نخیر دوست عزیز سرعت همچنان محدود هست
نخیر دوست عزیز سرعت همچنان محدود هست
تف به پولی که هر ماه دارم بهتون میدم و وقت این رو هم ندارم سرویس رو خالی کنم و از یک جای دیگه سرویس بگیرم
من الان 4 ماهه دانلود شبانه ندارم
ولی گاهی اوقات نظیر همین امشب بعد از ساعت 2 کار دارم
ولی سرعت چرا الان باید در حد دیال آپ باشه؟!
مرگ بگیره همتون رو دزدای بی شرف
- - - Updated - - -
تف به پولی که هر ماه دارم بهتون میدم و وقت این رو هم ندارم سرویس رو خالی کنم و از یک جای دیگه سرویس بگیرم
من الان 4 ماهه دانلود شبانه ندارم
ولی گاهی اوقات نظیر همین امشب بعد از ساعت 2 کار دارم
ولی سرعت چرا الان باید در حد دیال آپ باشه؟!
مرگ بگیره همتون رو دزدای بی شرف
خاااکتو سرشون کنن ۵۱۲ هم محدود شد سرعت دانلودمشده ۵-۶ کیلوبایت!!!!حیف این شرکت هم زد تو جاده خاکی من که ۷ روز بیشتر نمونده ازم تخلیه میکنم.تو این ۱ ساله خدایی شرکت خوبی بود اما خرابش کردن خداحافظ فن اوا
ساعت خواب دوست عزیز چند هفته ای میشه الان شما از این شرکت خداحافظی بکنی از کجا میخوای نامحدود بگیری؟! متاسفانه همه جا محدود میکنن و مصرف منصفانه داره شاید مخابرات بعضی استانها نامحدود بده این کابوس با غیر رایگان شدن شبانه شرکت ها تکمیل میشه تا جایی که برای بایت به بایت اینترنت پول بدی
نمیدونم برا چی هنوز یه عده موندن تو فن آوا و هر روزم میان کلی چیزی اینجا به شرکت و مدیراش و... میگن.
من خودم اگه 40-50 صفحه عقب بزنین اولین نفری بودم که تو این تاپیک اومدم نوشتم که گویا مصرف منصفانه اعمال شده و... شکایت هم کردیم با یه سری دیگه از دوستان .انقدر که راحت دروغ میگفتن و پیجوندن آخر تخلیه کردم.درسته الان نامحدود واقعی نیست جایی ( غیر از 512 نامحدود مخابرات ) اما درستم نیست هنوز پول تو این شرکت بریزید.
برای سرویس مثلا 1 مگ ِ این شرکت من ماهی 70 هزار تومان میدادم حالا شاتل آرت 1 دارم سرعت همون 1 مگ ماهی 28 هزار تومان.
حالا تفاوت در اینه که مصرف منصفانه داره اما اون اعدادی که تو سایت شاتل هست جلوی آرت ها حداقل مصرف هست و تا حدود 1.5 برابر اون هم مصرف کنید محدود نمیشید هر موقع محدود شدید 7-8 هزار تومان ما به تفاوت آرت 1 با آرت 2 رو میدید سرویستون میشه آرت 2 محدودیت برداشته میشه و سرعت هم میرسه به 160 kb و... تا دوباره محدود شید و ارتقا و...
یه حساب کتاب اگه بکنید سرویس آرت 5 قیمتش 65 تومنه ( بازم کمتر از 1 مگ فن آوا و سرعتش 350 kb به بالا ) شما اگه از آرت 1 شروع کنید و انقد مصرف کنید که حتی به آرت 5 برسید در طی ماه ، در بدترین حالت در ماه شما 130 گیگ به بالا با 10 هزار تومان کمتر از 1 مگ فن آوا میتونید مصرف کنید.
خواستم کمک کرده باشم بازم تصمیم با شماست .
شاتل ، 512 نامحدود مخابرات ، آسیاتک و... هستن که وضعشون از این دزد خونه بهتره .
( عزیز منظورم با کلا کاربرای فن آوا بود نه با شخص شما)
Last edited by sh93; 16-08-2015 at 10:28.
داداش یک کمکی بکن موندم تو این نت محدودالان 1 مگ 3 گیگ شبانه دارم یعنی سرعتشو اینا اصلا برام مهم نیست ولی 350 روزانس شباشم 180 هست ولی وحشتناک زود تموم میشه مثلا دیروز 2 گیگ خریدم شد 12 تومن الان اومدم نگا میکنم 1 گیگ مونده
قبلش نامحدود داشتم تا که اومدن خرابش کردن مصرف مصفانه گذاشتنالان شما میگی چی کار کنم ؟ کلا ماهانه 50 گیگ مصرف دارم قبلا 40 تومن میشد.
یکی یک کمکی بکنه دیگه حالم داره این نت محدود به هم میخوره
همه کشور ها دارن سعی میکنن اینترنتو ارزون کنن ولی تو این مملکت گرون ترش میکنن![]()
من خودم فن آوا داشتم تا قبل این بساط هاش واقعا خوب بود اما ...بد خراب کرد
50 گیگ که خوبه الان همینی که من گفتم شما آرت 1 بگیر تا 20 گیگ اینا مصرف میکنی اگه محدود شدی میری آرت 2 ، اونجا هم میشه تا 25 گیگ اینا مصرف کرد یعنی در آخر میشه 36 هزار تومان حدود 50 گیگ هم مصرف کردی .
آرت 1 همون 1 مگ هست ، آرت 2 سرعت 160 به بالا و...
چون تاپیک فن آواست اینجا اگه مورد دیگه ای بود تاپیک شاتل بچه ها جواب میدن .
در آخرم کاری نمیشه کرد این الان به نظر من بهترین راهه تو این گرونی ها..به خاطر اینکه هر چه قدر که مصرف کنی پول میدی
خواستم نامحدود فن آوا بگیرم ناامیدم کردید. فروشنده هاش یه چیز دیگه میگن !!!
دوستان اصلا نمیصرفه نامحدود شاتل نرین که پشیمون میشین الان شما مثلا از آرت یک شروع میکنین و سرعتتون مثلا ۱۲۰ کیلوبایت هست تا ۱۱ گیگ یا یک کم بیشتر بعدش مابه تفاوت آرت دو که ۱۳ گیگ هست رو بدین تا همان ۱۳ گیگ با سرعت آرت ۲ میگیرین بعدش محدود میشین به سرعت اسمی و در نهایت مثلا اگه بخواین تا آرت ۵ هزینه کنین باید حدود ۶۵ تومان بدین تازه فقط تا ۲۶ گیگ بعدش سرعت شما میرسه به سرعت اسمی آرت ۵ که ۳۸۴ کیلوبیت هستش و میشه ۴۸ کیلوبایت تا آخر ماه پس اگه یک کم فکر کنین میبینین که نامحدود شاتل هم بدرد نمیخوره حالا هر کی یک نظری داره به نظر من صرفه نداره تازه ممکنه اگه مصرفتون دائمی باشه سرعت اسمی رو هم کاهش بدن برای همین هم ریسکش بالاست و هم گرونه نمیصرفه شاتل هم ملانصرالدین نیست که مثلا با ۵ یا ۶ هزار تومان ۱۳ گیگ دوباره دانلود کنین اینو از خودشون پرسیدم
Last edited by sorooshfm; 17-08-2015 at 09:35.
آرت 1 تا 11 گیگ نیست عزیز اونی که نوشته تو سایت حداقل مصرف هست نه حداکثر . آرت 1 من الان فعلا 25 گیگ این ماه مصرف داشتنم و هنوز محدود نشدم .ماه قبل آرت 1 با 33 گیگ مصرف محدود شذم. آرت 2 بالای 35 گیگ هم رفتم و محدود نشدم. کامل گفتم تا آرت 5 اگه کسی بره بالای 130 گیگ میتونه مصرف کنه.
و قسمت آخر که شاتل ملانصرالدین نیست نمیدونم از کی پرسیدین اما این کارو ما هر ماه داریم میکنیم.الکی که نمیام بگم.تو تاپیک شاتل یه سر بزنید همه تایید میکنن قضیه ارتقا دادن رو.
موردی نداره من برای بقیه دوستان گفتم شما اگه فن آوا رو ترجیح میدی ، موفق باشی![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)