تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 798 از 923 اولاول ... 298698748788794795796797798799800801802808848898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,971 به 7,980 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من دارم برای تافل الان کتاب 1100 واژه رو میخونم به نظرتون که لازمه که ضرب الامثل ها رو هم بخونم؟!

______

تا حالا تقریبا 11 هفته رو تموم کردم ولی یه ضرب الامثل هم نخوندم...

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

من دارم برای تافل الان کتاب 1100 واژه رو میخونم به نظرتون که لازمه که ضرب الامثل ها رو هم بخونم؟!

______

تا حالا تقریبا 11 هفته رو تموم کردم ولی یه ضرب الامثل هم نخوندم...
    بخونی ضرر نمیکنی.

3. 5 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.

لطف میکنید یه توضیحِ جامع در مورد اسامی جمع بدید. امثال People, men , women , police و....

اینا s جمع که دیگه نمیگیرن. همیشه to be جمع براشون استفاده میشه و... . استثناء هم داره یا خیر ؟

ممنون .

داره خودمونی میشه intellectual2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

سلام دوستان.

لطف میکنید یه توضیحِ جامع در مورد اسامی جمع بدید. امثال People, men , women , police و....

اینا s جمع که دیگه نمیگیرن. همیشه to be جمع براشون استفاده میشه و... . استثناء هم داره یا خیر ؟

ممنون .
    اسامی جمع موقعی که دارن به یک واحد مفرد اشاره میکنن به صورت مفرد ضمیر میگیرن یعنی واسشون it و its استفاده میشه.

my family is large. it is composed of nine members. بیین تو این جمله داره به واحد خانواده اشاره میکنه و منظور تک تک اعضا نیستن. میگه خونوادم پس مفرد میشه.

my family is loving and supportive. they are always ready to help me
    ولی تو جمله بالا منظور تک تک اعضای خونوادست. یعنی داداش آبجیش مامان بابا ننه بزرگش و....داره به تک تک اعضا اشاره میکنه که همشون بچه های باحالی هستن خوب اینجا ضمیر جمع میاره.

people به صورت جمع به معنی nations هست. متن پایین خیلی باحال گفته:

people • peoples

- People are having a difficult time in some of the new democracies. (Not *The people is* *The peoples are*) (collective noun + plural verb)
    - The English-speaking people/peoples share a common language. (people = all the men, women and children; peoples = nations)

people • person • persons

- Vera seems a nice person. (Not *people*) (= an individual, a human being)
    - Our neighbours are very nice people. (Not *persons* *peoples*) (people is the plural of person to refer to human beings in general)
    - The police keep a list of missing persons. (we use persons in legal references)

People and persons are generally interchangeable, but people is the preferred word. Persons may be considered overly formal or haughty.
    police همیشه جمع است اگه بخوای مفردش کنی میگی policeman

police • policeman

- A policeman waved us down just as we came off the motorway. (Not *A police*)
    - The police are getting a big pay rise. (Not *The police is* *The polices are*) (collective noun + plural verb)

ضمنا جالبه بدونی اسامی جمع موقعی که به تک تک اعضا اشاره میکنن فعلشون میتونه هم مفرد بیاد و هم جمع.

my family is or are loving and supportive.

بادت باشه که در انگلیسی امریکایی مفرد ترجیخ داده میشه و فعل جمع هم در بریتیش و به خصوص واسه کلمات government و یا public استفاده میشه.

American: The government is planning many changes.
    British: The government are planning many changes
    .
    Last edited by intellectual2009; 18-09-2013 at 10:20.

6. 4 کاربر از intellectual2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله برای یادگیری زبان نیاز به استفاده ازین همه برنامه ی گوناگون نیست. تعداد زیاد این برنامه ها فقط باعث میشه وقفه بیفته توی کارتون و پیشرفتی نکنید.
    به زمان ما هیچ کدوم ازین برنامه ها و کتابها نبود.

- میشه اسم این برنامه تلفظ رو لطف کنید بگید ؟
    - کتاب گرامر فرقی نمیکنه که بریتیش باشه یا امریکایی ، جز در پاره ای از موارد جزئی ، گرامر انگلیسی در هر لهجه ای ثابته. نگران نباشید.
    - برنامه ی jMemorize که بهتون معرفی کردم بهترین برنامه ای هست که تابحال دیدم. حتمن ازش استفاده کنید و نتیجه رو خودتون ببینید.

موفق باشید.
    اسم برنامش نرم افزار Pronunciation Power هست

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرتب کردن کلمات بوسیله دیکشنری کارکوردنس (انگلیسیشو بلد نیستم) چطوریه ؟!

استاد درس خواندن و درک مفاهیم 3 ، گفته برای 4تا کلمه resolve ، assure ، approximate و however ، بین 3 تا 5 جمله به روش کارکودنس ، جمله بنویسیم !

میشه یکی راهنمایی کنه

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرتب کردن کلمات بوسیله دیکشنری کارکوردنس (انگلیسیشو بلد نیستم) چطوریه ؟!

استاد درس خواندن و درک مفاهیم 3 ، گفته برای 4تا کلمه resolve ، assure ، approximate و however ، بین 3 تا 5 جمله به روش کارکودنس ، جمله بنویسیم !

میشه یکی راهنمایی کنه
    دوستان شرمنده اشتباه نوشته بودم ! منظورم آکوردنس (accordance) بود ! چطور باید کار کنم ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من به توصیه بچه های همین جا بعد از کتاب 504 دارم حالا 1100 رو میخونم...

چند وقته هرکسی که دیده من دارم این کتاب رو میخونم بهم میگه که این 1100 فایده نداره چون لغت هاش خیلی پرتن و کاربرد چندانی هم نداره....

من تا حالا درس 14 رو هم تموم کردم بعد میترسم که وقتم هدر بره(دارم برای ایلس آمده میشم)نمیدونم حالا همین رو ادامه بدم یا یه کتاب جدبد رو شروع کنم...

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من به توصیه بچه های همین جا بعد از کتاب 504 دارم حالا 1100 رو میخونم...

چند وقته هرکسی که دیده من دارم این کتاب رو میخونم بهم میگه که این 1100 فایده نداره چون لغت هاش خیلی پرتن و کاربرد چندانی هم نداره....

من تا حالا درس 14 رو هم تموم کردم بعد میترسم که وقتم هدر بره(دارم برای ایلس آمده میشم)نمیدونم حالا همین رو ادامه بدم یا یه کتاب جدبد رو شروع کنم...
    كتاب 1100 كتاب بسيار خوب و پر محتوايي هست، اما متاسفانه لغات بسيار كم كاربردي داره و از اين جهت يادگيريش سخت تره و زود تر هم فراموش ميشه. من خودم يكي دو سال پيش بعد از 504 اين كتاب رو خوندم، اما همون طور كه گفتم حدود 50% از كلماتش به دليل كاربرد كم در متون روزمره انگليسي از حافظم پاك شده. اما از طرف ديگر همون 50% كلماتي كه ياد گرفتم توي انگليسيم خيلي تاثير داشته در مجموع اصلا از وقتي كه گذاشتم ناراضي نيستم (البته بايد در كنار لغت گرامر هم ميخوندم كه نخوندم!). من خودم آيلس ندادم اما فكر نميكنم كلمات سنگين اين كتاب زياد توي اين آزمون بياد.

12. 3 کاربر از godfather_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

كتاب 1100 كتاب بسيار خوب و پر محتوايي هست، اما متاسفانه لغات بسيار كم كاربردي داره و از اين جهت يادگيريش سخت تره و زود تر هم فراموش ميشه. من خودم يكي دو سال پيش بعد از 504 اين كتاب رو خوندم، اما همون طور كه گفتم حدود 50% از كلماتش به دليل كاربرد كم در متون روزمره انگليسي از حافظم پاك شده. اما از طرف ديگر همون 50% كلماتي كه ياد گرفتم توي انگليسيم خيلي تاثير داشته در مجموع اصلا از وقتي كه گذاشتم ناراضي نيستم (البته بايد در كنار لغت گرامر هم ميخوندم كه نخوندم!). من خودم آيلس ندادم اما فكر نميكنم كلمات سنگين اين كتاب زياد توي اين آزمون بياد.
    ممنون...

برای گرامر چه پیشنهادی دارید؟!

و اینکه این کتاب رو توی چه مدتی حفظ کردین؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •