تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 797 از 1421 اولاول ... 2976977477877937947957967977987998008018078478971297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,961 به 7,970 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ای بابا شما چه قدر به مسئولین فحش میدین مگه مسئولین از کره ی مریخ اومدن اونا همین 10 سال بعد من و شما هستند هر کی به این فحش میده به اون فحش میده نه این که مثلا خودش عقل کله.
    مطمئن باشید من و شما هم در اینده پستی بگیریم مثل اونا میشیم.

2. این کاربر از miladrazor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

احتمالا زبان روتر چینی هست بلد نیستن دنبال مترجمن

4. 3 کاربر از mypdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

نه بابا.... آقایون محترم مگه پست این رفیقمونو mohammad.t نخوندین که میگه مال خوزستان هم مشکل داره؟
    اگه هنوز دوزاریتون جا نیفتاده باید بگم مخابرات درست بشو نیست!
    جالبه این داداش درزی هم طوری از اختلالات گذشته مخابرات صحبت میکنه انگار که از افتخاراتشه!"چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
    چون تجربه اش را در گذشته داند "
    تا کی قراره نت یه هفته دو هفته یا حتی یه ماه مثل الان قطع بشه و ما صبر منیم تادرست بشه؟بر فرض درست شدن طبق صحبت همین دوستمون جناب آقای درزی باز هم تضمینی نیست که دوباره خراب نشه.
    خدا رو شکر پشتیبانی مخابراتم که همتون میدونید چطوریه.
    من حاظرم دو برابر این قیمتو بدم ولی بمن تضمین بدن که در تمام مدت دوره ی سرویسم از یک نت با ثبات برخوردارم
    من از شاتل رفتم فقط به دلیل اینکه یه هفته خراب بود که بعدها متوجه شدم مشکل از کل کشوره! من از آسیاتک رفتم فقط به این خاطر که در طول یکروز نتم ثابت نبود!الان مخابرات مثل جهنم میمونه!
    قصدم دفاع از مخابرات نیست ولی شما که به این راحتی از شاتل و اسیاتک کوچ کردین برام جالبه که چطور با وضع اسفبار مخابرات تا الان موندین هنوز من از وضعیت بد نت مخابرات راضی نیستم ولی تا الان از داشتنش ضرر هم نکردم چند برابر پولی که دادم ازش کار کشیدم ادم باید شرط انصاف رو همیشه رعایت کنه مخابرات تو بدترین شرایطشم برا دانلودر ها بهشت بود بازم می گم برا دانلودر ها نه کسایی که صرف فقط وب گردی نت مخابرات گرفتن

6. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قصدم دفاع از مخابرات نیست ولی شما که به این راحتی از شاتل و اسیاتک کوچ کردین برام جالبه که چطور با وضع اسفبار مخابرات تا الان موندین هنوز من از وضعیت بد نت مخابرات راضی نیستم ولی تا الان از داشتنش ضرر هم نکردم چند برابر پولی که دادم ازش کار کشیدم ادم باید شرط انصاف رو همیشه رعایت کنه مخابرات تو بدترین شرایطشم برا دانلودر ها بهشت بود بازم می گم برا دانلودر ها نه کسایی که صرف فقط وب گردی نت مخابرات گرفتن
    من باید بگم به هیچ عنوان متاسفانه مثل اکثر دوستانی که تو این تاپیک هستن دنبال دانلودهای حجیم مثل 100 گیگ در ماه نبوده ونیستم و حتی این موضوع برام اصلا قابل درک نیست که چطور بعضی از دوستان این همه در ماه دانلود میکنند مگه چقدر فیلم و سریال و... در ماه میبینند؟
    در ضمن من به قصد کیفیت بهتر به مخابرات اومدم وباید بگم تا زمان انتخابات مشکل جدی هم از این نظر نداشتم ولی همیشه قطعی های بدون اطلاع و مشکلات یه هفته دو هفته ای وجود داشت.
    البته زمان انتخابات که خودتون میدونید مشکل صرفا مربوط به مخابرات نبود.
    همین طور به دلیل قیمت بالای سرویس دهنده های دیگه مجبور به استفاده از مخابرات شدم.در ضمن سرویس این دوره من تا 25 این ماهه و اجبارا تا اون موقع صبر میکنم.
    ولی الان با این وضعیت حتما سرویس دهنده خودمو عوض میکنم.البته وقتی که مطمئن شم مشکل فعلی فقط به مخابرات مربوطه و isp های دیگه مشکلی ندارن.

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام .
    ظاهرا مشکل افت سرعت تو این دو هفته فقط برای کاربرانی که سرویس نامحدود داشتن بود ! و همچنان هم ادامه داره ! من خودم سرویسم 128نامحدود هست ! از سرور راسخون سرعتم از 8 کیلوبایت بالاتر نمیره ! تو شهر خودمون گلوگاه یکی از دوستانم سرویس 512 محدود 1ساله داره! سرعتش روی 100 . 120 متغیر هست !
    امیدواریم زودتر این مشکل حل بشه !

9. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

من باید بگم به هیچ عنوان متاسفانه مثل اکثر دوستانی که تو این تاپیک هستن دنبال دانلودهای حجیم مثل 100 گیگ در ماه نبوده ونیستم و حتی این موضوع برام اصلا قابل درک نیست که چطور بعضی از دوستان این همه در ماه دانلود میکنند مگه چقدر فیلم و سریال و... در ماه میبینند؟
    در ضمن من به قصد کیفیت بهتر به مخابرات اومدم وباید بگم تا زمان انتخابات مشکل جدی هم از این نظر نداشتم ولی همیشه قطعی های بدون اطلاع و مشکلات یه هفته دو هفته ای وجود داشت.
    البته زمان انتخابات که خودتون میدونید مشکل صرفا مربوط به مخابرات نبود.
    همین طور به دلیل قیمت بالای سرویس دهنده های دیگه مجبور به استفاده از مخابرات شدم.در ضمن سرویس این دوره من تا 25 این ماهه و اجبارا تا اون موقع صبر میکنم.
    ولی الان با این وضعیت حتما سرویس دهنده خودمو عوض میکنم.البته وقتی که مطمئن شم مشکل فعلی فقط به مخابرات مربوطه و isp های دیگه مشکلی ندارن.
    شما خودتو در نظر نگیر. من فقط به خاطر دانلود اومدم مخابرات! و حداقل نیاز من تو ماه 200 تا 300 گیگه . من ps3 هم دارم که کمه کم بازی هاش از 10 گیگ تا 50 گیگه!! حالا شما حساب کن بازی + فیلم + سریال 100 گیگ تو ماه کافیه؟

11. این کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما خودتو در نظر نگیر. من فقط به خاطر دانلود اومدم مخابرات! و حداقل نیاز من تو ماه 200 تا 300 گیگه . من ps3 هم دارم که کمه کم بازی هاش از 10 گیگ تا 50 گیگه!! حالا شما حساب کن بازی + فیلم + سریال 100 گیگ تو ماه کافیه؟
    بابا بی خیال
    دیگه ۱۰۰ گیگ که کافیه دوست عزیز

شما ماشاالله اشتهات سیری ناپذیره

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

13. 2 کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

صفر درسته

نه عزیز چمستانی نیست آملی هستش
    خدایا توبه

دیگه صفر شد آملی

اگه بهش بگی خودشو حلق آویز میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی مگه ps3 بازی ه ک بهش میخوره؟
    Last edited by mey123; 07-08-2013 at 16:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

بابا بی خیال
    دیگه ۱۰۰ گیگ که کافیه دوست عزیز

شما ماشاالله اشتهات سیری ناپذیره

با معیار شما کافیه!!! در ضمن ترافیک چیز شخصیه و هر کی در حد اون ترافیکی که نیاز داره استفاده میکنه! من با دلیل گفتم 100 گیگ کمه! شما دلیل داری بسم الله!

میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی مگه ps3 بازی ه ک بهش میخوره؟
    آره دوست عزیز خیلی وقته ه ک شده!

17. این کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •