ای بابا شما چه قدر به مسئولین فحش میدین مگه مسئولین از کره ی مریخ اومدن اونا همین 10 سال بعد من و شما هستند هر کی به این فحش میده به اون فحش میده نه این که مثلا خودش عقل کله.
مطمئن باشید من و شما هم در اینده پستی بگیریم مثل اونا میشیم.
ای بابا شما چه قدر به مسئولین فحش میدین مگه مسئولین از کره ی مریخ اومدن اونا همین 10 سال بعد من و شما هستند هر کی به این فحش میده به اون فحش میده نه این که مثلا خودش عقل کله.
مطمئن باشید من و شما هم در اینده پستی بگیریم مثل اونا میشیم.
احتمالا زبان روتر چینی هست بلد نیستندنبال مترجمن
![]()
قصدم دفاع از مخابرات نیست ولی شما که به این راحتی از شاتل و اسیاتک کوچ کردین برام جالبه که چطور با وضع اسفبار مخابرات تا الان موندین هنوز من از وضعیت بد نت مخابرات راضی نیستم ولی تا الان از داشتنش ضرر هم نکردم چند برابر پولی که دادم ازش کار کشیدم ادم باید شرط انصاف رو همیشه رعایت کنه مخابرات تو بدترین شرایطشم برا دانلودر ها بهشت بود بازم می گم برا دانلودر ها نه کسایی که صرف فقط وب گردی نت مخابرات گرفتن
من باید بگم به هیچ عنوان متاسفانه مثل اکثر دوستانی که تو این تاپیک هستن دنبال دانلودهای حجیم مثل 100 گیگ در ماه نبوده ونیستم و حتی این موضوع برام اصلا قابل درک نیست که چطور بعضی از دوستان این همه در ماه دانلود میکنند مگه چقدر فیلم و سریال و... در ماه میبینند؟
در ضمن من به قصد کیفیت بهتر به مخابرات اومدم وباید بگم تا زمان انتخابات مشکل جدی هم از این نظر نداشتم ولی همیشه قطعی های بدون اطلاع و مشکلات یه هفته دو هفته ای وجود داشت.
البته زمان انتخابات که خودتون میدونید مشکل صرفا مربوط به مخابرات نبود.
همین طور به دلیل قیمت بالای سرویس دهنده های دیگه مجبور به استفاده از مخابرات شدم.در ضمن سرویس این دوره من تا 25 این ماهه و اجبارا تا اون موقع صبر میکنم.
ولی الان با این وضعیت حتما سرویس دهنده خودمو عوض میکنم.البته وقتی که مطمئن شم مشکل فعلی فقط به مخابرات مربوطه و isp های دیگه مشکلی ندارن.
سلام .
ظاهرا مشکل افت سرعت تو این دو هفته فقط برای کاربرانی که سرویس نامحدود داشتن بود ! و همچنان هم ادامه داره ! من خودم سرویسم 128نامحدود هست ! از سرور راسخون سرعتم از 8 کیلوبایت بالاتر نمیره ! تو شهر خودمون گلوگاه یکی از دوستانم سرویس 512 محدود 1ساله داره! سرعتش روی 100 . 120 متغیر هست !
امیدواریم زودتر این مشکل حل بشه !
شما خودتو در نظر نگیر. من فقط به خاطر دانلود اومدم مخابرات! و حداقل نیاز من تو ماه 200 تا 300 گیگه . من ps3 هم دارم که کمه کم بازی هاش از 10 گیگ تا 50 گیگه!! حالا شما حساب کن بازی + فیلم + سریال 100 گیگ تو ماه کافیه؟
بابا بی خیال
دیگه ۱۰۰ گیگ که کافیه دوست عزیز
شما ماشاالله اشتهات سیری ناپذیره
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
خدایا توبه
دیگه صفر شد آملی
اگه بهش بگی خودشو حلق آویز میکنه
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی مگه ps3 بازی ه ک بهش میخوره؟![]()
Last edited by mey123; 07-08-2013 at 16:31.
با معیار شما کافیه!!! در ضمن ترافیک چیز شخصیه و هر کی در حد اون ترافیکی که نیاز داره استفاده میکنه! من با دلیل گفتم 100 گیگ کمه! شما دلیل داری بسم الله!
آره دوست عزیز خیلی وقته ه ک شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)