خب محمد جان منو نزن
همونی که بالا گفتم :
خب محمد جان منو نزن
همونی که بالا گفتم :
میشه درسی را که پیش نیازش را یک بار برداشتیم و توی جلسه غایب بودیم با همون پیش نیازش توی یک ترم برداریم ؟؟؟
مثلا فیزیک 1 را که توی امتحان غایب بودیم را ترم بعد با فیزیک 2 باهم برداریم.؟؟
بچه ها برای دروس زبان خارجی ، فارسی و اندیشه 1 نیاز به این کتابهای راهنما هست؟ کلا برای پاس کردن بی دردسر این سه درس باید چه کار کرد؟![]()
نمیشه : چون
زمانی میتونی همچین حرکتی بزنی که درس فیزیک 1 رو ترم قبل افتاده باشی و این ترم فیزیک 1 و 2 رو با هم ورداری .... اما شما چون غیبت داشتی ، غیبت به منزله حذف کردن درس میمونه نه افتادن اون درس .
برای زبان خارجه نیازه .... حل تمرینات و ترجمه . دوتای دیگه لازم نیست .
زبان خارجه که دقیقا عین جمله های کتاب رو تو سوالات میارن . باید خوب متن رو بلد باشین ...
کلا برای فارسی و اندیشه 1 باید اول متن رو خوب و کامل و با دقت بخونی بعد نمونه سوالات دوره های قبل رو مطالعه کنی . نمونه سوال خیلی میتونه کمک کنه .
درس های عمومی که فقط کتابو حفظ کن (به قول بچه ها قورتش بدهبچه ها برای دروس زبان خارجی ، فارسی و اندیشه 1 نیاز به این کتابهای راهنما هست؟ کلا برای پاس کردن بی دردسر این سه درس باید چه کار کرد؟![]()
) خود کتابه سوالاش
![]()
جایی هست که بتونم بفهمم هر کتابی چند صفحه داره؟
ممنون بچه ها.....خوبی درسای عمومی اینه به نظرم که همون کتاب میاد...اینجوری واقعا راحت تره...
آقا من تا حالا هیچ کتابی تهیه نکردم و فقطسریککلاسحاضر بودم. کتابهای این دانشگاه چطوریاست؟ برای همه مشخصه؟ یا مثل دانشگاه دولتی هر استادی یه کتاب معرفی میکنه؟ مثلا ریاضی ۱ و یا فارسی؟
نه . جز اینکه بری کتابفروشی و کتابو از نزدیک ببینی
شما باید اول برید این سایت و لیست منابع درسی مربوط به رشته ی خودتو دانلود کنی :
به عنوان مثال این ترم میخوام کتاب اصول حسابداری 3 رو بخرم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست رو باز میکنم و از لیست درس اصول 3 رو پیدا میکنم ...
در اینجا هم امتحان تستی و تشریحی ، هم نویسنده ی کتاب و هم در ادامه حذفیات درس رو نوشته .
برای خرید کتاب از همین لیست استفاده کن که در موقع خرید به دلیل تشابه زیاد کتاب های پیام نور دچار مشکل نشی .
موفق باشی .
تا پانزدهم کلاسها تعطیله؟ بخش اداری چی؟
راستی این کتابها رو از کجا میشه تهیه کرد تو مشهد؟ پاساژ مهتاب؟ جمعه بازار کتاب؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)