تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 798 از 3195 اولاول ... 29869874878879479579679779879980080180280884889812981798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,971 به 7,980 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید دوست عزیز سرور LIVE تحت اطلاعاتی که بین خودش و دستگاه Xbox360 شما Send و Recive میکنه فقط میتونه اطلاعاتی از قبیل ,شماره ID دستگاه,شماره ورژن داشبورد شما,نوع بازیه اجرا شده در سیست,نوع فایلهای اجرایی در سیستم,بازی کردن از هارد یا DVD ,اورجینال بودن DVD ,نوع قرار گرفتن کنسول (عمودی یا افقی) ,سرعت چرخش DVD در درایو نوری,Error هایی که شما با اون مواجه شدید.

اینها اطلاعاتی هستند که سرور LIVE قادر به تشخیص آنها هست .

تمام فعالیت های کنترلی و پردازشی کنسول تحت خودش انجام میگیرد و هیچ ربطی یه LIVE ندارد .
    مثلا همین سرعت گردش فنها یا اینکه گرمای موجود در سیستم و یا مقدار برق مورد استفاده ی فنها و ...
    شما با استفاده از روش های کولینگ فقط به پایدار بودن و کاهش دمای داخل سیستم کنسول کمک میکنید و هیچ تغییری در مواردی که در قسمت اول حرفهام گقتن انجام نمیدهید.
    حالا ما فرض بر مهال میکنیم که سرور LIVE قادر به شناسایی مقدار سرعت گردش فنها هست !!!
    خب اگه کنسول شما در یک محیط گرم باشه و بعد از 2 ساعت بازی کردن سرعت فنها به حداکثر برسه اونوقت باید چیکار کرد!!!؟؟؟؟ یعنی الان باید تمام Xbox 360 ها Ban شده باشه !!!!؟؟؟؟
    همچین چیزی اصلا امکان نداره .پس شما نگران نباش و بهترین روش های Cooling رو در سیستمت انجام بده

--------------------------------------------------------------
    هرکی اینو تا تهش نخونه نصف عمرش بر فناس !!!!
    دوستان بالاخره قدرت واقعی Xbox360 توسط مهندسین رو شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حتی تو امضام هم گذاشتم که دیگه حرفی برای گفتن نباشه !!!!!
    یعنی لایو به کج و راست گذاشتن Xbox ما هم کار داره؟
    و سرعت درایومون؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید دوست عزیز سرور LIVE تحت اطلاعاتی که بین خودش و دستگاه Xbox360 شما Send و Recive میکنه فقط میتونه اطلاعاتی از قبیل ,شماره ID دستگاه,شماره ورژن داشبورد شما,نوع بازیه اجرا شده در سیست,نوع فایلهای اجرایی در سیستم,بازی کردن از هارد یا DVD ,اورجینال بودن DVD ,نوع قرار گرفتن کنسول (عمودی یا افقی) ,سرعت چرخش DVD در درایو نوری,Error هایی که شما با اون مواجه شدید.

اینها اطلاعاتی هستند که سرور LIVE قادر به تشخیص آنها هست .

تمام فعالیت های کنترلی و پردازشی کنسول تحت خودش انجام میگیرد و هیچ ربطی یه LIVE ندارد .
    مثلا همین سرعت گردش فنها یا اینکه گرمای موجود در سیستم و یا مقدار برق مورد استفاده ی فنها و ...
    شما با استفاده از روش های کولینگ فقط به پایدار بودن و کاهش دمای داخل سیستم کنسول کمک میکنید و هیچ تغییری در مواردی که در قسمت اول حرفهام گقتن انجام نمیدهید.
    حالا ما فرض بر مهال میکنیم که سرور LIVE قادر به شناسایی مقدار سرعت گردش فنها هست !!!
    خب اگه کنسول شما در یک محیط گرم باشه و بعد از 2 ساعت بازی کردن سرعت فنها به حداکثر برسه اونوقت باید چیکار کرد!!!؟؟؟؟ یعنی الان باید تمام Xbox 360 ها Ban شده باشه !!!!؟؟؟؟
    همچین چیزی اصلا امکان نداره .پس شما نگران نباش و بهترین روش های Cooling رو در سیستمت انجام بده

کد:

پس من دیگه با تکیه برحرف شما این هفته میبرمش cooling.چون من فقط به عشق live ایکس باکس گرفتم.
    ممنون از تمام دوستان.

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

من که دیگه دارم قاطی میکنم ، همین سه هفته پیش بود 55000 تومن دادم نکست جن E74 کنسولمو درست کردا ، هنوز هیچی نشده دوباره خراب شده و کلی اعصابمو ریخته به هم ، تازه کلی زمان بازیمو کاهش دادم ( روزی 3 ساعت ) وکلی نازشو کشیدم که خراب نشه ولی شد. احتمالا بفروشمش بره و یه jasper غول پیکر بخرم . نظرتون چیه؟

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کار خوبی میکنی یعنی تنها کاریه که میتونی بکنی : دی
    همون موقع که E74 داد باید میفروختیش...
    جاسپر که خریدی همون موقع برو روش های کولینگ رو انجام بده و با خیال راحت بازی کن....

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

چون امور واجبتری برای خرج اون دارم مثل ظلم و ستم وکشته شدن بیگناهان
    این یکی رو بد جوری هستم.
    حتی اگر پستم رو پاک کنید!

البته نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت!

ولی هم دردی رو میشه کرد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوستان یکی می تونه به من بگه این فاجعه حقیقت داره یا نه؟
    کد:
    کد:
    برای خودم متاسفم !
    Last edited by S.Y.K; 27-07-2009 at 01:48.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یکی می تونه به من بگه این فاجعه حقیقت داره یا نه؟
    کد:
    کد:
    برای خودم متاسفم !
    فاجعه نیست که خیلی خوبه، گفته این تکنولوژی Natal خیلی استفاده های گسترده تری داره و فقط به بازی منتهی نمیشه، کلاً منظورش این تکنولوژی بوده حالا نه اینکه همین دستگاهی که که برای Xbox360 و بازی قرار بیاد ولی حتی اگر این دستگاهم به PC متصل بشه مشکلی نداره که خیلیم خوبه.
    Last edited by milky way; 27-07-2009 at 05:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کد:

این چیه مزخرف گفته این فرق بین کلنگ و Cell رو نمیدونسته البته احتمالاً اینو از یه جایی ترجمه کردن ولی کلاً مزخرفه، این جمله یعنی چی مثلا: "البته Xbox360 سه هسته پردازشی دارد که پردازنده Cell تنها یکی از آن هاست".

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

فاجعه نیست که خیلی خوبه، گفته این تکنولوژی Natal خیلی استفاده های گسترده تری داره و فقط به بازی منتهی نمیشه، کلاً منظورش این تکنولوژی بوده حالا نه اینکه همین دستگاهی که که برای Xbox360 و بازی قرار بیاد ولی حتی اگر این دستگاهم به PC متصل بشه مشکلی نداره که خیلیم خوبه.
    خوب البته من الکی اعصاب خودمو خورد می کنم
    ایکس باکس 360 یکی از کنسول های منه و در همین مدتی که گرفتمش این اتفاقات زیاد افتاده و خواهد افتاد!
    کلا ما 360 بازها عادت کردیم که بازی های اختصاصی و امکانات کنسولمون با pc به اشتراک گذاشته بشه.ما بازیچه ی دست مایکروسافت بودیم-هستیم و خواهیم بود!فکر کنم اون یارو که دیگه نمی خوام اسمشو ببرم از e3 تا همین روزی که این خبر منتشر شده خوب به ما 360 بازها خندید!
    ایشالله پروژه ی بعدی هم gears of war 2 هست
    من که بی صبرانه منتظرم که این بازی برای pc بیاد
    بازم برای خودم متاسفم!
    Last edited by S.Y.K; 27-07-2009 at 09:04.

10. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

این چیه مزخرف گفته این فرق بین کلنگ و Cell رو نمیدونسته البته احتمالاً اینو از یه جایی ترجمه کردن ولی کلاً مزخرفه، این جمله یعنی چی مثلا: "البته Xbox360 سه هسته پردازشی دارد که پردازنده Cell تنها یکی از آن هاست".
    نه نه نه
    فکر میکنم بد ترجمه کردن که من و شما اینطوری متوجه شدیم
    آخه اگه به آخر مقاله توجه کنی متوجه میشی که از قدرت Cell چقدر تعریف کرده.
    این مقاله به نظر من خیلی عالی بوده چون در حقیقت واقعیت ها رو نوشته !!!
    مثلا در مورد اینکه سیستم PS3 خیلی قوی هست ولی با این حال هماهنگی زیادی برای بازی نداره خوب توضیح داده و علتش هم گفته.
    یعنی لایو به کج و راست گذاشتن Xbox ما هم کار داره؟
    و سرعت درایومون؟
    چون کج و راست بودن کنسول توسط یک میکروسوئیچ تشخیص داده میشه احتمالش زیاد هست که بتونن تشخیص بدنش.
    سرعت درایو رو هم با مقدار اطلاعاتی که در ثانیه بار گذاری میشه میتونن حساب کنن که مثلا درایو شما الان داره با 8X یا 12X کار میکنه.
    پس من دیگه با تکیه برحرف شما این هفته میبرمش cooling.چون من فقط به عشق live ایکس باکس گرفتم.
    ممنون از تمام دوستان.
    شما با خیال راحت Cooling کن ولی اگه بعدش Ban شدی گردن Cooling ننداز چون ممکنه جایی خطا کرده باشی که MS ترتیب لایوتو داده
    Last edited by SamGun; 27-07-2009 at 15:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •