ریو دارم
من حدود 30 تومن گرفتم از قیمت جدیدش خبر ندارم
راستی v-max الان چنده؟
قبلا داشتم دوباره رفتم بگیرم گیرم نیومد ریو گرفتم
ریو دارم
من حدود 30 تومن گرفتم از قیمت جدیدش خبر ندارم
راستی v-max الان چنده؟
قبلا داشتم دوباره رفتم بگیرم گیرم نیومد ریو گرفتم
راستش من چند ماه پیش دیدم حول وحوش 30 تومن بود میشه راجع به بو وموندگاریش توضیح بدی؟
شاید وسوسه شدم برم بخرمش
سلام
دوستان یه آتکولون خوب می خوام که بوش خیلی تند نباشه و ولی بوش شبیه همین شیشه پاک کنا! که بوی خیلی خوبی دارن و آرامش بخش هستن رو داشته باشه .البته پسرونه و 25 سالمه! قیمتشم حد اکثر زیر 15 باشه...
ممنونم عزیزان![]()
با نهایت احترام مطمئنی قیمت رو درست نوشتید؟حداکثر زیر15؟؟؟؟
اصلا همچین چیزی نداریم که!!!
مگر عطر بیک
الان ارزون ترین هاش همون 30 و خورده ای هستند!چندتاپست بالا رو در مورد عطرهای ریو توجه کنید
البته در حدود25یا 30 میتونید تستر عطرهای معروف رو گیر بیارید(یسری نیمچه مغازه هستن توی پاساژها مثل تندیس قائم و ...) که اینا رو دارن منتهی دیگه کلهم روی ماندگاری و این صحبتا حساب نکنید!!! از اینور میزنی از اونور پریده!
ریو خیلی بهتره
البته البته میتونید اشانتیون هم بگیرید((بین 4الی 7سی سی)) هستش از عطرهای خیلی خوب و معروف که بین 18الی 30 تومن هست قیمتشونبعضی از مغازه ها و حتی داروخونه ها دارن این اشانتیون ها رو اینجا هم امکان خریدش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Atghia; 18-12-2012 at 22:59.
بوش که به نظره من خووووووب بود
موندگارشم بدک نبود
اگه هنوز همون 30 تومن باشه بهت پیشنهاد میکنم بگیریش
سلام
این وبلاگی که معرفی کردید نمونه اصلیو میده ؟
موندگاری اشانتیونها در چه حده ؟ منظورم اینه مثل کار اوریجینال هست یا نه ؟
در مورد Midnight In Paris by VC&A توضیحی میدید بوش چطوره ؟
ممنونم
به نظر من پول ادکلنهای متخلف که در سالهای مختلف میخرید جمع کنید
یک ادکلن اصل بخرید خیلی بهتر از این است که چند تا ادکلن قلابی توی سالهای متخلف بخرید
با احترام
بله دوست عزیز نمونه اصلرو میدن من خودم چندین بار ازشون گرفتم واینکه حتی شده که بعضی از اشانتیون ها رونشده جای دیگه پیدا کنم اما ایشون داشتن
موندگاریشون خوبه نمیدونم دقیقا در حد کار اوریجینال هست یا نه اما برای من راضیکننده هستش به عنوان نمونه ch کارولینا هررا
در مورد عطری که سوال فرمودید ارجاعتون میدم به این بررسی که فکر میکنم خیلی کامل وعالی توصیف کردند همه چیز رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی پیدا نکردی برو پانزده خرداد پاساژ صدف پشت موثقی مغازه اول قیمتهاشم 30-45 درصد ارزونتره خودش پخش میکنه من بیشتر عطرهام رو از اون میخرم جنس درست دستت میده.یه آقا سعید هم هست تو بازار بین الحرمین که عربه اونم کارهای خوبی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)