سلام کسی میدونه فوقدیپلم کجا میافته کد مازاد نیرو انتظامیه میگن اموزشی نیرو انتظامی با فوق دیپلم کجاس؟همون روز اعزامم؟
سلام کسی میدونه فوقدیپلم کجا میافته کد مازاد نیرو انتظامیه میگن اموزشی نیرو انتظامی با فوق دیپلم کجاس؟همون روز اعزامم؟
با سلام.
اگر تا 3 خرداد دفترچه رو پست کنید غیبت شما بخشیده میشه.موفق باشید
سلام
بچه ها کسی اطلاعاتی از مرکز اموزش شهید باهنر کرمان داره؟
ممنون میشم زود ج بدید
کسی ار دوستان اطلاعاتی راجع به 02 نزاجا داره؟
اصلا کجای تهرانه؟ وضعیتش نسبت به 01 چطوره؟
کد مازاد یعنی اینکه روز اعزام نظام وظیفه استان هر جایی که خالی باشه شما رو اونجا اعزام می کنه بستگی به شانس و داشتن پارتی داره لزوما هم نیروی انتظامی نیست هر چند معمولا بیشترین جای خالی رو نیروی انتظامی و نیروی زمینی ارتش داره (دوست من با فوق دیپلم برق مازاد بود که روز اعزام افتاد وزارت دفاع قزوین!)
سلام.
بچه ها علاوه بر سوال بالا این رو هم جواب بدید ممنون میشم.
ایا دوره ی اموزشی نیروی انتظامی 45 روزه هست؟ یکی از دوستام با توجه به اینکه کرمان بیفتی میگه 45 روزه هست دوره ی اموزشش
فکر می کنم کنار پادگان 01 تو افسریه باشه ولی بازم بپرس .
اگر منظورت 01 هست از تمام پادگان های ارتش بهتره . هم از نظر تجهیزات هم از نظر شعور .
اگر بچه تهرانی که عالیه مثل مدرسه صبح میای عصرم میریالبته غیر تهرانی هم باشی می تونی بری صبح برگردی
من دو تا فوق لیسانس می شناختم یکی بچه فیروزکوه بود افتاد تهران فکر کنم لویزان یکیم افتاد مشهد چون متعهل بود و مشهدم شهرش بود .
منبع :طبق قوانين جديد تصويب شده ، خدمت دوره ضرورت چند ماه مي باشد؟جواب: باتوجه به اختيار قانوني ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از اول فروردين سال 1391 به خدمت اعزامي مي شوند به نسبت قانوني 24 ماه كاهش داده شده و مدت آن براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه هاي غير نظامي به جز يگان هاي حفاظت 24 ماه مي باشد.مدت دوره ضرورت براي نيروهاي مسلح ويگان هاي حفاظت 21 ماه ومناطق عملياتي و امنيتي درگير 18 ماه وبراي كاركنان وظيفه غير بومي مناطق امنيتي غيردرگيرعملياتي مناطق محروم وبد آب وهوا 19 ماه مي باشد.
الان یعنی خدمت برای کسانی که امسال اعزام میشن شده 24 ماه؟
گفته بودن از آخر 92 خدمت 24 ماه میشه!
Last edited by pini30lin; 07-04-2012 at 15:19.
سلام
بچه ها کسی اطلاعاتی از مرکز اموزش شهید باهنر کرمان داره؟
ممنون میشم زود ج بدید
سلام.
بچه ها علاوه بر سوال بالا این رو هم جواب بدید ممنون میشم.
ایا دوره ی اموزشی نیروی انتظامی 45 روزه هست؟ یکی از دوستام با توجه به اینکه کرمان بیفتی میگه 45 روزه هست دوره ی اموزشش
ایا این درسته؟
بچه ها تورو خدا کمک کنید. فردا صبح اعزامم.
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)