تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 798 از 1126 اولاول ... 298698748788794795796797798799800801802808848898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,971 به 7,980 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به عنوان هارددوم هم تست کزدم رو صفحه مشکی اول بوت می مونه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممکنه برد هارد به خصوص بافرش ایراد داشته به تعمیر کار نشون بدید هارد رو

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    من توی لپ تاپ dell inspiron مشکل دارم
    یه سی دی داشت به نام freeDos وقتی انداختم ور رفتم روی بوت گزینه هایی رو زدم و همش ارور می آورد
    بعد که لپ تاپ رو خاموش کردم بعد روشن کردن پیغام Missing Operation System میداد و هنگام نصب ویندوز هم هیچ درایوی رو نمیشناخت یعنی دیگه نمیتونم هیچ کار کنم و هیچ دسترسی به هارد لپتاپ نیست
    مشکلش چیه
    لطفا جواب بدید خیلی ضروریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عذر میخوام، پاک شود لطفا
    Last edited by VorteX01; 17-12-2013 at 09:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من توی لپ تاپ dell inspiron مشکل دارم
    یه سی دی داشت به نام freeDos وقتی انداختم ور رفتم روی بوت گزینه هایی رو زدم و همش ارور می آورد
    بعد که لپ تاپ رو خاموش کردم بعد روشن کردن پیغام Missing Operation System میداد و هنگام نصب ویندوز هم هیچ درایوی رو نمیشناخت یعنی دیگه نمیتونم هیچ کار کنم و هیچ دسترسی به هارد لپتاپ نیست
    مشکلش چیه
    لطفا جواب بدید خیلی ضروریه
    تو نصب ویندوز سون هیچ پارتیشنی دیده نمیشه ؟

در بایوس مود هارد رو چه حالتی است ؟

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

تو نصب ویندوز سون هیچ پارتیشنی دیده نمیشه ؟

در بایوس مود هارد رو چه حالتی است ؟
    نه هیچ پارتیشنی
    نمیدونم روی کدوم مود هستش
    ولی بردم تعمیر کار 70 تومن هزینه گرفت و درستش کرد ولی من نفهمیدم این freeDos چیکارش کرده که کلا پارتیشنا دیده نمیشدن
    البته لپ تاپ مال خودم نبود هارد خودم روی کامپیوتر 8 سال هست بدون مشکل کار میکنه با 80 گیگ فضا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام ممنون از این پستت.من دیروز ویندوزمو عوض کردم اما فقط درایو ویندوز یعنی c رو کلا پاک کردم.چون بقیه اطلاعات سایر درایوامو میخاستم.اما وقتی ویندوز نصب شد درایو دی وی دی رایتر و درایو سی دی رایترم نیستن(کلا همین دوتا درایو واسه اجرای سی دی یا دی وی دیو دارم).در ضمن تو device manager و disc management رو زیرو رو کردم اما نتنها ک مخفی نشده بلکه اصلا انگار نیستن.در ضمن هیچ درایوی واسه ی اجرای دی وی دی یا سی دی جهت نصب دوباره ی ویندوز ندارم.الانم خیلی کلافه شدم.نمیدونم چیکار کنم.کمکم کنین

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام ممنون از این پستت.من دیروز ویندوزمو عوض کردم اما فقط درایو ویندوز یعنی c رو کلا پاک کردم.چون بقیه اطلاعات سایر درایوامو میخاستم.اما وقتی ویندوز نصب شد درایو دی وی دی رایتر و درایو سی دی رایترم نیستن(کلا همین دوتا درایو واسه اجرای سی دی یا دی وی دیو دارم).در ضمن تو device manager و disc management رو زیرو رو کردم اما نتنها ک مخفی نشده بلکه اصلا انگار نیستن.در ضمن هیچ درایوی واسه ی اجرای دی وی دی یا سی دی جهت نصب دوباره ی ویندوز ندارم.الانم خیلی کلافه شدم.نمیدونم چیکار کنم.کمکم کنین
    شما یک عکس از disk managament بدین که بهتر بشه راهنمایی کرد
    درایوهای اپتیک تو بایوس دیتکت میشه ؟

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من هارد لب تابم به داینامیک تبدیل شده، ویندوزم کلا بالا نمیومد. حتی بوت ویندوز هم بالا نمیومد. با Hiren's Boot و Acronis Director تونستم درایو ویندوزم و اون 250 مگابایت فضا برای فایل های مورد نیاز رو Delete کنم. توی آکرونیس تمام درایوهام و حجمشون مشخص بود که صحیح و سالم هستند. حالا بوت ویندوز بالا میاد اما به دلیل داینامیک بودن اجازه نصب ویندوز رو بهم نمیده!
    الان من با لینوکسی که روی Hiren's Boot هست تونستم هارد رو بالا بیارم اما تنها یکی از درایوهام رو بالا آورد و اطلاعاتش رو روی هارد اکسترنال ذخیره کردم. الان اطلاعات مهمی توی بقیه درایوهام دارم. چطور میتونم اونا رو هم انتقال بدم روی هارد اکسترنال و بعد کل هارد رو فرمت کنم؟ راه حلم چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    من هارد لب تابم به داینامیک تبدیل شده، ویندوزم کلا بالا نمیومد. حتی بوت ویندوز هم بالا نمیومد. با Hiren's Boot و Acronis Director تونستم درایو ویندوزم و اون 250 مگابایت فضا برای فایل های مورد نیاز رو Delete کنم. توی آکرونیس تمام درایوهام و حجمشون مشخص بود که صحیح و سالم هستند. حالا بوت ویندوز بالا میاد اما به دلیل داینامیک بودن اجازه نصب ویندوز رو بهم نمیده!
    الان من با لینوکسی که روی Hiren's Boot هست تونستم هارد رو بالا بیارم اما تنها یکی از درایوهام رو بالا آورد و اطلاعاتش رو روی هارد اکسترنال ذخیره کردم. الان اطلاعات مهمی توی بقیه درایوهام دارم. چطور میتونم اونا رو هم انتقال بدم روی هارد اکسترنال و بعد کل هارد رو فرمت کنم؟ راه حلم چیه؟

شما همون ویندوز سون رو بوت کنید به جای زدن install now گزینه پاییینش repair رو بزنید سپس یک صفحه میاد گزینه بالاییش رو بزنید و از بین منوها cmd رو انتخاب کنید و این دستورات رو تایپ کنید
    diskpart
    list disk
    select disk number به جای نامبر باید شماره دیسک رو بزارید
    convert basic
    با تبدیل به حالت بیسیک اطلاعات شما پاک خواهد شد و راه دیگری ندارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •