یعنی لایو به کج و راست گذاشتن Xbox ما هم کار داره؟
و سرعت درایومون؟
یعنی لایو به کج و راست گذاشتن Xbox ما هم کار داره؟
و سرعت درایومون؟
پس من دیگه با تکیه برحرف شما این هفته میبرمش cooling.چون من فقط به عشق live ایکس باکس گرفتم.
ممنون از تمام دوستان.
من که دیگه دارم قاطی میکنم ، همین سه هفته پیش بود 55000 تومن دادم نکست جن E74 کنسولمو درست کردا ، هنوز هیچی نشده دوباره خراب شده و کلی اعصابمو ریخته به هم ، تازه کلی زمان بازیمو کاهش دادم ( روزی 3 ساعت ) وکلی نازشو کشیدم که خراب نشه ولی شد. احتمالا بفروشمش بره و یه jasper غول پیکر بخرم . نظرتون چیه؟
کار خوبی میکنی یعنی تنها کاریه که میتونی بکنی : دی
همون موقع که E74 داد باید میفروختیش...
جاسپر که خریدی همون موقع برو روش های کولینگ رو انجام بده و با خیال راحت بازی کن....
این یکی رو بد جوری هستم.
حتی اگر پستم رو پاک کنید!
البته نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت!
ولی هم دردی رو میشه کرد!![]()
![]()
![]()
دوستان یکی می تونه به من بگه این فاجعه حقیقت داره یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای خودم متاسفم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S.Y.K; 27-07-2009 at 01:48.
فاجعه نیست که خیلی خوبه، گفته این تکنولوژی Natal خیلی استفاده های گسترده تری داره و فقط به بازی منتهی نمیشه، کلاً منظورش این تکنولوژی بوده حالا نه اینکه همین دستگاهی که که برای Xbox360 و بازی قرار بیاد ولی حتی اگر این دستگاهم به PC متصل بشه مشکلی نداره که خیلیم خوبه.
Last edited by milky way; 27-07-2009 at 05:13.
این چیه مزخرف گفته این فرق بین کلنگ و Cell رو نمیدونسته البته احتمالاً اینو از یه جایی ترجمه کردن ولی کلاً مزخرفه، این جمله یعنی چی مثلا: "البته Xbox360 سه هسته پردازشی دارد که پردازنده Cell تنها یکی از آن هاست".
خوب البته من الکی اعصاب خودمو خورد می کنم
ایکس باکس 360 یکی از کنسول های منه و در همین مدتی که گرفتمش این اتفاقات زیاد افتاده و خواهد افتاد!
کلا ما 360 بازها عادت کردیم که بازی های اختصاصی و امکانات کنسولمون با pc به اشتراک گذاشته بشه.ما بازیچه ی دست مایکروسافت بودیم-هستیم و خواهیم بود!فکر کنم اون یارو که دیگه نمی خوام اسمشو ببرم از e3 تا همین روزی که این خبر منتشر شده خوب به ما 360 بازها خندید!
ایشالله پروژه ی بعدی هم gears of war 2 هست
من که بی صبرانه منتظرم که این بازی برای pc بیاد
بازم برای خودم متاسفم!
Last edited by S.Y.K; 27-07-2009 at 09:04.
نه نه نه
فکر میکنم بد ترجمه کردن که من و شما اینطوری متوجه شدیم
آخه اگه به آخر مقاله توجه کنی متوجه میشی که از قدرت Cell چقدر تعریف کرده.
این مقاله به نظر من خیلی عالی بوده چون در حقیقت واقعیت ها رو نوشته !!!
مثلا در مورد اینکه سیستم PS3 خیلی قوی هست ولی با این حال هماهنگی زیادی برای بازی نداره خوب توضیح داده و علتش هم گفته.
چون کج و راست بودن کنسول توسط یک میکروسوئیچ تشخیص داده میشه احتمالش زیاد هست که بتونن تشخیص بدنش.
سرعت درایو رو هم با مقدار اطلاعاتی که در ثانیه بار گذاری میشه میتونن حساب کنن که مثلا درایو شما الان داره با 8X یا 12X کار میکنه.
شما با خیال راحت Cooling کن ولی اگه بعدش Ban شدی گردن Cooling ننداز چون ممکنه جایی خطا کرده باشی که MS ترتیب لایوتو داده![]()
Last edited by SamGun; 27-07-2009 at 15:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)