آقا آرش به گمانم تو مودم سیو شده باشه حالا من این افزونه رو نصب کردم میشه بگید بعدش چیکار کنم؟
آقا آرش به گمانم تو مودم سیو شده باشه حالا من این افزونه رو نصب کردم میشه بگید بعدش چیکار کنم؟
میرید به مسیر 192.168.1.1...یوزرنیم/پسورد مودمتون رو وارد میکنید...اگر تغییرش ندادید هر دو بطور پیش فرض admin هستش.
از اینجا به بعد بسته به مدل مودمتون کمی تغییر میکنه ولی بطور کلی میرید روی تنظیماتی که ایجاد کردید (در یعضی مدلها در همون صفحه اول، در بعضی Advanced setup) و گزینه Edit رو میزنید، باز دراینجا بعضی مدلها کل تنظیمات رو در یک صفحه نشون میدن و بعضی باید برای هر بخش next رو بزنید تا برسید به صفحه ای که یوزر و پسورد داخلش قرار داره...یوزرنیم که مشخصه، برای پسورد داخل فیلد روبروش که ستاره ها قرار داره رایت کلیک کنید و Show password رو بزنید، در مدتی که پسورد نشون داده میشه کپیش کنید.
دقت کنید هیچ چیز رو تغییر ندید و سیو نکنید.
ممنون ، دوستان / الان وصل شد.
بچه ها سرعت کلا پایینه یا فقط مال من پایینه ؟
به جای 60 الان روی 20 کیلو هست
512 دارم
سلام
جدیدا به همه سرعت بالاتر از 128 میدن ؟ یا همچنان مثل قبل افراد عادی همچون ما همون 128 هست
الان دیگه چند ماهی هست که بالاتر از 128 میدن منم الان512 گرفتم بدون مدرک کارشناسی البته یکمی هم بستگی به مرکز مخابراتی داره ولی خیلی جا ها راحت تا 1 مگ میدن.
چک کن خط رو
دان استریم چه قدره؟
خط نویز نداره؟
خط من هر نیم ساعت یه بار قعط میشه ..هر 5 دقیقه هم پینگش میره بالا 1000 برای 10 ثانیه..زنگ زدم خیلی راحت میگه مشکل از ماهه!میگم کی درست میشه میگه هیچی نمیدونیم ..گند بزنن به این پشتیانی
بعد از سالها آرزوی 512 نامحدود امروز فعال شد
از طریق سایت درخواست دادم و فعال کردن![]()
اقا وضع سرعت مخابرات برای دانلود شبانه الان چجوریه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)