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا افتضاحه ! کاسیاس و رینا گلهایی میخورن که اگه یه بچه 2ساله هم تو دروازه بود همچین گلی نمیخورد !

به رینا پاس میدم میخوره به پاش میره تو گل ! (سرعت پاس خیلی خیلی کم بود !)

با رونالدو گلهایی میزنم از وسط زمین که اطلا خود رونالدو هم فکر همچین گلهایی رو نمیکنه !

با ناپولی تونستم رئال و بارسا و منچستر رو ببرم اما از بوردو باختم ! خیلی مسخره شده بازی !

واقعا من مسترلیگ 2009 رو خیلی دوست داشتم چون یه چیزی تو مایه های کارتون فوتبالیستها بود ! راحت از دم دروازه همه رو دریبل میکردی و گل میزدی ! میانگین 7گل زده در هر بازی ! بردن بارسا با 15گل ! من اینا رو دوست دارم نه اینکه بازی اینقدر عقبگرد داشته باشه !

8. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

یه سوال در مورد مسترلیگ :
    نمیشه بازیکن رو با بازیکن معاوضه کرد ؟
    من هر چی بازیکنی رو انتخاب میکنم دو حالت داره : 1- قرضی 2- دائمی
    این که واقعا یکی از ضعفهای مسترلیگه امساله
    خیر بازیکن نمی شه عوض کرد .

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستی کسی میدونه چه جوری میشه برای بازی منو ساخت؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ببین آرمین جان من این بازیکنان رو بعلاوه لمپارد برای خرید توی لیستم قراردادم :

در مرحله اول همونطوریکه میبینی گورکف رو خریدم .
    توی این مرحله جرارد رو خریدم :

و همونطوریکه میبینی لمپارد و کاکا رو هم خریدم . در ضمن توی یک مرحله ریبری رو هم خریدم من دیگه فصل های بعدی رو ادامه ندادم تا بقیه بازیکنان رو بخرم . پس بنابراین اون طوری که شما میگید نیست که اصلا نشه بازیکنان بزرگو خرید باید راهشو درست رفت باید به گزارشات اسکوت توجه کرد .اصلا این نظر شما درست نیست که میگید کاربران دارن خودشونو گول میزنن همینطور اینکه مستر لیگ نسبت به پارسال بهتر و واقعی تر شده نه اینکه میگید کونامی چرت ساخته . اما من درمورد گیم پلی بازی با شما موافقم که امسال کونامی واقعا ضعیف عمل کرده و حتی نسبت به پارسال در بعضی از بخش ها حتی پست رفت داشته مثل داوری بازی .

Last edited by 4039; 12-11-2009 at 19:03.

12. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

1 سوال

فیس داور رو نمیشه عوض کرد :43:
    نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •