خوب دوست عزیز وقتی میگی Easy , باسن مبارک طرف میسوزه میاد خودشو با Report دادن خالی میکنهریتینگ منم 23275ه
در کل Tribunal فضای شادی داره و ساعتها آدمو سرگرم میکنه!![]()
خوب دوست عزیز وقتی میگی Easy , باسن مبارک طرف میسوزه میاد خودشو با Report دادن خالی میکنهریتینگ منم 23275ه
در کل Tribunal فضای شادی داره و ساعتها آدمو سرگرم میکنه!![]()
morello قبلا گقته بود easy باید report بشه کسی گفت چون toxic player محسوب میشه.report درستش هم verbal abuse هست برای ریپورت کردن.
========
آهان راستی از صبح تا الان که اینترنت ترکیده رفتم lucian رو کلا زیرو روشو ریختم بیرون خیلی جالب بود برام یه سری چیزاش:
اول از همه love story بین senna با lucian بعدش اینکه senna کیه و چیزاهای دیگه که بهش مربوطه جالبه:
اینکه با هم زوج بودن هم گروه رو که میدونید بعدش هم طی ماموریتشون تو shadow isle بود که thresh با گول زدن senna روحش رو تو فانوس جادوییش حبس می کنه و از senna فقط اسلحش میمونه که lucian به یاد اون اسلحه رو برمیداره و روی اسلحه هارو هم اگر ببینید یکیش S و یکیش L نوشته که معلومه برای کی هست هر کدوم اما جالب ترین بخش داستان اینه که senna کی هستش ؟
S اوله اسمه یکی از زن های lol هستش که s شروع میشه :
Shauna Vayne
Sarah Fortune
Sejuani
Shyvana
Sivir
Sona
Soraka
Syndra
درباره lucian و senna ماموریتشون این بوده که Runeterra رو از شر بدی ها نجات بدن و به Shadow isle فرستاده شده بودن پس توی این زن ها کسی که خیلی می تونه به این قضیه ربط داشته باشه برای مقابله با شرارت vayne هستش ولی مشکل اینه که هیجا riot نگفته چیزی درباره ی ماموریت در shadow isle برای vayne فقط همین مقابله با شرارت میتونه دلیل باشه برای اینکه هم تیمی lucian بوده(البته counter درجه یک خود lucian هم هستش تو بازی).اما تو بین همه ی زن های lol یکی هست که دقیقا شرایطه اینکه هم تیمی lucian بوده رو داره به غیر از اسمش :"evelynn". اما معنی اول اسمش eve استعاره از پایان یک چیزی رو داره توی lore خوده evelynn هم اشاره کرده که از shadow isle میادش و shadow isle هم خونه ی champion های undead هستش :karthus,thresh,morde,.... پس یه چیز باقی می مونه اونم اینه که اسم هم تیمی lucian دیگه با s شروع نمیشه دیگه هم senna همون انسانی که قبلا بوده نیستش علامته روی سر evelynn هم یه چیز شک آمیز دیگه هستش و اینکه evelynn از اول قاتل نبوده.دشمنای درجه 1 lucian به غیر از ترش morde و heca هستن اگر توی بازی taunt کنید دیالوگ های مخصوص به اونا رو میگه که برای morde میگه بیا بشکونمت ببینیم توت چی هستبه heca هم میگه که من ازت نمی ترسم فقط بدم میاد از اینکه یه اسب خوب رو از پا بندازم
ممکنه riot باز هم داستان رو کامل تر کنه مثلا lucian تو حرف هاش می گه که ترسی نداره کسی رو دوباره بکشه (اون فرد thresh هستش که اون منظورشه) پس اگر thresh یه بار کشته شده چه جوری دوباره برگشته senna رو با خودش برده و شاید هم هنوز senna وارد league نشده جسمش هم مثل روحش اسیره فانوسه هنوز!
Last edited by avator20002000; 24-08-2013 at 22:44.
وقتی طرف 5-15ه ,تیمش تیم حریفو له کرده بگه easy عین واقعیته
ولی وقتی بازی یه ساعت طول میکشه, آره حق با شماس!![]()
من همه رو ریپرت میکنم چون خودم سره ناجوون مردی زیاد بن شدم و honor هامو سره ریپرتای الکی از دست دادم به هیشکی رحم نمیکنم Report FTW![]()
دوست عزیز این senna تو جعبه یthresh چیکار میکنه؟اگه چیزی میدونی که ما نمیدونیم لطف کن به ما هم بگو چون با این که از adc بدم میاد ولی بدجوری با تیپه lucian حال کردم اولتش طرفو میترکونه اگه درست استفاده شه
![]()
اصلا بی نهایت honor داشته باشمن همه رو ریپرت میکنم چون خودم سره ناجوون مردی زیاد بن شدم و honor هامو سره ریپرتای الکی از دست دادم به هیشکی رحم نمیکنم Report FTW![]()
فرقی هم داره؟
میشه تا کی ؟your account has been banned until 2013-08-27 2006
×××
این خارجی های نوب سگ رو باید منم از این به بعد ریپورت بدم ...
به پدرمم دیگه رحم نمیکنم ... Report All
![]()
بودنش ار نبودنش بهتره یا نه ؟
داشتم می نوشتم اشتباهی دستم خورد وسط کار send شد
تو ویرایش داستان رو بالا نوشتم با حاشیه ها و نکته هایی که از صبح خوندم
ممنون خیلی خوب بود اقا این داریوش و رنگار و کازیکس و دراون تو فاصله کمی از همدیگه اومدن پس چرا واسه داریوش و برادرش اسکین بیشتری اومده ؟ یعنی ریوت بین چمپا فرق میذاره ؟ الان دیگه نوبت رنگار و کازیکس هست که واسشون اسکین ریلیز کنن اما انگار این دوتا چمپ که خیلی هم قوی هستن ( البته کازیکس نهآمار نشون داده کازیکس دیگه کمتر پیک میشه تازه وین ریت رنگار بیشتره
) از یاد رفتن ...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)