اتفاقا حضور ذهن خوبی هم دارم اون موقع که حدود 5 6 سال زجه زدم که عشقم گورکاف رو بخرم به یه تیم هلندی رفت و اونقدر موند اونجا که رو به رشد منفی گذاشت منم اعصابم خورد شد و اون سیو رو پاک کردم شاید بیش از 10 بار مستر لیگ رو شروع کردم اما هر بار به دلیلی ولش کردم. نباید به این شکل سخت می کرد یا حداقل مثل قبل درجه سختی مستر لیگ لول می ذاشت تا حداقل آدم هایی مثل من که دوست دارن راحت قرارداد ببندن بزارن روی EASY
نمی دونم کونامی چرا بیخود و بی جهت یه چیزایی رو برمی داره توی نسخه جدید
بله من معمولا قبل پیشنهاد آمار طرف رو می گیرم ولی چیزایی نیست که بشه با توجه به اونها مطمئن شد که یارو میاد یا نه توی فیفا شما به یه بازیکن پیشنهاد می دی وقتی اومد که اومد ولی وقتی نمی آد میری به قسمتی که نتیجه مذاکره رو نوشته اونجا دقیقا میگه که مشکل چیه که نمیاد اگه تیم شما خیلی ذپرتی باشه نمیاد مگه اینکه 2 برابر قیمت مارکت بازیکن رو بدی و 2 برابر حقوق باشگاه فعلیش رو بهش پیشنهاد بدی هیچ تیمی تو دنیا نمی تونه به یه ستاره چنین پیشنهادی بده غیر از رئال. پس قبول کنیم اگه شما به طریقی بتونی این کار رو انجام بدی طبیعی هست که با یه تیم ضعیف هم می تونی هر بازیکنی رو که خواستی بخری. می دونی حسین جان کار نشد نداره ولی این PES و این مستر لیگ باعث شده که نشد داشته باشه عمرا نمیشه رونالدو یا مسی رو خرید. قبول داری؟ خوب این واقع گرایی به چه دردی می خوره تازه کجاش واقع گرایی هست فردا منچستر یونایتد به مسی شماره 10 یا 7 بده دو برابر مارکت ولیو و دستمزد بده مسی نمی ره منچستر بخدا می ره ولی توی ستر لیگ این چیزا مطرح نیست نمیه اصلا در مورد نظام پولی و چک و چونه زدن ها کار کرد پس قبول کن این مسئله فقدان اعمال پول توی ترانسفرها برای مستر لیگ یک ایراد هست. که حتی شما نمی تونی به این بنازی که با پول زیاد بتونی به دست بیاری هر بازیکنی رو رئال هم همینطوریه دیگه پول داره الان بازیکنان سال جهان رو می خره رونالدو - زیدان - کاناوارو - کاکا - CR7 پس می بینی که با پول میشه هر بازیکنی رو خرید حالا خوبه گورکاف خیلی هم سر و صدا نکرده چون از بد شانسیش فرانسه زیاد تو اوج نیست. و با این که یه تنه بوردو رو از یک سال و نیم گذشته به این طرف توی صدر جدول لیگ یک نگه داشته (شک نکنید اگه از بوردو گورکاف رو بگیرن بوردو تا اواسط جدول می ره پایین)
در هر صورت یه فکری باید بکنه حالا با پچ هست با چی هست باید یه فکری بکنه که این مسائل تصحیح بشه چون حیفه به قول شما مستر لیگ بعد مدت ها ریالیتی شده و از حالت آرکید خارج شده و اگه این نواقص برطرف بشه واقعا تبدیل به مود ارزشمندی میشه