نامحدود؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نامحدود؟؟؟
حسین یه پ.خ دادم بهت ج ندادی![]()
نه عزیز، نامحدودجک میگی؟ نامحدود واسه اونایی که خونشون از خون ما سرختره
مثل تهران، همدان!،کرمانشاه!!!
این تست واقعی تره
حذف گردد........... ....
Last edited by ehsan_update; 12-07-2011 at 20:11. دليل: حذف
اولا من قبل از خرید اینجا اومدم و راهنمایی هم گرفتم! دوما اینو برای این نگفتم که شما کاری بکنید برام! یکی از دوستان از میاندوآب میخواست این سرویس رو فعال کنه بهش گفتم مال من اینطوریه! لازم نیست شما زحمت بکشید چیزی بفرمایید!
نه نا محدود نیست داداش. همون روز که شما راهنماییم کردید من حرفتون رو گوش کردم و کلاسیک 3 ماهه رو فعال کردم ولی متاسفانه سرعتم اینطوری پایینه و در حد دیال آپه!با تبریز هم تماس گرفتم گفتن کلا تو آ.غ سرعت پایینتر از آ.ش هستش!!! ولی دیگه اینقدر پایین دیگه!!! سرعت دانلود 11
!!!!!
گفتی 256 واسه همین
256 اینه 128 پس چیه؟؟؟
دیگه در حق غربی خییییییییییییییییییلی ظلم میکنند واسه ما خیییییییییییلی ظلم میکنند
آخه چطور ممکنه ؟ من الان MAxClass 128~512 دارم . سرعت دانلودم بین 60-75 هست ! شما میگی همین سرویسو داری ولی سرعتت 11 !!! یا از نویز هست ! که پیشنهاد میکنم یه سپلیتری چیزی وصل کنی . یا زنگ بزن یه کم سفت صحبت کن حتما برات زیاد میکنن
نه دیگه اینا شورش رو برای غربی در اوردن
به خدا خیلی نامردیه خیلی
ادم شرمش میشه که یه همچین تستی بگیره
باعث تاسفه که تو ایران دارن همچین اینترنتی رو به مردم به اسم اینترنت پر سرعت قالب میکنن
تو یه جا میخوندم که پهنای باند کل ایران 1000 گیگه(حالا شاید یادم رفته درست نباشه ولی تو این حدود)
در حالیه مردم کره
هر شهروند میخواد 1 گیگ داشته باشه
حساب کنید که سرعت اینترنت اونا از سرعت هارد هامون بیشتره
حالا ما هم 1 گیگ نمیخوایم
همون اپراتور سوم رو راه اندازی کنن
از 3GP اوون که 8 مگابیته استفاده میکنیم
البته امیدوارم که اونم تو زرد از اب در نیاد و روی اینترنی که میده محدودیت نذاره مثل ایرانسل
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
تا الان
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
جالب اینجاست که امروز مدت قانونی اشتراکم تموم شده ولی هنوز وصلم و دارم دانلود میکنم
یه نفر لطف کنه هاست رایگانِ به درد بخور معرفی کنه، ترجیحا ایرانی
با تشکر
سوتی دادی 3GP چیه 3G درسته
خیلی خوش خیالیاینجا تحت سلطه ایرانه
ها با جایی اشتباهی نگرفتی؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)