شاتل حجم افزایش داده ولی متاسفانه سرعت دیگه تا 16 مگابیت باز نیست!
![]()
شاتل حجم افزایش داده ولی متاسفانه سرعت دیگه تا 16 مگابیت باز نیست!
![]()
بله اون داستانها هم دوباره اضافه میشه
در حال حاضر و بعد از تاریخ 10 آذر به علت عجله زدگی وبسایت شاتل ناقصی های بیسایری داره حتی کسی نمیتونه سرویس جدید بخره الان چون تعرفه مصوبی وجود نداره.
تا اواسط هفته مشکلات حل خواهد شد و سرویس دهی به روال عادی باز خواهد گشت (فروش)
اگر میبینید این چنین به شرکت های اینترنتی فشار آوردند، به خاطر اینکه وزیر از سمت رئیس دفتر ریاست جمهوری یعنی وزیر سابق(واعظی) حمایت میشه وگرنه هیچ کسی نمی توانست این طور دست شرکت های اینترنتی رو ببنده و محدود کنه
هر سری تخفیف در ترافیک به شرکت ها میدادند، خود شرکت ها می خوردند و تا حرف میزدی ، میگفت سرعت رو تقسیم بر 8 بکن، پس باید 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنی و می زدند تو سر کاربر
به مرور مجبورند برای جلب رضایت مشتری، سرعت هم بیشتر بدهند.
من الان با بخش فروش صحبت کردم.دوستمون فرمودن که ماهم قضیه شبانه رو در حد خبرای تلگرامی خوندیم و چیزی ابلاغ نشده ولی احتمالا تا فردا پسفردا بخشنامش میاد.
ولی بدبختانه هنوز یکساله تو نوبت پورتم فکرم نکنم حالا حالاها پورت خالی گیرم بیاد
اگه این بسته نامحدود داخلی رو نگه داره و قیمتش مناسب باشه خوبه
منبع خبر من : اینستاگرام رسمی خود شرکت شاتل پست شماره 942 (تعرفه های جدید-توضیحات تصویر)
این تعرفه های جدید از کی قابل خرید و استفاده س؟
با وجودی که طرح های جدید شاتل از سایر طرح های یکماهه شرکت های دیگه بهتره اما همچنان به صرفه ترین و مناسب ترین سرویس ها در رنج قیمت ماهیانه صفر تا 25 تومن، با اختلاف زیاد، سرویس های 12 ماهه 3 مگ و 4 مگ های وب هستن، که قیمت هر گیگ بین المللشون به ترتیب 457 تومن و 416 تومن در میاد و فعلا تو رنج قیمت ماهیانه 20 و 25 تومن، هیچ سرویسی از شرکت های دیگه چه از نظر سرعت و چه از نظر حجم حتی بهشون نزدیک هم نشده.
سرویسای جدید شاتل یه مشکلی که دارن اینه که حجم مصرف منصفانه ماهیانه شون به ماه بعد منتقل نمیشه و این که در مورد سرویس های چند ماهه هم توضیح نداده که حجم منصفانه رو ماه به ماه محاسبه می کنه یا برای کل دوره.
اما شاتل واقعا اولین قدم رو واسه کم مصرفایی که به سرعت بالا نیاز دارن برداشته. امیدوارم این طرحش رو با تنوع حجم اولیه بیشتر و قیمت مناسب ارائه بده (فعلا که قیمتشو مشخص نکرده) و روی همین سرویس هم شبانه رایگان رو بشه فعال کرد نه فقط رو اون سرویسای با سرعت ثابت.
Last edited by AliMirzaie; 02-12-2017 at 19:24.
من یه سوال برام پیشو اومد لطف میکنید بهم جواب بدید.چون یوزر شاتل نیستم دقیق نمیدونم.
تو همون پست نوشته شده بسته شبانه.من اط اسمش حدس میزنم بسته ای باشه که جدا از سرویس باید خریداری بشه مثلا شما یه 1 ماهه 8 مگ با ترافیک مشخص میخری،بعد اگه خواستی یه بسته شبانه هم میخری.درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)