تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 798 از 1045 اولاول ... 298698748788794795796797798799800801802808848898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,971 به 7,980 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسخ شما.

یه سوال دیگه هم دارم:
    من یه مقاله 50 صفحه ای نوشتم. هر کلمه تخصصی رو select کردم و با فشردن Alt+Ctrl+F اصطلاح انگلیسیش رو در foot note نوشتم. حالا مشکل اینجاست که شماره ی foot note ها از صد تا هم بیشتر شده!
    میخوام هر صفحه، شماره foot note هاش هم ریست بشه و از 1 شروع بشه. چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسخ شما.

یه سوال دیگه هم دارم:
    من یه مقاله 50 صفحه ای نوشتم. هر کلمه تخصصی رو select کردم و با فشردن Alt+Ctrl+F اصطلاح انگلیسیش رو در foot note نوشتم. حالا مشکل اینجاست که شماره ی foot note ها از صد تا هم بیشتر شده!
    میخوام هر صفحه، شماره foot note هاش هم ریست بشه و از 1 شروع بشه. چیکار کنم؟
    به این مسیر بروید:

قسمت Numbering را روی Restart each page بگذارید.

3. 6 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید از این که این قدر، وظیفه شناس هستید و به موقع جواب سوال ها را می دهید کمال تشکر را دارم . بله فیلم آموزشی آقای وصالی را سال گذاشته گرفته ام و استفاده کرده ام ولی اطلاعاتی را که من می خواهم به من نمی دهد وقتی شما استایل نرمال خود ورد که داده است باز می کنید اطلاعات آن با آن استایلی که خود ما درست می کنیم یکی نمی شود استایلی که ما می خواهیم ایجاد کنیم برای هدینگ ها است نه برای نرمال در استایل نرمال ورد فقط دو گزینه Name و گزینه style for following paragraph فعال است و در قسمت پایین آن هم فقط سه گزینه وجود دارد. من آموزش کامل ورد را نیاز ندارم فقط آموزش کامل استایل ها به زبان فارسی باشد . امیدوارم همیشه و در همه مرحله زندگی موفق و موید باشید

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه‌ها لطفا می‌شه راهنماییم کنید که چطور می‌تونم رنگ تمامی صفحات رو به یه رنگ اختصاص بدم چند صفحه رو نه؟ آخه وقتی رنگ رو عوض می‌کنم همشون یه رنگ می‌شه، من نمی‌خوام اینجوری شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    خارج ! : دی

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بدونم راهی هست که بتونم توی word بین دو خط اصلی خط کشی کنم؟ مثلا یه متن انگلیسی دارم و می خوام زیر هر سطر دو تا خط گذاشته بشه که بعد از پرینت بتونم ترجمه ی اون متن رو به 2 زبان دیگه بتونم بنویسم و دیگه مجبور نباشم خودم بیام بین هر سطر بصورت دستی خط کشی کنم.

یه چیزی مثل این

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

البته نمی خوام خودم مثل این underline تایپ کنم چون متن خیلی طولانیه و خیلی طول میکشه اگه بخوام اون کارو کنم. میخوام طوری باشه که بصورت اتومات اون کار انجام بشه.

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بدونم راهی هست که بتونم توی word بین دو خط اصلی خط کشی کنم؟ مثلا یه متن انگلیسی دارم و می خوام زیر هر سطر دو تا خط گذاشته بشه که بعد از پرینت بتونم ترجمه ی اون متن رو به 2 زبان دیگه بتونم بنویسم و دیگه مجبور نباشم خودم بیام بین هر سطر بصورت دستی خط کشی کنم.

یه چیزی مثل این

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

البته نمی خوام خودم مثل این underline تایپ کنم چون متن خیلی طولانیه و خیلی طول میکشه اگه بخوام اون کارو کنم. میخوام طوری باشه که بصورت اتومات اون کار انجام بشه.
    سلام.تمام متن رو انتخاب کن سپس به قسمت Border and Shading در منوی Paragraph برو و در انجا گزینه Inside Horizontal Border رو انتخاب کن

8. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

بچه‌ها لطفا می‌شه راهنماییم کنید که چطور می‌تونم رنگ تمامی صفحات رو به یه رنگ اختصاص بدم چند صفحه رو نه؟ آخه وقتی رنگ رو عوض می‌کنم همشون یه رنگ می‌شه، من نمی‌خوام اینجوری شه
    سلام.کمی گنگ سوال کردین.شما میخواین رنگ تمام صفحات یک ورد رو یکرنگ کنین یا قصد دارین رنگ یکسری از صفحات رو عوض کنین.
    اگر میخواین همه رو یکرنگ کنین از قسمت Insert و گزینه Page Color این امر ممکن است.
    ولی برای اینکه بخواین رنگ چند صفحه خاص رو عوض کنین، چندین جا جستجو کردم ولی همه جا گفته شده که Word همچین قابلیتی متاسفانه نداره ولی چند راه حل گفته بودن از جمله:

در صفحه مورد نظرتون از منوی Insert تب Illustration در قسمت Shapes شکل مستطیل را انتخاب کن و سایز ان را به اندازه کل صفحه انتخاب کن. رنگ مورد نظرتون رو در قسمت Shape Fill انتخاب کن و Shape Outline را هم No Fill انتخاب کن.سپس در قسمت Text Wrapping گزینه Behind Text رو انتخاب کن.
    این شکل رو میتونین در صفحات مد نظرتون کپی کنین.
    موفق باشین

10. 4 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید از این که این قدر، وظیفه شناس هستید و به موقع جواب سوال ها را می دهید کمال تشکر را دارم . بله فیلم آموزشی آقای وصالی را سال گذاشته گرفته ام و استفاده کرده ام ولی اطلاعاتی را که من می خواهم به من نمی دهد وقتی شما استایل نرمال خود ورد که داده است باز می کنید اطلاعات آن با آن استایلی که خود ما درست می کنیم یکی نمی شود استایلی که ما می خواهیم ایجاد کنیم برای هدینگ ها است نه برای نرمال در استایل نرمال ورد فقط دو گزینه Name و گزینه style for following paragraph فعال است و در قسمت پایین آن هم فقط سه گزینه وجود دارد. من آموزش کامل ورد را نیاز ندارم فقط آموزش کامل استایل ها به زبان فارسی باشد . امیدوارم همیشه و در همه مرحله زندگی موفق و موید باشید
    سلام.متاسفانه نتونستم جز اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ذکر کردم مطلب جامع تری پیدا کنم. احتمالا مجبور باشین با استفاده از منابع خارجی و روش آزمون و خطا به خواستتون برسین

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض تبدیل ورد به عکس

سلام

برای تبدیل یک صفحه ورد word به یک عکس (البته مثل خودش رنگی یا سیاه و سفید) چکار باید کرد

البته من Microsoft office Document image writer استفاده کردم

اما خیلی جالبه که فایل را به صورت سیاه و سفید تبدیل می کنه !!!

نمی دونم تنظیماتی دارد یا اینکه کلاً نمی تواند این کار را انجام بدهد

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام

برای تبدیل یک صفحه ورد word به یک عکس (البته مثل خودش رنگی یا سیاه و سفید) چکار باید کرد

البته من Microsoft office Document image writer استفاده کردم

اما خیلی جالبه که فایل را به صورت سیاه و سفید تبدیل می کنه !!!

نمی دونم تنظیماتی دارد یا اینکه کلاً نمی تواند این کار را انجام بدهد
    ساده ترین و البته بهترین را استفاده از Universal Document Converter میباشد.در لینک زیر هم لینک دانلود آن است و هم نحوه کار با ان:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته لینک دانلود آن نسخه دمو هست ولی در سایتهای همسایه یا در خود سایت P30World میتوانید نسخه کامل انرا دانلود کنین
    Last edited by kalantarahura; 18-11-2012 at 10:44.

14. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •